Leveringsinformation

 

Danske fragtmænd Erhverv:

Varer leveres som udgangspunkt fra dag til dag. Dog leveres der ikke lørdage, søndage og helligdage. Hvis du bestiller inden kl. 15.00, sender vi varerne samme dag. Normalt leverer vi dag til dag - enkelte gange kan der gå en dag ekstra.

Levering til ikke bro-faste øer tager typisk en ekstra dag. OBS! Der leveres ikke til alle øer.

Forsendelser leveret med Danske Fragtmænd bliver som udgangspunkt stillet på firmaadressen. Derfor skal beskedfeltet til fragtmanden altid udfyldes, så forsendelsen kan stilles der, hvor man ønsker det, i tilfælde af at ingen er på leveringsadressen mellem 8-16.

Ved levering af pallevarer leveres der ved kantsten "foran huset i carport eller lignende", men det forudsætter, at der er plads og underlaget er fast og stabilt til kørsel med el-palleløfter. Der leveres som udgangspunkt ikke på terrasser i baghaver eller lignende.

Har man erhvervsadresse i en etageejendom med kode på døren, kan fragtmanden i nogle tilfælde blive nødt til at tage forsendelsen med retur, og prøve levering senere eller næste dag. Kan fragtmanden komme ind i opgangen bliver forsendelsen leveret til erhvervet. Ved levering i etageejendom må man regne med levering i stueetagen, hvis der ikke forefindes elevator i ejendommen.

Ved levering af pallevarer til etageejendom uden varer-elevator, stilles forsendelsen uden for ejendommen og det er kundens pligt at få forsendelsen ind i ejendommen.
Bestillinger leveres mandag-fredag i tidsrummet 8-16. Prisen er 49 kr, hvis købet er under 500 kr og ved køb fra 500 kr. til 1000 kr. er prisen 29 kr. Køb over 1000 kr. leveres fragtfrit. Gælder alle danske adresser.

 

PostNord Privat:

Varer leveres som udgangspunkt fra dag til dag. Dog leveres der ikke lørdage, søndage og helligdage. Hvis du bestiller inden kl. 13.00, sender vi varerne samme dag. Normalt leverer vi dag til dag - enkelte gange kan der gå en dag ekstra.

Levering til ikke bro faste øer tager typisk en ekstra dag, OBS! der leveres ikke til alle øer.

Alle forsendelser, som leveres med Post Nord Flex-levering, vil blive stillet på adressen, hvis du ikke er hjemme ved leveringstidspunktet. Pakken vil ikke blive taget med tilbage til forsøg på genlevering. Derfor skal beskedfeltet til fragtmanden altid udfyldes, så forsendelsen kan stilles der, hvor man ønsker det, i tilfælde af at ingen er på adressen mellem 8-18.

Bor man i etageejendom med kode på døren, kan fragtmanden i nogle tilfælde blive nødt til at tage forsendelsen med retur, og prøve levering senere eller næste dag. Kan fragtmanden komme ind i opgangen bliver forsendelsen leveret foran døren til kundens lejlighed. Ved levering i etageejendom må man regne med levering i stueetagen, hvis der ikke forefindes elevator i ejendommen.

Bestillinger leveres mandag-fredag i tidsrummet 8-18 Prisen er 49 kr, hvis købet er under 500 kr og ved køb fra 500 kr. til 1000 kr. er prisen 29 kr. Køb over 1000 kr. leveres fragtfrit. Gælder alle danske adresser.

 

Burd Privat:

Vi tilbyder levering med Burd i udvalgte postnumre (udvides løbende), der leverer aften 18.00-22.00 Deadline for bestilling mandag-torsdag er 15.30, og du vil få leveret dagen efter. Ved bestilling fredag inden 15.30, leveres der mandag.

Fragtpris 49.00 kr. ved køb under 500 kr. og 19 kr. ved køb mellem 500 kr. og 1000 kr. køb over 1000 kr. leveres fragtfrit.

Der er også mulighed for at afhente din bestilling på Skagensvej 201. Du skal blot medbringe ordrebekræftelsen. Ordrer kan afhentes i butikken dagen efter bestillingen fra kl. 10.00. Ordrer bestilt fredag kan afhentes i butikken fra mandag kl. 10.00.

Hvis der er udsolgt, kontakter vi dig og aftaler nærmere vedrørende levering.

Du modtager en mail, den dag vi sender varerne herfra og først der hæver vi din betaling. Drejer det sig om en bankoverførsel, sender vi varen, når vi har registreret indbetalingen. 

 

OBS: Juletravlhed
Julen er en meget travl tid. Vi har ekstra mandskab på, så vi ved, at ALLE ordrer kommer afsted fra vores lager til tiden. Der kan dog forekomme forsinkelser hos fragtselskaberne, så beregn 1-3 dages ekstra leveringstid.

 

Der er også mulighed for at afhente din bestilling i vores butik på Skagensvej 201. Du skal blot medbringe ordrebekræftelsen. Ordrer bestilt inden kl. 06:30 mandag-fredag kan afhentes samme dag efter kl. 12:00. Varer bestilt fredag efter kl. 06:30 kan afhentes mandag efter kl. 12:00. Varer bestilt lørdag-søndag kan afhentes mandag efter kl. 12:00.

Du modtager en mail den dag, vi sender varerne herfra, og først dér hæver vi din betaling. Drejer det sig om en bankoverførsel, sender vi varen, når vi har registreret indbetalingen. 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

Tlf. +45 98 92 18 53