Black Friday!

Tilmeld dig Supervins nyhedsbrev og bliv en af de første til at modtage Supervins Black Friday tilbud.

Black Friday vin 2024 – gode Black Friday priser på både vin og Champagne hos Supervin

Find de bedste tilbud på Vin, Champagne og Spiritus, når Black Friday skydes i gang fredag d. 29. november 2024.

Vi er allerede i fuld gang med at finde de bedste Black Friday tilbud på vin og Champagne. Listen af tilbud vokser for hver dag, men du kan allerede nu se frem til rekordpriser på:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så kommer DU forrest i køen til alle de ekstraordinære Black Friday tilbud på Vin, Champagne og Spiritus!

På dagen vil vi sende dig flere mails end normalt. Du kan være helt rolig - det er kun denne ene dag på året, vi går ”amok”. Vi har spandevis af gode restpartier, der løbende sættes til salg – og kun på nyhedsmailen bliver du 100% opdateret.

Kan jeg reservere vine?

Vinen er først reserveret til dig, når de er købt og betalt på hjemmesiden. Det kan være farligt at vente, da flere partier indeholder under 60 flasker. Vil du være sikker på at få fingre i tilbuddet, skal du derfor købe med det samme.

Flere ordrer samme dag?

Med din hjælp sørger vi for, at du kun betaler fragt EN gang. Og køber du samlet for over kr. 1000,00 er det som altid gratis. Skriv beskeden: ”Sendes med (dit ordrenr.)” i kommentarfeltet – så sørger vi for at samle din ordre på én forsendelse.

Leveringstid.

Black Friday er en meget travl dag. Vi har ekstra mandskab på, så vi ved, at ALLE ordrer kommer afsted fra vores lager til tiden. Der kan dog forekomme forsinkelser hos fragtselskaberne, så beregn 1-3 dages ekstra leveringstid.
Bestiller du online og afhenter dine vine ved Supervin? Vine bestilt fra fredag d. 29 november til og med mandag d. 2 december kan først afhentes tirsdag d. 3. december.

Husk Supervins enestående garanti for kvalitet!

Vores enestående smagsgaranti gælder selvfølgelig også på vine købt til Black Friday.
Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den først-åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten (maks. 1 md. efter levering).

Se populære tilbud indtil Black Friday her

Hvad er Black Friday – historien bag årets største shoppedag

Black Friday er suverænt årets største shoppedag og den særlige begivenhed har en fascinerende historie, der strækker sig tilbage starten af 1960’erne i Philadelphia, USA.

Dagen efter Thanksgiving blev også dengang anset som begyndelsen på julesæsonen, og mange mennesker strømmede til byen for at se den årlige Thanksgiving Day Parade, hvor de samtidig begyndte deres juleshopping. Det store antal besøgende og shoppe-glade kunder førte til trafikkaos, fyldte fortove og udfordringer for politiet og butiksejere. For at tackle den kaotiske situation begyndte politiet i Philadelphia at beskrive denne dag som "Black Friday" på grund af det øgede tryk på deres ressourcer og den trafikale udfordring. Udtrykket "Black Friday" spredte sig med tiden til andre byer og stater som et populært udtryk for den store shoppedag.

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday falder altid på den sidste fredag i november. I 2024 er Black Friday d. 29. november. Du finder allerede gode tilbud hos Supervin i ugen op til Black Friday, når vi holder ”Black Week”. Tilmeld dig vores nyhedsbrev - så er du sikker på altid at være 100 % opdateret på de bedste og nyeste tilbud på Black Friday og Black Week. 

De bedste Black Friday vin tilbud finder du hos Supervin

Skal du have handlet vin Black Friday, så skal du klikke ind på Supervin.dk fredag d. 29. november 2024. Vi fejrer årets største shoppedag med markedets bedste tilbud på vin, champagne, portvin, spiritus og meget mere. Vi følger dagen time for time, og der vil komme ekstraordinære tilbud hele dagen. Mange Black Friday vine kommer aldrig til at blive solgt så billigt som lige præcis denne dag.

Lav dine julegave-indkøb med de bedste Black Friday vin tilbud

Black Friday er en oplagt dag at få handlet julegaver til de skarpeste Black Friday priser. Du kommer til at spare høje procenter denne dag og husk, at vi allerede lancerer en række vilde tilbud i  Black Week hele ugen op til Black Friday. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så kommer DU forrest i køen til alle de ekstraordinære Black Friday tilbud på Vin, Champagne og Spiritus!

På dagen vil vi sende dig flere mails end normalt. Du kan være helt rolig - det er kun denne ene dag på året, vi går ”amok”. Vi har spandevis af gode restpartier, der løbende sættes til salg – og kun på nyhedsmailen bliver du 100% opdateret. Tilmeld dig her