Tilbehør

VALGTE FILTRE:
44 produkter fundet - Bedste pris vises altid først

Vinglas fra Spiegelau

Velkommen til Supervin.dk! Hos os finder du et imponerende udvalg af kvalitetsvine online til gode priser. Når du først er gået all-in på vinen, så glem endelig ikke tilbehøret! At drikke vin er en sanseoplevelse for duften og smagen, men absolut også synet. Jo mere indbydende vinen ser ud, des mere vil du imponere dine gæster – ja og dig selv. Gennem det krystalklare, skinnende glas kommer farvens styrke til udtryk, og rødvinglassets udformning i toppen sikrer dig de mest optimale forhold, for at du kan nyde duften fuldt ud. Hos Supervin.dk forhandler vi rødvinsglas, hvidsvinsglas og champagneglas fra Spiegelau, som er kendte for deres kvalitet og æstetik. Som deres slogan siger: ’Livet er for kort til dårlig vin … og forkerte glas.’ Og så kan vinglassene tilmed gå i opvaskeren på skåneprogrammet!

Rødvinsglas i ægte Spiegelau-kvalitet

Du skal altid vælge at drikke af vinglas med stilk, og det er der faktisk mange gode grunde til. Først og fremmest slipper du for de grimme, fedtede fingre, der springer i øjnene med det samme, og som kan give perfektionistiske tjenere kuldegysninger ned langs ryggen. De fedtede fingre tager fokus væk fra vinens flotte farve og slører for glansheden. Den anden grund til at vælge Spiegelau vinglas med stilk skyldes ikke meget æstetik men selveste smagsoplevelsen. Holder man på et vinglas med sin varme hænder, kan man nemlig ændre vinens temperatur. Vinens temperatur har en påvirkning på smagen, hvilket kan være ret uheldigt, hvis man endelig har besluttet sig for at åbne den fantastiske, let støvede vinflaske fra 1998. 

Hvidvinsglas fra Spiegelau

Hvidvinsglas er altid lidt mindre end rødvinsglas og ligeledes er champagneglas smallere og højere. De mindre åbninger sørger for at holde bedst mulig på smagen, og champagneglasset er højt, så du bedre kan nyde boblernes rejse igennem glasset. Spiegelau vinglassene er desuden perfekte til at slynge vinen rundt i, således at den ilter lige inden den bliver nydt. 

Leder du efter en gave til den ultimative vinentusiast, så anbefaler vi et vinsæt fra Zwilling. Sættet indeholder alt, hvad man skal bruge til at åbne, hælde og opbevare en vin, og så ser det desuden yderst moderne og eksklusivt ud. Det opbevares alt sammen i en flot æske, som let kan stå fremme. Så er du altid forberedt til at nyde et koldt glas hvidvin eller et kraftigt glas rødvin efter en hel dags arbejde. Hos Supervin.dk har vi valgt at forhandle Spiegelau vinglas, fordi vi synes, du skal have den bedste smags- og sanseoplevelse, når du nyder vin fra Supervin.dk.