Tilbage

Italien

Broccardo Barolo Bricco San Pietro 2019

PRISEN UDLØBER OM: 3 dage 4 timer 51 min 36 sek
1 fl. pr. stk.
389,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
279,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 Point

Wine Enthusiast

95 Point

WinesCritic.com

94 Point

Mad og Monopolet

94 Point

Houlberg

93 Point

James Suckling

93 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

92 Point

Vinhulen.dk

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Italien

Broccardo Barolo Bricco San Pietro 2019

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

“95 points. Cellar Selection” – Wine Enthusiast

“95 points. Shows the grace of a select few…” – WinesCritic


"95 point. Jeg burde virkelig lade den ligge indtil jeg nærmer mig pensionsalderen. Der er næsten ikke noget jeg hellere vil. Bortset fra at nyde den allerede nu" - Flaskehalsen

"94 point. Stor Barolo til fornuftige penge - det kan altså noget!" - Mad & Monopolet

"94 point. Det dufter som om, at man har presset alt saften ud af et bundt røde roser..." - Houlberg

Anmelderne er enige… Det her er ikke bare Monforte d’Alba i verdensklasse. Mikroproducenten Broccardo leverer for anden årgang i træk den bedst bedømte Barolo fra enkeltmarken Bricco San Pietro.

Faktisk er dette så tårevædende smuk en Barolo med så seriøs power, at det helt store spørgmål trænger sig på… Har tredje generation af familien Broccardo, siden opstarten i år 1900, præsteret deres til dato største Barolo?

Baroloen fra Bricco San Pietro (Sankt Peters mark) kombinerer Monforte-baroloens klassiske maskuline aromaer af grafit, tjære og tobak med en elegant, indsmigrende rød bærfrugt: Barolo, når det er allerbedst!

Det hjælper selvfølgelig også, at årgang 2019 er historisk og blander sig med de største nogensinde… Topkøb!

“98 points. Classic” – Wine Enthusiast Vintage Chart (årgangsskema)
“96 points. Extraordinary” – Robert Parker Vintage Chart (årgangsskema)
“Barolo 2019 vintage rating: 5/5” – Decanter (årgangsskema)

Smagenote

Ved ophældningen fed og funklende kirsebærrød med smuk teglstenskant... Næsen tordner løs med guddommelig frugtpower og en astronomisk kompleksitet der åbenbarer intense nuancer af tørrede røde blomster, granatæblesaft, tørrede kirsebær, skovjordbær, blodappelsin og sorte blommer, som efter et par slyngture åbner op for lime- og appelsinskræl samt dybe kældernoter af tjære, urter, lakridspulver, kamfer, og ristede kaffebønner… Wauw! I munden flyder vinen fed og fyldig med en berusende frugtpower, der bæres oppe af madvenlige tanniner og en frisk mineralitet. Imponerende finish med spændende mineralske anstrøg af underskov, trøfler og fugtig bark. Kæmpe, kæmpe Barolo – og en ægte terroirvin! Drik nu, eller gem +20 år fra høståret.

Anmeldelser af Broccardo Barolo Bricco San Pietro 2019

95/100 Wine Enthusiast
"Wine Enthusiast Cellar Selection | Reserved at first, this wine will benefit from being opened earlier or just put in the cellar. Dark cherry aromas mixed with dried wildflowers and savory spice waft from the glass. The palate is bright and lifted with a youthful core of fruit today, but the savory and earthy elements are very present and with time will give more depth and nuance to the wine."

95/100 WinesCritic
“Refined and decidedly noble in its sensorial profile, it alternates notes of wild strawberries, sweet almonds, lime, guarana, pomegranate and blood orange. Full body, delicate and classic on the palate it shows a grace of a select few.”

95/100 Flaskehalsen
"
Det værste ved en ung, blid og charmerende Barolo som denne er, at det er så forbandet svært at holde fingrene fra den. Jeg burde virkelig lade den ligge indtil jeg nærmer mig pensionsalderen. Der er næsten ikke noget jeg hellere vil. Bortset fra at nyde den allerede nu. For den er så charmerende, let, blomstret og indsmigrende, at fristelsen bliver for stor. Man kan godt klandre den for at mangle lidt i kompleksitet og nuancerigdom, men det er jo lige præcis det, der gør den så pokkers uimodståelig. Jeg tror jeg rækker langefingeren opad og gør, hvad jeg har lyst til. Den ungdommelig charme og friskhed skal bare nydes i al sin livlige og levende form. Synes jeg. Normalpris kr. 389,95, Set til kr. 229,95 | Supervin" 

94/100 Mad & Monopolet
"Stor Barolo til fornuftige penge - det kan altså noget! I næsen har den de klassiske skønne noter af kirsebær, modne jordbær, viol, syltede blommer, espresso, asfalt, “Piratos-lakrids” og skovbund. I munden er den fyldig, hvor der er perfekt balance mellem tanniner, mineralitet og en skøn syre. Server den til en pastaret med smør og friske trøfler, og der er ikke et øje tørt! 1 stk 389,95 / BEDSTE PRIS v/ 6 fl. 229,95"

94/100 Houlberg
"Det dufter som om, at man har presset alt saften ud af et bundt røde roser og samtidig med en moden og nærmest dekadent frugt, læder, tørrede svampe, kamfer, medicinkasse og hæfteplaster. Frugten er mest lyse kirsebær, hindbær og alt med en balsamisk nerve samt en næsten - tør jeg sige det - burgundisk note, svagt lidt karamel og saltlakrids. I munden er det let, skarpt og syrligt ... tanninerne er knastørre og næsten smertelige, men det er med masser af lys frugt, syrlige drops, ribs, sure kirsebær og tranebær. Den har også en Campari bitterhed, hvilket sammen med den tørre syre, giver et vildt frisk Nebbiolo bid, der er helt i skabet ... 94 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 389,95 kr., mens prisen er 229,95 kr. ved køb af 6 flasker. Vinanmeldelse 5,5/7"  

93/100 James Suckling
“This has a fragrant nose of sandalwood, peach pits, cherries, blood oranges and roses. It’s firm and well-crafted, with tight-knit tannins and elegant layers of red and orange fruit. Elegant and enjoyable already.”

93/100 Rolf Madsen, Vinexpressen
"Lidt tilbageholdende duft, hvor man finder indslag af jordbær, stenfrugt, lidt rabarber, sur-sød-frugt og en smule grønkrydring. Dejlig barolo med flot dybde, koncentration og længde på smagen. Afsluttes af den klassiske og opstrammende garvesyre, der bider de helt rigtige steder i munden. 93 Spottet hos Supervin til ca. 230 kr. "

92/100 Vinhulen
"Rubinrød. Duften er kraftfuld med blomme, røde bær, lakrids, tjære/bolværk, ristet kaffe, træ og medicinskab. Det suppleres af rosenblade og en flig af citrusskal. Smagen er fast, hård og kontant, hvor duftnuancerne fint går igen i smagen. Spændstig og helt frisk syre, der bider de rigtige steder og sammen med tannin giver en markant hårdhed, der danner modspil til de mange smagsnuancer, og vi kommer ikke uden om, at vinen i sin unge alder indeholder en del elementer af grape og andre bitternoter, der skal have tid til at synke ind i helheden, inden du nyder vinen, der er en gemmer – men herregud – den er også kun 4 år gammel, så giv vinen tid. Glimrende Barolo fra en solid årgang. Drik 2025-2031. 92 point. | Forhandler: Supervin
Pris: 229,95 kr v/6 fl."

Nyd den til fedtmarmoreret oksekød, lam med urter, and, italienske simreretter, pasta, svamperisotto, trøfler og modne tørre oste. Server ved 16-18°C

Vinen laves på 100% Nebbiolo druer fra enkeltvinmarken Bricco San Pietro, som ligger i verdenskendte Monforte d’Alba. Markerne ligger 410 meter over havets overflade og har en syd- til sydvestvendt orientering, hvor solen giver frugten ekstra pondus og smagspotentiale. Vinen lagres i 24 måneder på nye til 10 år gamle slavonske og franske egetræsfade, i varierende fadstørrelse, før vinen flaskelagres og frigives til salg.

Om Broccardo

Siden 1900 har familien Broccardo lavet vin på deres ejendom i Langhe, højborgen for kongevinen Barolo, men også hjemsted for mange andre vine, som optræder på vinkort i hele verden. Broccardo mestrer hele porteføljen af stilarter kendetegnende for det bakkede område, hvis trøfler tiltrækker skarer af besøgende hvert eneste år. Deres vinmarker fordeler sig på de tre kommuner Monforte d’Alba, Barolo og Novello. I stjernekommunen Monforte d’Alba, nu en del af UNESCO’s verdensarv, er deres store vinkælder placeret, hvor de opbevarer deres flot anmeldte Barolo’er og de mange andre vine fra porteføljen. Familien råder over ca. 13 hektar, hvor de dyrker og høster deres druer fra, som ender i de 100.000 af vine, der udgår fra familien hvert år. Det er den unge generation i form af Filippo, Laura og Federica, der har samlet den tradition op, som de har fået videregivet af deres forældre, og fører den videre i moderne form. Med respekt for land og natur driver de vinhuset, og der lægges vægt på bæredygtighed og minimal intervention i den beskedne produktion. Fokus er på den rene frugt, ligesom de ønsker at udtrykke områdets særpræg og unikke terroir i form af en jordbund bestående af ler, tuf og silt igennem deres vine. Den tredje generation har fordelt opgaverne mellem sig på følgende måde: Federica passer arbejdet i vinmarken og kældrene, Laura fungerer de facto som eksportmanager, mens Filippo arbejder som winemaker på stedet. Vinene udmærker sig ved deres store finesse, elegance og struktur og er et udtryk for alt det bedste, som det lidt isoleret beliggende, men uhyre betydningsfulde Piemonte har at byde på.

Passer godt til

Okse

Gris

Kalv

Vildt

Lam

Ost

Tapas

Pasta

Svampe

Hygge

Årgang 2019
Servering 16-18°C
Gemme potentiale +20 år fra høståret
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
PRISEN UDLØBER OM: 3 dage 4 timer 51 min 36 sek
1 fl. pr. stk.
389,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
279,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 Point

Wine Enthusiast

95 Point

WinesCritic.com

94 Point

Mad og Monopolet

94 Point

Houlberg

93 Point

James Suckling

93 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

92 Point

Vinhulen.dk

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter