Italien

VALGTE FILTRE: Land: Italien
1012 produkter fundet

Italiensk vin

Supervin opkøber jævnligt restlagre af italienske rødvine af god kvalitet, samt vine fra andre af de bedste vinproducerende lande i verden. Det betyder, at vi kan levere exceptionel kvalitetsvin til dig. Normalt ville koste det meget, hvis vinen skulle købes i en almindelig vinhandel, men her hos Supervin kan du altid få en god pris. De kendte italienske vine, både italienske rødvine og hvidvine, giver en smagsoplevelse, der er helt uovertruffen, og som man ikke lige glemmer. Gå på opdagelse i vores webshop, og oplev de raffinerede vine, hvis forfinede smag pirrer dine smagsløg og fylder dig med nydelse og velbehag. Her vil du finde vin, der giver dig inspiration og kan friske din hverdags monotone måltider op. Italien er især kendt for deres klassiske vintyper, som du kan finde lige her: AmaroneRipassoBarolo og Brunello di Montalcino. Leder du efter en vin til i morgen aften? Bare rolig, hvis du bestiller hos os inden kl. 14, så skal vi nok sørge for, at den bliver sendt afsted samme dag.

Italiensk hvidvin

Italien er en meget kendt vin-nation og har i mange år leveret fantastiske hvidvine til verdens vinelskere. Den italienske hvidvin er kendt for at være meget tør, men der er dog meget mere at udforske, når det kommer til italiensk hvidvin. Der findes både søde hvidvine eller sødlige hvide dessertvine. Det betyder, at du kan finde en vin til enhver lejlighed, uanset om det er som en lille velkomstdrik eller som hygge på terrassen. De tørre hvidvine er også fantastiske til maden. Her hos Supervin har vi et stort udvalg af diverse italienske vine, både italienske rødvine og hvidvine, og du kan derfor altid finde den rette flaske lige her. Endda til en brøkdel af den pris du skal give i en almindelig vinhandel.

Smagfuld italiensk rødvin

Priserne på de italienske rødvine er desværre ofte høje grundet den store fokus på grundighed og kvalitet. Det vil sige indtil Supervin dukkede op. Vores koncept betyder, at du kan få rødvin til lavpris uden at gå på kompromis med kvaliteten af smagen. Så hvis du ikke tidligere har smagt italiensk rødvin i topklasse, eksempelvis en Brunelle di Montalcino, en Barolo, en ægte Amarone eller en rigtig god Chianti, har du chancen nu. Hos Supervin har vi nemlig muligheden for at tilbyde dig de mest fantastiske smagsoplevelser - til en brøkdel af pengene. Vores store og brede udvalg af kvalitets-rødvine sikrer også, at der er noget for enhver person uanset smag. Så ligegyldig hvilken anledning der er tale om, kan du altid finde den rette flaske her hos Supervin. Så du nemmere kan finde rundt i webshoppen, har vi inddelt de mange vine i følgende distrikter: BasilicataCiroCampaniaSicilienToscanaPiemonteVenetoApulienEmilia-RomagnaLazio-Umbrien og Molise