Ingen resultater

Distrikter
  Producenter
   Se alle resultater for

   Bordeaux

   VELKOMMEN TIL DANMARKS BEDSTE BORDEAUX-UDSALG!

   Hos Supervin får du et af landets største Bordeaux-udvalg til de ALLERBEDSTE priser.

   Slå dig løs i alle Bordeaux’ herligheder lige fra de store, intense 1. Cru-vine fra Pauilllac, Margaux, Graves & Co. til de silkebløde Pomerol- og Saint-Émilion-vine fra højrebredden af floden.

   Find de bedste kvalitetsvine fra verdens mest berømte vinområde til landets bedste priser! Udforsk vores kæmpe Bordeaux-univers med kategorier som ”Grand Cru Classé” og ”Pomerol & Saint-Émilion” eller kast dig ud i hele universet lige herunder.

   Hos Supervin.dk har vi en Bordeaux-vin, der passer lige netop DIN smag - og det har vi garanti på.

   Dit valg:
   231 produkter fundet
   GalleriListe

   Bordeaux rødvin

   Bordeaux er et af de mest berømte og anerkendte vinområder i Frankrig, og det er selvfølgelig ikke helt tilfældigt. Bordeaux-rødvin er altid yderst velsmagende og af høj kvalitet, og som kunde bliver du aldrig skuffet. Problemet er dog, at kvalitet koster. Faktisk ofte så meget, at kunderne må gå på kompromis med smag og kvalitet. Det er der dog ikke noget af hos Supervin. Her kan du få en masse udsøgte Bordeaux-rødvin til næsten ingen penge. Vi er nemlig eksperter i at finde og købe restlagre af de bedste vine, som vi dermed kan sælge til vore kunder til en fordelagtig pris. Dermed kan du også få ordentlig kvalitet uden at købe dig fattig. Prøv eksempelvis kvalitetsvine fra producenten Chateau Lestage.

    

   Se også vores udvalg af vine fra Bourgogne her