Tilbage

Spanien

Valsanzo Ribera del Duero Crianza 12 Meses en Baricca 2020

1 fl. pr. stk.
159,95 DKK
6 fl. pr. stk.
119,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
92 Point Vivir el Vino
92 Point Mad og Monopolet
90 Point Decanter
90 Point Guia Peñin
90 Point Verema

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Spanien

Valsanzo Ribera del Duero Crianza 12 Meses en Baricca 2020

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"92 point. Et skønt glas, og du kan sagtens købe 6 flasker af den og hive frem på alle ugens dage" - Mad & Monopolet

”2020 – Excellent Vintage” – Ribera del Duero D.O.

DK’s bedste Ribera del Duero-køb har været udsolgt i mange måneder… Nu er bestselleren fra "Spaniens bedste vinproducent” endelig tilbage!  

Vinjournalister, anmeldere og eksperter jubler over årgang 2020, der er tildelt den højest mulige bedømmelse fra Ribera del Dueros officielle konsortie. Frugten er ren verdensklasse!

Druerne håndplukkes fra op til 40 år gamle Tempranillo-buskvine på enkeltmarken Pago El Carril i 900 meters højde, og da Javier Rodriguez samtidig lader vinen gære med topmarkens naturligt forekommende gærstammer, får du ægte og unik terroirsmag i denne fadkrydrede top-Tempranillo.

Vi taler 12 måneder lang Crianza-lagring på kostbare nye franske 225 liters barriquefade. Kalder alle Ribera-fans. This is the real stuff… og til prisen et røverkøb!

Det er ti år siden Vivir el Vino hyldede Javier Rodriguez som "Spaniens bedste vinproducent", og mesteren der har arbejdet for Château Lafite-Rothschild har mildt sagt ikke mistet ”taget på” Tempranillo med tiden…  

Ribera er det absolutte hotspot for rødvin i Spanien. I takt med populariteten skruer flere producenter desværre op for prisen, men hos Valsanzo får du endnu kanonlækker Crianza til sympatiske pris!

Smagenote

Ved ophældningen en klassisk mørk og intens kirsebærrød Ribera del Duero… Næsen lover lækker fadkrydret Tempranillo med masser af ristede krydderier , kaffe og chokolade, der får flot modspil af fuldmodne sorte kirsebær, violduft, engelsk lakrids, urter og fede blommearomaer... I munden en saftig, spicy og koncentreret smagsbombe! Fyldige, mørke bær smyger sig herligt om tungen, mens kompleksiteten fra de 12 måneders fadlagring på nye små franske barriquefade løfter oplevelsen til suveræne højder for prisklassen. Lakrids, læder, mokka og sweet vanillia spice... En stor Ribera del Duero fra 40 år gamle buskvine på enkeltmarken Pago El Carril... Wauw! Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.

Anmeldelser af Valsanzo Ribera del Duero Crianza 12 Meses en Baricca 2020

92 point- Vivir el Vino

92 point - Mad & Monopolet
"
Gamle vinstokke, Tempranillo og Ribera Del Duero er efter min mening opskriften på noget af den bedste hverdagsvin, du kan få til prisen. Den byder på de klassiske noter af kirsebær, rosenblade, kaffe, mørk chokolade og lakrids. I munden er den fyldig, har masser af frugtsødme, blide tanniner og en let krydret afslutning. Et skønt glas, og du kan sagtens købe 6 flasker af den og hive frem på alle ugens dage. 1 stk 159,95 / BEDSTE PRIS v/6 fl. 99,95"

90 point - Decanter
"
Restrained black fruit and cream nose. Quite oaky in the mouth with soft, rounded tannins and a long, spicy finish."

90 point - Guía Peñin

90 point - Verema

……

Tidligere årgang:

93 point – Verema (årg. 2019)
"Cherry red with a violet rim, bright, clean and lively. The aromas are dominated by associations of ripe fruit with a hint of liquor, balsamic. On the palate it is a round, friendly wine, with correct acidity and gentle, noble tannins. Balsamic notes, aging and fruit together elegant."

93 point - Best Italian Wines Annuario (årg. 2019)

92 point - La Semana Vitivinícola (årg. 2019)

92 point - Mad & Monopolet rg. 2019)
"”Hverdags-Ribera” med masser fylde, fad og intensitet. Jeg elsker Tempranillo og spansk vin i det hele taget, der er altid utrolig meget at komme efter. Denne er fyldt med skønne intense noter af mørke bær, espresso, mørk chokolade, lakrids, eg og vanilije. I munden har den fuld smæk på frugt, syre og har en god afsluttende fedme og krydret eftersmag." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 119,95)

92 point - WineWherever, Rasmus Christensen (årg. 2019)
"Her er der Tempranillo med fart på. Energisk syre, der føles kantet i munden, og sammen med en mørk saftig frugt skaber det en god balance. Tanninerne er stadig ungdommelige og hårde, men det følger godt med resten af vinens intense karakter. "

91 point - Vivir el Vino (årg. 2019)
"Shows the aromas of ripe black fruit, giving way to spices, but highlighting the fresh balsamic part, leaving pleasant toasted notes in the bottom of the glass. Dry entry palate, keeping the fruit present, medium bodied, earthy and balsamic notes, rich acidity, firm tannin and a persistent finish."

Nyd den til grillet rødt oksekød, lam, vildt, gryderetter og modne oste. Servér ved 16-18°C.

Vinen er fremstillet på 100 % Tempranillo fra 30-40 år gamle vinstokke. Druerne dyrkes i 900 meters højde over havets overflade på den ler- og kalkstensholdige enkeltmark Pago El Carril. Vinen spontangærer med terroiret egen gær, inden den fuldendes med 12 måneders modning på nye franske 225 liters egetræsfade.

Om Rodriguez Sanzo

En vinmager med gigantiske aspirationer. Et kæmpe vindyrkende land med utallige appellationer at lave vin fra. Kunsten at fremavle det bedste - og kun det bedste - fra hver region er det fornemmeste formål for vinproducenten Rodriguez Sanzo som blev grundlagt i 2003 af winemaker Javier Rodriguez. Et familieejet vinhus med fokus på kvalitet, terroir, økologi, biodynamik og bæredygtighed.

“En fantastisk vin er for mig en perfekt cirkel opdelt i sektioner hvor terroir, druetypen, klimaet og vinmageren tilsammen smeder det endelige resultat.” Og netop dette gør Javier Rodriguez til perfektion. Javier er en ambitiøs og alsidig producent, der producerer vin flere forskellige steder i Spanien, heriblandt Ribera del Duero, Rioja, Toro, Castilla y León, Priorat og Rueda. Listen er lang.

Javier Rodriguez har studeret ved UC Davis i Californien, og hans ekspertise inden for jordbundsanalyse har ført til diverse forskningsprojekter samt konsulentarbejde for bl.a. Bordeaux-slotte som Olivier og Lafite-Rothschild. Med sådan en uddannelse er det ikke så underligt, at Javier mestrer winemakingens svære kunst, der i høj grad handler om at udvælge de rette marker med de bedste terroirs. Javier fremstiller terroirdrevne vine af høj kvalitet med fokus på økologi og med respekt for naturen og hjemlandet.

I 2013 blev han æret med titlen som ’’Spaniens bedste vinproducent’’ (Vivir el Vino). Javier laver fortsat vin af topklasse fra sine forskellige, højtelskede terroirs. I 2014 blev Rodriguez Sanzo sågar inkluderet i en international liste af de 100 mest prisvindende vinerier i verdenen. Siden da har Javier kun forsøgt at forbedre produktionen endnu mere og konstant finde på nye innovative løsninger.

Årgang 2020
Servering 16-18°C
Gemme potentiale 8-10 år fra høståret
Alkohol 14 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
159,95 DKK
6 fl. pr. stk.
119,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
92 Point Vivir el Vino
92 Point Mad og Monopolet
90 Point Decanter
90 Point Guia Peñin
90 Point Verema

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter