Hvidvin

VALGTE FILTRE: Type: Hvidvin
1026 produkter fundet

Hvidvin

Glæd dig til at smage nogle af verdens bedste druer! Supervin har siden 1964 beskæftiget sig med salg og import af vin. Vi ved derfor, hvad vi snakker om, når det kommer til god kvalitets-hvidvin. Vi har i mange år leveret vine til forskellige detailforretninger samt firmaer, men for at kunne tilbyde vores ekspertise til et bredere publikum, tilbyder vi nu også vores fantastiske sortiment af vine her på siden. Ved at indkøbe større og mindre restpartier fra de store og anerkendte vingårde verden over, kan vi tilbyde vin i god kvalitet til helt fantastiske priser.

 

Stort sortiment af hvidvin   

Her på siden kan vi præsentere dig for et meget bredt udvalg af bla. Riesling hvidvin. Vi kan blandt andet tilbyde vin fra de store og yderst velkendte vinnationer så som Italien, Frankrig, Tyskland samt fra mindre nicheproducenter verden over. Den favorable lave pris og det brede udvalg giver dig en sikkerhed for altid at have muligheden for at finde den perfekte vin til lige netop dit middagsselskab, den store fest, sågar vinsmagningen eller hvad det end måtte være. For at gøre det endnu lettere, kan vi tilbyde dig at levere din bestilling lige til døren – nemt og bekvemt.

 

Værd at vide om hvidvinsproduktion

Hvidvin produceres af grønne druer, som skal igennem mange vigtige processer, før den er klar til at blive hældt i vinglasset og nydt af vinelskere verden over. Der er rigtig mange elementer, som har indflydelse på hvilken type vin, du får ud i sidste ende. Både vinstokkene, høsten og gæringen har stor betydning for slutproduktet. Under hvidvinsproduktionen presses druerne, og saften hældes på tank, hvorefter gæringen påbegyndes. Man bruger oftest smagsneutrale tanke til hvidvine, men nogle steder lagres det også på træfade.

Det er specielt denne proces, som kan have stor indvirkning på, om det ender med at blive en god hvidvin. Hos Supervin går vi op i, hvordan vinen produceres, og vi udvælger kun de vine, som lever op til vores kvalitetsstandarder. Du finder derfor masser af god vin i vores udvalg, og så endda til nogle af de laveste priser på markedet. 

 

Sådan vælger du en god hvidvin

Der er intet bedre end et køligt glas vin en sommeraften på terrassen eller i haven. En flaske hvidvin kan åbnes til mange forskellige anledninger. Ofte vil man søge en hvidvin til en bestemt forret eller dessert. Vi forstår, at det kan være umådelig svært at vælge hvilken vin, der vil passe sig bedst. Derfor har vi nu gjort det lettere for dig at finde den helt rette vin. Med vores smarte søgefunktion kan du her på siden vælge ud fra anmeldelser, drue, madtype og ikke mindst pris.  På den måde sikrer du dig en vellykket aften med god vin, der passer perfekt til anledningen.

Hvis man ikke er vinkender, så kan det være som at finde en nål i en høstak at udvælge den rigtige hvidvin. Et godt begynderråd er, at du ikke skal tænke så meget på, at det skal være en bestemt drue, alkoholprocent eller prisniveau. Find hellere ud af hvilke smagsnuancer, du godt kan lide og hvad vinen skal serveres sammen med. Skal den nydes alene, til fisk eller en sød dessert? Dette er vigtige parametre for dit valg af vin.

Er du derimod en vinkender, som går efter helt bestemte druer, så er nogle af de mest populære hvidvinsdruer selvfølgelig også mulige at finde blandt vores udvalg af vine. Herunder finder du Chardonnay, som nok er den mest elskede og udbredte hvidvinsdrue, som produceres i hele verden. Det samme gælder for en Sauvignon Blanc, som også har en udbredt produktion i hele verden, hvoraf de bedste resultater opnås i Loire.

 

Hvidvin online

Hvad enten du er på udkig efter en hvidvin fra den populære og verdenskendte drue Chardonnay eller fra den spændende drue der laver Riesling hvidvin eller noget helt tredje, finder du den her på Supervin. Ud over sortiment, kvalitet og pris, bygger vores koncept på den gode service. Vi forstår vigtigheden af at finde den helt rette vin. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have et spørgsmål. Husk også at vi leverer din vin gratis til dig, hvis du bestiller for over 1000 kroner på vores webshop.