Rosévin

Type
Land
Distrikt
Producent
Drue
Klassikere
Pris
{{nbHits}} produkter fundet
Galleri Liste

Rosévin til gode priser

Velkommen til Supervin.dk, hvor vi har samlet et stort sortiment af alle slags vine. På netop denne side finder du vores store udvalg af rosévine. Det er altid en sikker vinder til velkomstdrinks, grillaftener, hyggelige stunder og varme sommerdage. Vinens søde, forfriskende og lette facon gør rosévinen til en aboslut dejlig oplevelse, hver gang man nyder en godt glas. Her hos Supervin.dk har vi et kæmpe udvalg fra hele verden, så du frit kan vælge, hvilke type land og smag, du bedst synes om. Klik rundt i webshoppen, og lad dig blive inspireret af de mange flotte flasker og vine. Vi har gjort det nemt for dig at vælge vinen til lige præcis dit måltid. Klik blot ind på vinen, og læs om smagen og kvaliteten, og bliv samtidig klogere på, hvilket slags kød vinen passer bedste til. 

 

Hvordan produceres rosévin?

Der findes forskellige måder at lave rosévin på. Ved den mest udbredte metode bruger man de blå druer, som også bruges til rødvin. Under gæringsprocessen sorterer man skallerne fra, inden de når at afgive for meget farve til vinen. Det er denne proces, der er med til at give den flotte lyserøde farve, som er så karakteristisk for rosévin. Idet skallerne sorteres fra bliver der heller ikke tilføjet tannin i lige så høj grad, og dermed bliver den lyserøde vin mere frisk end rødvinen. Der findes også en lidt mere sjælden metode, hvor man i stedet blander rødvin og hvidvin. Man benytter sig kun af ca. 5 % rødvin, og resten er hvidvin. Det giver den samme lyserøde farve, men en lidt anderledes lækker smag. Trænger du til at prøve noget nyt? Så køb en rosévin fra Supervin.dk, og lad dine smagssanser gå på opdagelse i den friske farve og fornemmelse. 

 

Køb rosévin online hos Supervin.dk

Der er ikke noget bedre end at åbne en flaske rosévin en varm sommerdag på terrassen med veninderne. Derfor er vinen også kendt lidt som en ’terrasse-vin’, men man må absolut ikke udelukke den som mulig kandidat til madretterne. Nogle rosévine er lidt sødere end andre, og det er især disse, der oftest nydes for sig selv som en kølig forfriskning. Den mindre søde udgave, som oftest også er lidt kraftigere, kan derudover passe perfekt til eksempelvis salat, hummer eller endda asiatisk mad. Derudover er vinen kendt som en ideel aperitif eksempelvis med et jordbær i bunden af glasset. Mulighederne er mange, men Supervin.dk skal nok guide dig til at finde den rette vin.

 

Facts om rosévinen

Hos Supervin har vi erfaret, at der er mange forbrugere, som ikke ved ligeså meget om rosévinen sammenlignet med hvid-eller rødvin. Vi har derfor samlet nogle gode facts omkring denne specielle vintype, så du er bedre rustet til at købe rosé online.

  • Rosé får ikke sin karakteristiske lyserøde farve, fordi vinbonden har hældt rødvin ned i hvidvinen.
  • Rosé kan noget, som hverken rød eller hvid kan. Den kombinerer det læskende fra hvidvin med lidt af strukturen fra rødvin.
  • Smagen i vinen er frisk, men nogle varianter er sødere end andre.
  • Rosé bliver ikke bedre af at ligge i vinkælderen for længe. Det optimale er at drikke den inden for et par år. På dette område adskiller den sig fra rødvinen.
  • Rosé kan faktisk være rigtig god til mad, selvom det ikke er indtrykket hos mange forbrugere. Gå gerne efter en rosé, som er kraftig i smagen.
  • Mænd kan også drikke den, også selvom den er lyserød.

 

Hvordan vælger jeg rosévin?

Vi har samlet et stort udvalg af rosévine fra alle de bedste vinproducenter. Der produceres rosévin mange steder i verden - fra amerikanske kontinenter til Australien - og fra Sydafrika til forskellige lande i Europa. Italien, Frankrig, Spanien og USA er de største vinlande i verden. Så det er svært at vide, hvilket område du skal gå efter, når du shopper vin online.

I stedet for at gå efter et bestemt vindistrikt, så lad dig i stedet inspirere af vores varierede udvalg af vine. Hos Supervin finder du blandt andet inspiration til, hvad vores forskellige rosévine passer sammen med, og hvad deres styrker er hver især. Er du stadigvæk i tvivl om dit valg, så er du velkommen til at kontakte vores kompetente kundeservice, som altid står klar til at guide dig mod det rigtige køb.