509 produkter // side 1 of 85
 • Parkhurst Estate Shiraz/Cabernet

  Denne vin har en dyb rød farve i glasset. Brombær, blomme og rabarber aroma kombineret med krydrede undertoner. 

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  49,00 DKK
  6 fl. pr. stk.
  44,95 DKK
 • Lagunilla Crianza 2014

  Har blandt andet vundet guldmedalje ved international Tempranillo-smagning i København.

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  49,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  49,95 DKK
 • Grifone primitivo 2016

  En lille perle fra den varme sydlige Italien med mørke kirsebær og modne blommer plus nogle krydderi, en lang eftersmag og fine tanniner.

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  54,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  44,95 DKK
 • Sargento Primitivo 2015

  Primitivo vine er populære som aldrig før

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  59,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  49,00 DKK
 • Syrah, IGP Ardeche 2014 Cave Saint Desirat

  En Syrah, der burde koste det dobbelte!

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  59,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  49,95 DKK
 • Juan de Juanes 2014

  Dette er en lækker aromatisk vin lavet af Garnacha, Tempranillo og Syrah

  Læs mere
  Decanter Rating
  1 fl. pr. stk.
  59,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  45,00 DKK
509 produkter // side 1 of 85

Rødvin - kvalitet til lave priser

Der er intet så godt som et dejligt glas rødvin. Derfor har vi også gjort det til vores livsværk her hos Supervin at levere kvalitetsrødvine fra hele verden til vores kunder – naturligvis til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Vi mener nemlig ikke, at kvalitet og pris nødvendigvis behøver at hænge sammen. Vi har i mange år indkøbt vin til diverse detailforretninger landet over og ved hjælp af vores online webshop www.supervin.dk, kan vi nu tilbyde disse fordele til et bredere publikum. 

Rødvine på tilbud online

Her hos Supervin indkøber vi restpartier af kvalitetsvine fra alle de store vinproducerende lande som eksempelvis Frankrig, Italien, Spanien og mange flere. Derfor kan vi også tilbyde nogle af de bedste vine i verden og samtidig til de bedste priser. Vi har her på siden et meget bredt udvalg af rødvin, og der burde således kunne findes noget for alle vinelskere – uanset anledning eller smagspræferencer. Samtidig sørger vi selvfølgelig også for levering af din vin lige til døren. På den måde slipper du for besværet med at skulle køre land og rige rundt før eksempelvis festen eller vinsmagningen med vennerne.

Stort udvalg af skøn rødvin

Hos Supervin finder du et stort udvalg af spændende rødvine fra mange forskellige lande, distrikter og til hver deres anledning og pris. Vi ved, at det ofte kan være vanskeligt at beslutte sig for, hvilken vin, man skal vælge blandt et stort udvalg. Vi har gjort det nemt for dig at finde den helt rette vin her på siden. Således kan du søge efter kriterierne land, anmeldelser, drue, madtype og ikke mindst pris. Herefter vil der vises lige netop det udvalg, som matcher dine kriterier. På den måde er du sikret at få den helt rette vin leveret til døren.

Find din rødvin hos os

Rødvin har tidligere været forbeholdt finere selskaber og folk med pengepungen i orden. I dag er rødvin en populær nydelsesdrik, som de fleste har råd til. Hos Supervin gør vi meget ud af at forhandle et stort sortiment, så det er muligt at finde den rette rødvin, hvad enten det skal være en drue til under 100 kr., eller den godt må ligge i en lidt højere prisklasse. Hvad enten du er til det ene eller det andet, finder du de bedste priser på rødvin her. Husk at når du bestiller for over 1000 kr., leverer vi din vin ganske gratis til dig. 

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin