Rioja

VALGTE FILTRE: Land: Spanien Område: Rioja
54 produkter fundet
PRISEN UDLØBER OM: 3 dage 15 timer 47 min 53 sek
1 fl. pr. stk.
269,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
179,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
1 fl. pr. stk.
799,95DKK
3 fl. pr. stk.
599,95DKK
Indhent tilbud på storkøb

Rioja vine

Rioja er et meget anerkendt vinområde i Spanien, hvor flere gode vinhuse laver udsøgt vin. Hos Supervin kan du finde et stort udvalg af netop disse kvalitetsvine, som altid er gode og velsmagende. Den eneste forskel på vores vine, og dem hos en almindelig vinhandler, er, at vi sælger dem til en brøkdel af prisen.
Vi mener nemlig ikke, at det skal koste en mindre formue at købe lækker vin fra Rioja. Derfor gør vi en dyd ud af at opkøbe restlagre af vin fra de bedste områder i verden. Dermed kan du som kunde altid finde den rette flaske, uden at du skal gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. Der kommer mange lækre vine fra Rioja-området, prøv blandt andet producenterne Bodegas Artadi, Bodegas Muga, Bodegas Muriel, Bodegas Tritium, Castillo Perelada, Faustino, Lagunilla, Lar de Sotomayor, Marques de Riscal.

Michel Rolland er en af de mest indflydelsesrige franske ønologer, som har allieret sig med en lokal entreprenør med kendskab til de fineste spanske terroirs. To kulturer og to forskellige traditioner for at lave vin smelter sammen. Rolland har rådgivet et utal af vinproducenter, og hans indflydelse har haft stor betydning for tendenser inden for den franske og globale vinindustri.

Javier Galarreta har ’’shanghajet’’ stjernen Michel Rolland til at lave vin for sig. Og der er i den grad kommet verdensklasse ud af samarbejdet mellem de to mænd, der udviser samme høje ambitioner og seriøsitet, når det gælder vin.

Rolland & Galarreta Tempranillo Merlot ”Parcelas en altura” Ribera del Duero 2019

”94 point. 6 ud af 6 stjerner. Testvinder - Mest for pengene - Ribera del Duero. Et af de bedste vintilbud, jeg nogen sinde har smagt, og alle paneldeltagere var enige i denne vurdering" - Vinbladet

Den verdensberømte franske 100-point-winemaker Michel Rolland sætter fodspor i Ribera del Dueros med bedste value ifølge Vinbladet… Enkeltmarksvinen ”Parcelas en altura” er simpelthen et must!

 

Læs mere eller køb vinen her →