VALGTE FILTRE:
198 produkter fundet
PRISEN UDLØBER OM: 1 dage 8 timer 59 min 53 sek
1 fl. pr. stk.
269,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
129,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
1 fl. pr. stk.
449,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
399,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
PRISEN UDLØBER OM: 1 dage 8 timer 59 min 53 sek
1 fl. pr. stk.
1.299,00DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
875,00DKK
Indhent tilbud på storkøb

 

Anmelderroste vine af Wine Enthusiast

En af verdens mest kendte vinmagasiner, som anmelder vine er magasinet Wine Enthusiast. Wine Enthusiast startede faktisk ikke som et magasin, men som en virksomhed, der solgte tilbehør til vin i 1979 af ægteparret Sybil og Adam Strum. I dag er Wine Enthusiast kendt som et af verdens førende magasiner inden for vinanmeldelser. Wine Enthusiast haft en stor betydning for forbrugernes valg af vin, ligesom deres vinanmeldelser efter 100-point skalaen har stor betydning for vinproducenter og vinbranchefolk verden over. Her på siden finder du et stort udvalg af vin, som er anmeldt af Wine Enthusiast.

 

En stor passion for vin

Historien om Wine Enthusiast er historien om en familie og en passion. I 1979 var amerikanerne Adam og Sybil Strum nygifte og bosat i New York. De havde en fælles passion for vin og nød at udvælge gode vine til deres madlavning. Så småt begyndte de at søge efter det perfekte tilbehør til vinen. De opdagede hurtigt, at ting som kokstruer, ordentlige vinglas og opbevaringsløsninger til vinflasker kun var tilgængelige til fagfolk. Her begyndte iværksætterdrømmen for ægteparret, der iværksatte et lille katalog med vintilbehør som privatpersoner kunne bestille gennem en postordre. Det første år modtog de 100 ordrer fra deres postordrekatalog. I dag har Wine Enthusiast vokset sig til en af de største virksomheder, som har specialiseret sig i at gøre vin tilgængeligt for alle. I dag sælger de tilbehør til vin, anmelder vine, laver vinrejser og meget mere.

 

100-pointsystemet

Wine Enthusiast vurderer vine ud fra et pointsystem med maksimum 100 point, som en kendt vinguru, Robert Parker, er ophavsmand til. Fra start tildeles vinen 50 point, og kan derefter maksimalt få 5 point for udseende, 15 point for duft, 20 point for smag og 10 point for sit helhedsindtryk. Vine i intervallet 90-100 point er fremragende og de bedste af deres slags, mens vinene i intervallet 70-79 point er af gennemsnitlig kvalitet. Har en vin færre end 70 point, er vinen kedelig og generelt sjældent værd at drikke. Pointene kan indledes således:

96-100: En ekstraordinær vin af dyb og kompleks karakter

90-95: En fremragende vin af ekstraordinær kompleksitet og karakter

80-89: En lidt over gennemsnittet til meget god vin.

70-79: En gennemsnitlig vin med lille forskel / forsvarligt lavet

60-69: En under gennemsnitsvin indeholdende mærkbare mangler

50-59: En vin anses for uacceptabel

 

Wine Enthusiast anmelderes ord og vurdering af en vin har stor betydning for vinproducenterne. Priserne og populariteten på vinen stiger gerne i takt med en god anmeldelse fra vinimperiet. Det er dog kun nogle få hundrede vine på verdensplan, som er blevet tildelt alle 100 point til.

 

Wine Enthusiast anmeldte vine hos Supervin

Det kan være en udfordring at finde en rigtig god vin, hvis man ikke er den store vinkender eller måske gerne vil prøve noget nyt. Bruger du Wine Enthusiast’s vinanmeldelser som en guide til dit næste vinkøb, kan du ikke gå helt galt i byen. Wine Enthusiast præmierer generelt koncentrerede og frugtrige vine højt i sine anmeldelser, så hvis du også har smag for de karakter i vin, bør du se nærmere på vine anmeldt af Wine Enthusiast.