Leveringsinformation

 

Danske fragtmænd:

Varer leveres som udgangspunkt fra dag til dag. Dog leveres der ikke lørdage, søndage og helligdage. Hvis du bestiller inden kl. 15.30, sender vi varerne samme dag. Normalt leverer vi dag til dag - enkelte gange kan der gå en dag ekstra.

Levering til ikke bro faste øer tager typisk en ekstra dag, OBS! der leveres ikke til alle øer.

Forsendelser leveret med Danske Fragtmænd bliver som udgangspunkt stillet på adressen, derfor skal beskedfeltet til fragtmanden udfyldes, altså er man ikke hjemme mellem 8-16 bliver forsendelsen stillet der hvor kunden ønsker det.

Ved levering af pallevarer leveres der ved kantsten "foran huset i carport eller lignende" men det forudsætter at der er plads og underlaget er fast og stabilt til kørsel med elpalleløfter, der leveres som udgangspunkt ikke på terrasser i baghaver eller lignende.

Bor man i etageejendom med kode på døren, kan fragtmanden i nogle tilfælde blive nød til at tage forsendelsen med retur, og prøve levering senere eller næste dag. Kan fragtmanden komme ind i opgangen bliver forsendelsen leveret foran døren til kundens lejlighed. Ved levering i etageejendom må man regne med levering i stueetagen, hvis der ikke forefindes elevator i ejendommen. 

Bestillinger leveres mandag-fredag i tidsrummet 8-16 Prisen er 49 kr, hvis købet er under 500 kr og ved køb fra 500 kr. til 1000 kr. er prisen 29 kr. Køb over 1000 kr. leveres fragtfrit. Gælder alle danske adresser.

InstaBox:

Vi tilbyder levering med InstaBox i udvalgte postnumre (udvides løbende), der leverer aften 16.00-22.30 og du vil her modtage en sms ca. 30 min før leveringen. Deadline for bestilling mandag-torsdag er 14.30, og du vil få leveret dagen efter. Ved bestilling fredag inden 14.30 leveres der mandag.

Fragtpris 49.00 kr. ved køb under 500 kr. og 19 kr. ved køb mellem 500 kr. og 1000 kr. køb over 1000 kr. leveres fragtfrit.

Der er også mulighed for at afhente din bestilling på Skagensvej 201. Du skal blot medbringe ordrebekræftelsen, ordre bestilt samme dag kan afhentes efter kl. 15.00.

Hvis der er udsolgt, kontakter vi dig og aftaler nærmere vedrørende levering.

Du modtager en mail, den dag vi sender varerne her fra og først der hæver vi din betaling. Drejer det sig om en bankoverførsel, sender vi varen, når vi har registreret indbetalingen. 

 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

Tlf. +45 98 92 18 53