New Zealand

VALGTE FILTRE: Land: New Zealand
69 produkter fundet

New Zealandsk vin

Har du nogensinde hørt om Canterbury, Nelson eller Waitaki Valley? Hvis ja, så er du uden tvivl en vinkender. Disse er nemlig eksempler på det bedste af det bedste, når det kommer til rødvin fra New Zealand. New Zealandsk rødvin er kendetegnet ved en rig og fyldig smag, og der findes mange forskellige varianter og således også en lækker rødvin til alle lejligheder.

New Zealandsk hvidvin

Den New Zealandske hvidvin har igennem de senere år taget et stærkere fat i verdens vinkendere og kan bestemt ikke ignoreres længere. Dette skyldes, at de New Zealandske vinproducenter år efter år, bliver ved med at forfine kunsten at producere den perfekte hvidvin. New Zealands varierende klima sikrer en helt utrolig smag i druerne og giver en fantastisk smagsoplevelse. Vi anbefaler vin fra populære distrtikter som Central Otago, Hawkes Bay, Nelson, Marlborough og Martinborough.

Billig rødvin fra New Zealand

Den New Zealandske rødvin samt hvidvin ligger typisk i en lidt lavere prisklasse end de mere traditionelle vin-nationer, men på grund af de seneste års popularitet stiger prisen lige så stille. Derfor opkøber vi hos Supervin restlagre og restpartier fra vinproducenterne og kan dermed tilbyde dig disse fantastiske vine til en brøkdel af den oprindelige pris. Fordi vi opkøber vin fra mange forskellige vinproducenter verden over, har vi altid et meget bredt udvalg, og du kan således, uanset formålet, altid finde den perfekte flaske vin.