7 produkter // side 1 of 2
 • Binazzo Valpolicella Ripasso 2015

  En lækker og kraftfuld vin fra Binazzo med smagsnuancer af frugt, hindbær og kirsebær.

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  79,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  68,00 DKK
 • Castelforte Valpolicella Ripasso 2014

  Ripasso er blandt danskerne foretrukne vine, og specielt når vi nærmer os julen. 

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  99,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  74,95 DKK
 • Monteré Ripasso Valpolicella Tinazzi

  En ægte Ripasso med klassisk sødmefuldt udtryk og masser af fylde og karakter.

  Læs mere
  Mundus Vini
  1 fl. pr. stk.
  139,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  119,95 DKK
 • Le Ragose Ripasso 2013

  Le Ragose modner deres Ripasso nogle år på store fade, inden den tappes. Bouqueten afslører slægtskabet med Amarone.

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  149,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  92,00 DKK
 • Secco-Bertani 2013

  Corvina og Merlot fra marker rige på kalksten og mergel.

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  160,00 DKK
  6 fl. pr. stk.
  129,00 DKK
 • Zeni Marogne Ripasso 2013

  Ripasso – ordet forpligter og der forventes kvalitet, sødme og ikke mindst en skarp pris!

  Læs mere
  BT
  1 fl. pr. stk.
  169,95 DKK
  6 fl. pr. stk. 128,00
  Tilbudspris
  6 fl. pr. stk.
  99,95 DKK
7 produkter // side 1 of 2

Ripasso-vin

Ripasso-vinen bliver ofte refereret til som Amaronens ’lillebror’ eller en lille Amarone. Det skyldes den specielle produktionsmetode, hvor en frugtig Valpolicella-vin ligger på drueresterne fra produktionen af enten Amarone- eller Recioto-vinen. Dermed starter en ny gæringsproces på drueskallerne, og af sammen grund bliver vinen kaldt Ripasso, som på italiensk betyder ’passere igen’. På denne måde kommer vinen til at smage endnu mere af lidt af det hele og får en lækker farve, fylde og karakter. Det giver en kraftigere og fyldigere vin, der minder om Amarone – den er dog mildere og mindre kraftig. Nogen ville måske sige, at smagen ligger sig lidt imellem en almindelig Valpolicella- og Amarone-vin, men vinens kraftighed kan variere ret meget. 

Ripasso-rødvin – frugtig og frisk

Ligesom storebroren Amarone laves Ripasso-vinen i Valpolicella-området i Veneto øst for Gardasøen. På grund af den omfattende produktionsmetode finder man oftest Ripasso-vinen med et trecifret prisskilt, men her hos Supervin.dk kan du få den lækre vin i forskellige prisklasser. Vi køber stort ind af diverse restlagre og sælger billigt videre til dig, så du kan nyde en lækker vin til aftensmaden, uden at pungen mister al sin vægt. Du sparer især en skilling, hvis du køber lidt flere vin og udnytter vores mængderabat. Fyld kælderen op med vin i verdensklasse, og vær altid forberedt på at imponere vennerne med Ripasso fra Valpolicella. Lad dig ikke snyde af, at vinen er lavet gennem en andengæring på Amaronens drueskaller. Ripasso-vinene er kendte som nogle af Italiens bedste vine, og bør så absolut have sin helt egen plads i vinreolen. 

Køb Ripasso-vin i verdensklasse

Kig vores webshop igennem, hvor du finder udsøgte vin, hvis popularitet har sikret dem en plads på vores hylder. Vi sælger vin lavet på de bedste druer fra alle steder i verden. Vi er især stolte af at forhandle klassikeren Ripasso fra Valpolicella-området, som i 2009 tilmed blev klassificeret som en DOC-vin (Denominazione de Origine Controllata). Vinen går især godt til robuste retter såsom risotto. Klik dig ind på de enkelte vine og se, hvilket slags kød netop den vin passer bedst til. Vi håber du finder, hvad du søger på vores side, og ellers er du altid velkommen til kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål. Vi er vinentusiaster, og du er vores omdrejningspunkt. Giv lyd fra dig, så hjælper vi dig i gang med at købe vin online og få en masse nye smagsoplevelser til rimelige priser.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin