589 produkter // side 1 of 59
 • Paul Sapin Minicellar Shriaz

  Fornem solmoden Shiraz fra Sydafrika!

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  24,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  19,95 DKK
 • Parkhurst Estate Shiraz/Cabernet

  Denne vin har en dyb rød farve i glasset. Brombær, blomme og rabarber aroma kombineret med krydrede undertoner. 

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  49,00 DKK
  6 fl. pr. stk.
  44,95 DKK
 • Lagunilla Crianza 2015

  Lagunilla Crianza er flot anmeldt hos James Suckling, og har blandt andet vundet guldmedalje ved international Tempranillo-smagning i København.

  Læs mere
  James Suckling
  1 fl. pr. stk.
  49,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  48,95 DKK
 • Hampton Estate Zinfandel 2016

  Hampton Zinfandel fra Central Valley, Californien har en lækker aroma af mørk bærfrugt med hints af lakrids.

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  59,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  47,95 DKK
 • Sargento Primitivo 2016

  Primitivo vine er populære som aldrig før

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  59,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  47,95 DKK
 • Juan de Juanes 2014

  Dette er en lækker aromatisk vin lavet af Garnacha, Tempranillo og Syrah

  Læs mere
  Decanter Rating
  1 fl. pr. stk.
  59,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  45,00 DKK
 • Cuvee Jean-Paul Rouge

  Vaucluse produceret hovedsageligt af Grenache og tilsat Syrah druer.

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  69,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  42,95 DKK
 • Zinfandel Salento RealZin 2015

  Denne vin er produceret af 100% Zinfandel druer, der i Italien også kaldes Primitivo.

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  74,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  49,00 DKK
 • Cotes du Rhone 2015

  Saftig Côtes du Rhône-darling. Blød og lækker i munden.

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  74,95 DKK
  6 fl. pr. stk. 64,95
  Tilbudspris
  6 fl. pr. stk.
  49,95 DKK
 • Grande Cuvee Cotes du Rhone Villages
  Denne franske rødvin fra Rhône regionen Grande Cuvée Côtes du Rhône Villages er fremstillet af 2 drue sorter. Ca. 70% Grenache og 30 % Syrah. 
  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  74,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  59,00 DKK
589 produkter // side 1 of 59

Rødvin - kvalitet til lave priser

Der er intet så godt som et dejligt glas rødvin. Derfor har vi også gjort det til vores livsværk her hos Supervin at levere kvalitetsrødvine fra hele verden til vores kunder – naturligvis til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Vi mener nemlig ikke, at kvalitet og pris nødvendigvis behøver at hænge sammen. Vi har i mange år indkøbt vin til diverse detailforretninger landet over og ved hjælp af vores online webshop www.supervin.dk, kan vi nu tilbyde disse fordele til et bredere publikum. 

Stort udvalg af skøn rødvin

Hos Supervin finder du et stort udvalg af spændende rødvine fra mange forskellige lande, distrikter og til hver deres anledning og pris. Vi ved, at det ofte kan være vanskeligt at beslutte sig for, hvilken vin, man skal vælge blandt et stort udvalg. Vi har gjort det nemt for dig at finde den helt rette vin her på siden. Således kan du søge efter kriterierne land, anmeldelser, drue, madtype og ikke mindst pris. Herefter vil der vises lige netop det udvalg, som matcher dine kriterier. På den måde er du sikret at få den helt rette vin leveret til døren.

Rødvin produceres over hele verden

I dag produceres vin over hele verden, så rødvinen er ikke længere begrænset til vinlande som Frankrig, Italien, Spanien og Portugal. Nu ser vi også vinproduktion i andre Europæiske lande og hele vejen over til Afrika, Asien og Syd- og Nordamerika eller Australien. God vin kan findes mange steder i verden. Derfor har vi sørget for at købe god vin hjem fra de bedste områder i verden.

Melot, Pinot Noir og Cabernet Sauvignon er nogle af de mest populære druer, som bruges i vin, og de produceres blandt andet i Frankrig. Et godt alternativ kan være en Malbec, som produceres i vinlandet, Argentina. Der findes så mange gode druer fra hele verden, at det er svært at vide, hvad du skal gå efter. Du skal derfor prøve dig frem og gå på opdagelse i vores sortiment, så du har mulighed for at finde de druer, som matcher din smag bedst.

Det passer din vin til

Ikke alle rødvine egner sig til alle retter. Derfor skal du være opmærksom på smagsindtrykkene i vinen, og hvorvidt de harmonerer med smagene i maden. Du skal derfor gå efter et samspil i smagene. Er retten kraftig og smagsfuld, så skal vinen have samme karakteristika. Derfor må smagselementerne gerne gå igen i både mad og vin.

Til en god bøf er det derfor ideelt at gå efter en af vores kraftige rødvine. Er du derimod på udkig efter en variant, som passer til fisk, så er en let og knap så dominerende vin helt perfekt. Vi har nøje udvalgt et sortiment, der passer til ethvert godt måltid. Så handler det blot om at finde den rigtige variant for dig. Har du brug for hjælp i forhold til hvilken vin du skal vælge, samt hvilken mad den passer sammen med, så er du velkommen til at kontakte vores vinentusiastiske team.

Find din rødvin hos os

Her hos Supervin indkøber vi restpartier af kvalitetsvine fra alle de store vinproducerende lande som eksempelvis Frankrig, Italien, Spanien og mange flere. Derfor kan vi også tilbyde nogle af de bedste vine i verden og samtidig til de bedste priser. Vi har her på siden et meget bredt udvalg af rødvin, og der burde således kunne findes noget for alle vinelskere – uanset anledning eller smagspræferencer. Samtidig sørger vi selvfølgelig også for levering af din vin lige til døren. På den måde slipper du for besværet med at skulle køre land og rige rundt før eksempelvis festen eller vinsmagningen med vennerne.

Rødvin har tidligere været forbeholdt finere selskaber og folk med pengepungen i orden. I dag er rødvin en populær nydelsesdrik, som de fleste har råd til. Hos Supervin gør vi meget ud af at forhandle et stort sortiment, så det er muligt at finde den rette rødvin, hvad enten det skal være en drue til under 100 kr., eller den godt må ligge i en lidt højere prisklasse. Hvad enten du er til det ene eller det andet, finder du de bedste priser på rødvin her. Husk at når du bestiller for over 1000 kr., leverer vi din vin ganske gratis til dig. 

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin