Spiritus

VALGTE FILTRE: Type: A.H. Riise Type: Bitter Type: Cognac Type: Gin Type: Grappa
586 produkter fundet
Dingle Original Gin

World's Best Gin 2019

World Gin Awards

Best London Dry Gin 2016

World Drink Awards

Best Irish Gin 2017, 2018

Irish Whiskey Awards

Gold

New York International Spirits Competition

1 fl. pr. stk.
349,95DKK
BEDSTEPRIS1 fl. pr. stk.
299,95DKK
Indhent tilbud på storkøb

Lad dig inspirere af vore store udvalg af spiritus

Ligesom med mad eller vin, så har interessen for god smag, kvalitet og en lang historie også fundet sin vej ind på spiritusmarkedet, hvor flere spændende produkter ser dagens lys på barer og i private barskabe. Forbrugerne bliver mere kvalitetsbevidste og vil ikke gå på kompromis med smagen – de betaler derfor også gerne lidt mere for god kvalitet.

Hos Supervin har vi et bredt sortiment af forskellige typer spiritus, heriblandt rom, whisky, vodka og gin. Vi har nøje udvalgt vores sortiment i forhold til kvalitet og smag. En flaske billig rom eller en ’slavevodka’ har ikke de samme nuancer og kvaliteter i smagen som kvalitetsspiritus. Så det kan altid betale sig at vælge en bedre kvalitet. Lad dig inspirere af de flotte og forskelligartede flasker hos Supervin, som alle byder på fantastiske smagsoplevelser.

Spiritus har uendelige anvendelsesmuligheder

Det unikke ved spiritus er de måder, man kan eksperimentere med forskellige smagskombinationer. Mens der kun er én måde at drikke en øl på, så kan spiritus kombineres på et utal af måder. Kombinationerne skaber vidt forskellige smagsindtryk alt efter, hvad det blandes med.  En gin kan blandes til en gin og tonic og en rom kan blive til den populære Dark 'n' Stormy. For nogen er rom bare rom, og gin bare gin. Sådan har vi det ikke! Vi sætter pris på de små distinktioner i spiritussen. Så det er bestemt ikke alt i vores sortiment, vi mener skal blandes til drinks. Noget alkohol er så delikat, at det skal nydes som det er, eller serveres ”on the rocks”.

Ny udvikling i spiritusmarkedet

Flere og flere får efterhånden øjnene op for den helt specielle oplevelse, det er at nyde en vellagret skotsk whisky eller en god rom, og det glæder os, at så mange har lagt mærke til kvalitetsspiritus. Hos Supervin vil vi gerne være med til at skabe glæde og oplevelser og vi ved, at mange mennesker forbinder vin eller spiritus med mindeværdige og sjove stunder.

Mange sociale sammenkomster involverer alkohol, så hiv fat i dine venner og byd dem på en god flaske fra Supervin. Hos Supervin vil vi nemlig gerne være leverandører af de festlige stunder. Lige nu ser vi en spændende udvikling inden for spirituskategorien med nye innovationer inden for området. Vi følger alle de nyeste tendenser i markedet, og har udvalgt nogle af tidens hotteste spiritusser til de billigste priser. Vi køber nemlig altid stort og billigt ind, så du kan få den rigtige pris.  

Køb spiritus online hos Supervin

Hos Supervin er vi meget stolte af vores udvalg af spiritus, og vi bestræber os altid på at have et af landets bedste udvalg. Finder du imod al forventning ikke, det du søger, så hjælper vi gerne med at finde det perfekte alternativ blandt udvalget. Handler du online hos Supervin, får du alle fordelene i form af levering til døren og priser, som er presset helt i bund. Hvert produkt i sortimentet er nøje beskrevet, men er denne information ikke nok, så tøv ikke med at kontakte vores entusiastiske team.