Smagninger

Din søgning gav ingen resultat

Vinsmagning i Hjørring

Supervin er ikke blot en online webshop, men faktisk også en fysisk butik og endda Jyllands største. Vores butik er beliggende i toppen af Danmark på adressen Skagensvej 201, 9800 Hjørring. Det er kun en halv times kørsel fra Aalborg og endnu mindre til det smukke Skagen. Vi afholder ofte vinsmagninger i Jyllands største vinbutik, som lokker vinelskere fra hele Skandinavien til byen. Vi elsker vin, og det kan du også mærke på stemningen i vores hyggelige lokaler i Hjørring. Vores kæmpe netværk sikrer dig uhørte vinpriser, men du kan vide dig sikker på, at vi aldrig går på kompromis med vores faglighed eller vinens kvalitet. Til vores vinsmagninger giver vi dig mulighed for at smage de bedste vine fra hele verden. Du behøver ikke at tage længere end til Hjørring for at opleve, hvad verden har at byde på. 

Smag på vin fra hele verden til vinsmagninger 

Vinsmagninger er altid hyggelige og lærerige oplevelse. I rolige omgivelser kan du sammen med mange andre vininteresserede smage på anerkendte og udsøgte vin og vurdere, hvilken en der matcher dine smagsløg bedst. En vinsmagning er perfekt til en romantisk date, en sofistikeret polterabend eller en hyggelig tur med vennerne. Det er her, du møder andre vinentusiaster, der deler din passion, og det er her, du udvider din horisont og lærer nye ting om din yndlingsvinregion eller din favoritdrue. Til vinsmagningerne hos Supervin i Hjørring deler vi ud af vores mange års erfaringer i branchen. Vi er alle begejstrede for at lære fra os og dele vores passion for en god årgang eller en særlig produktionsmetode.

Find din favoritvin hos Supervin i Hjørring 

Følg med her på Supervin.dk’s side, og hold øje med, hvornår vi afholder vores næste vinsmagning. Du kan med fordel også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så er du altid 100 % opdateret med vinverdenen samt vores bedste tilbud. Har du endnu ikke besøgt vores butik endnu? Butikken har brede gange og højt til loftet, så der er rigeligt plads til dig, din familie - ja og alle dine venner. Vi åbner dørene fra mandag til fredag 10:00-17:30 og lørdag 10:00-16:00. I vores hyggelige vinkælder har vi de perfekte lokaler til vinsmagning, og der er plads til intet mindre end 150 mennesker. Her afholder vi både private arrangementer og professionelle firmapræsentationer for vinentusiaster fra hele Skandinavien. Kontakt os på telefon 98 92 18 53 eller e-mail info@supervin.dk, hvis du ønsker at høre om lokalerne. 

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin