1

Indtast din eller modtagerens e-mail og betal.

2

Modtageren logger ind med de tilsendte loginoplysninger.

3

Modtageren benytter sig af den tilsendte kode ved checkout.

Gavekort 100,-

Gavekort 200,-

Gavekort 300,-

Gavekort 400,-

Gavekort 500,-

Gavekort 600,-

Gavekort 700,-

Gavekort 800,-

Gavekort 900,-

Gavekort 1000,-

Gavekort 1250,-

Gavekort 1500,-

Gavekort 2000,-

Gavekort 2500,-

Gavekort 3000,-

Gavekort 4000,-

Gavekort 5000,-

Gavekort til vin

Er du på jagt efter den perfekte gave, så er du kommet til de helt rigtige sted. Et gavekort til vin er det alle vinelskere, vinentusiaster og vinamatører drømmer om at få i gave. På den måde kan de endelig få lov til at prøve specifikke mærker fra de bedste årgange, som de helt sikkert har læst om i vinmagasinerne og vinanmeldelserne. Er du ikke sikker på, at du kan finde den rigtige vin, så er det meget nemmere at købe et vingavekort online. Så er du også sikker på, at din gave ikke bliver byttet! 

Vingavekort fra Supervin.dk

Hos Supervin.dk har vi samlet et kæmpe udvalg af lækre vine fra de bedste vinregioner rundt om i verden. Det bliver slet ikke noget problem at finde en vin, tværtimod bliver udfordringen at beslutte sig for, hvilken vin man har lyst til at smage. På alle vinene på hjemmesiden forklarer vi grundigt, de enkle vines kvaliteter og guider dig i, hvilke typer madretter vinen passer bedst til. Er du til en kold hvidvin til fisken, en kraftig rødvin til den eksklusive tournedos eller måske nogen bobler til desserten? Vi har det hele her hos Supervin.dk. 

Køb gavekort til vin online

Man behøver ikke være ultimativ vinelsker for at modtage et vingavekort. Har du lyst til at overraske kæresten på en romantisk måde, så er et vingavekort fra Supervin.dk en rigtig god idé. Inviter til hyggelig picnic i parken, men lad selv kæresten vælge sin yndlingsvin. Vi har gavekort til henholdsvis 100 kr. og 500 kr., så du kan få det prisleje, der passer dig bedst. Husk på at Supervin.dk også forhandler flotte vinglas, æblesaft, spiritus og specialøl, så mulighederne er uendelige.