Tilbage

Spanien

Bodegas Luis Canas Camino Leza 2019 i trækasse

1 fl. pr. stk.
799,95DKK
BEDSTEPRIS4 fl. pr. stk.
399,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

96 Point

Mad og Monopolet

95 Point

Flaskehalsen

94 Point

Houlberg

UGENS BEDSTE VIN

Din VinGuide

93 Point

Din VinGuide

92 Point

Tim Atkin

Bestil inden

1 timer 44 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Spanien

Bodegas Luis Canas Camino Leza 2019 i trækasse

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"96 point. Til dato den bedste Rioja, jeg har smagt... Det er vin fra øverste hylde og bedste mark .... Den duft du får, når du åbner en pose friske bønner, cigarkasse, træ, eg, vanilje - og duften bliver ved og ved og ved! ... Det er enestående Rioja!" - Mad & Monopolet

"95 point. Legendariske Luis Cañas har med denne enkeltmarksvin skabt en imponerende rødvin ... det er et spørgsmål om smag, om den skal ligge 20 uger, 20 måneder eller 20 år." - Flaskehalsen

"94 point.  Slam... fed, mægtig og ekspressiv ... Selvom vinen er kraftig, vild og intens, så er der sgu også balance … så du får en lammer på den helt rigtige måde og opsøger selv mere tærsk." - Houlberg

"93 point. UGENS BEDSTE VIN...Flot balance og dybde." - Din VinGuide 

"92 points. It's big, bold, firm and extracted" - Tim Atkin, Master of Wine

NYHED! – Topvin fra legendariske Luis Cañas’ enkeltmarksserie!

”Viñedo Singular” betyder ”enkeltmark” på spansk og er både nutiden og fremtiden for luksus-Rioja. Det er tid til at sætte større fokus på terroiret og anerkende de sublime enkeltmarker i Rioja. Derfor skaber man i 2017 en helt ny enkeltmarks-kategori, hvor ”Camino Leza” med 94 points bliver kåret som den 7. bedste i en stor temasmagning hos Decanter.  

Strenge regler, lave høstudbytter og konstante kvalitetsbedømmelser er med til at sikre, at de nye vine hæver standarden for Rioja.

Som man kan se på etiketten, er enkeltmarken ”Camino Leza” plantet i 1969. I mere end 500 meters højde finder vi marken, der primært er tilplantet med Tempranillo, men som også flankeres af små mængder grønne, lokale sorter som Viura og Malvasía Riojana. Druerne fra ”Camino Leza” har altid været blandt de bedste og er indtil nu blevet brugt i Luis Cañas’ fineste blends, men nu får enkeltmarken altså scenen for sig selv!

Glæd dig til floral, aromatisk og intens Tempranillo med 14,5 % power, der balanceres af en dirrende friskhed takket være enkeltmarkens nærhed til Atlanterhavet. For at fremme terroiret i vinen bliver der kun brugt gamle franske egetræsfade i modningsprocessen.

Smag toppen af det nye Rioja fra en af området mest traditionsrige producenter!

Smagenote

I glasset funkler vinen med en klar kirsebærrød farve. Dyb og kompleks Rioja-næse, der åbner med kirsebær, solbær, skovbær, brombær, blommer og middelhavsurter. Under den formidable frugt titter spændende mineralske noter frem, der også tilføres lidt kaffe og chokolade. I munden lander topvinen med en overbevisende power og koncentration, der viser terroiret fra sin fineste side. Tanninerne er bestemt til stede og er med til at give vinen sin fornemme struktur og madvenlige potentiale. ”Camino Leza” munder ud i en fornem 60-sekunders finish med mørke bærfrugter, skovbundskompleksitet og delikate noter af cigarkasse. Et pragteksempel på ”Viñedo Singular”-vinene, der viser Rioja-terroiret for fuld udblæsning. Drik nu, eller gem 15-20 år fra høståret.     

Anmeldelser af Luis Cañas ”Camino Leza” 2019

96/100 Mad & Monopolet
"
Denne er til dato den bedste Rioja, jeg har smagt - lavet på Tempranillo, Viura og Malvasia. Det er vin fra øverste hylde og bedste mark. I næsen har den duft af brombær, solbær, mørke kirsebær, syltede blommer, espresso, kaffebønner - den duft du får, når du åbner en pose friske bønner, cigarkasse, træ, eg, vanilje - og duften bliver ved og ved og ved! Vinen kan sagtens ligge mange år endnu, hvilket betyder, at den fortjener tålmodighed i glasset - når den åbner sig er der fuld valuta at hente - blide tanniner, den er fyldig i munden med perfekt balance mellem sødme og syre - det er enestående Rioja!"

95/100 Flaskehalsen
"Rioja er godt på vej til at lægge det støvede image fra sig og i stedet skabe et mere frugtdrevet og levende smagsindtryk. Legendariske Luis Cañas har med denne enkeltmarksvin skabt en imponerende rødvin, der er baseret på Tempranillo, men som også er suppleret med en lille smule lokale hvidvinsdruer. Det er et af de små tricks, der er med til at løfte Rioja ind i nutiden, og Luis Cañas formår at gøre det på imponerende vis. For her får du den klassiske Rioja-tyngde, men med smukke og lettere elementer, der får helheden til at løfte sig op i et mere tilgængelig og ultracharmerende niveau. Det er stadig en ung vin, så hvis du gerne vil have den til at smide lidt mere af det kantede og rustikke udtryk, så er det bare med at finde en langtids-parkering i kælderen. For den vil udvikle sig i det meste af en menneskealder. Jo længere tid, den ligger i kælderen, jo mindre kantet bliver krydderierne og tanninerne, men den lette og frugtige stil vil også blive mere afdæmpet. Så det er et spørgsmål om smag, om den skal ligge 20 uger, 20 måneder eller 20 år. Jeg forestiller mig, at den passer perfekt til min smag om 5-7 år. Normalpris kr. 799,95 – Set til kr. 399,95"

94/100 Houlberg
"Slam … fed, mægtig og ekspressiv med våd tobak, tørret urtete, tør engelsk og sød finsk lakrids, hårdt ristede kaffebønner, tør cedertræ, tjære, figner, dadler, solbær, brombær, chokolade og vanilje. Under alle de fede og svulstige aromaer fornemmes en lettere og mere frisk frugt, der måske slipper løs hvad øjeblik, det skal være. Det er dog mest i munden, at vinen viser sine biceps, for det er så cremet, smooth og blødt, men på en eller anden måde samtidig vildt tør med en kerne af mørk frugt, der både er intens, frisk, vild, stor og fyldig i munden … og vil slet ikke gå væk. Selvom vinen er kraftig, vild og intens, så er der sgu også balance … så du får en lammer på den helt rigtige måde og opsøger selv mere tærsk. 94 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 799,95 kr., mens prisen er 399,95 kr. ved køb af 6 flasker."

93/100 "UGENS BEDSTE VIN" - Din VinGuide
"Enkeltmarksvin på et blend af tempranillo, viura og malvasia. 13 mdr. på brugte franske fade. Stadig meget ung og en del tanninpræg. Men bagved masser af brombær, mocca, tobak og vaniljenoter. Men også en vin hvor frugten i højere grad kommer til udtryk. Flot balance og dybde. Supervin | 400 kr. Tilbudspris"

92/100 Tim Atkin MW
"Camino Leza is a field blended vineyard that was planted in Villabuena de Álava in 1965, dominated by Tempranillo with small amounts of Calagraño, Malvasía Riojana and Viura. Larger wood and clay amphora aged, it’s big, bold, firm and extracted, with damson, plum and chocolate flavours, good structure and supporting acidity."

......

Tidligere årgange:

95/100 Guía Vinos Gourmets (årg. 2017)

94/100 Decanter (årg. 2017)
"A juicy, deep wine with an array of herbal and fruit flavours, and fine-grained tannins. Concentrated, it distils a vineyard, leaving a long memory."

 Vinen er fremstillet på et unikt Rioja ”field blend” med frit plantede buskvine. Sammensætningen af druerne i vinen er ikke opgjort i procent, men i stedet med antallet af vinstokke på enkeltmarken, ”Camino Leza” - Tempranillo (3621), Viura (133), Malvasía Riojana (10) og en enkelt Calagraño.

Vi befinder os i den centrale del af Sierra Cantabria i 532 meters højde, hvor kølige atlanterhavsvinde gør sit til at bringe en herlig friskhed ind i vinene. Efter høsten bringes druerne til vineriet, der ligger få hundrede meter fra marken. Her dobbeltsorteres klaser og druer enkeltvis, hvorefter knuses nænsomt og gæres på ståltanke. Efter gæringen omstikkes vinen til brugte franske egetræsfade, hvor vinen modner i 13 måneder. ”El Camino Leza” enkeltmarken måler 1,5 hektar og produktionen begrænser sig til sølle 1.181 nummererede flasker.  

Om Bodegas Luis Cañas

„The best wines can only be made from the best grapes.“

Bodegas Luis Cañas er et legendarisk familjeejet vineri, der er beliggende i hjertet af Rioja Alavesa. Siden grundlæggelsen i 1928 har fire generationer af familien Cañas gjort sig ekstremt umage for at leve op til sit credo om at fremstille druer og vin i topkvalitet.   

I 1989 overtager Juan Luis Cañas i en alder af bare 33 år familiefirmaet. Med den unge perfektionist ved roret har Bodegas Luis Cañas fået stadig større fokus på ambitiøse, fadmodnede vine.

I 1994 indvies et helt nyt og moderne med alle de bedste produktionsfaciliteter. Herfra har Bodeags Luis Cañas ikke set sig tilbage, og husets flotte rødvine kan velfortjent smykke sig med talrige udmærkelser og topratings fra verdens førende anmeldere.

 

Årgang 2019
Servering 16-18°C
Gemme potentiale 15-20 år fra høståret.  
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 4 stk. trækasse
1 fl. pr. stk.
799,95DKK
BEDSTEPRIS4 fl. pr. stk.
399,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

96 Point

Mad og Monopolet

95 Point

Flaskehalsen

94 Point

Houlberg

UGENS BEDSTE VIN

Din VinGuide

93 Point

Din VinGuide

92 Point

Tim Atkin

Bestil inden

1 timer 44 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter