0Kurv

Tilbage

Økologisk

Buglioni Ripasso Il Bugiardo 2023 ØKO

Italien

Italien, Veneto

13,5% alk.

75 cl

1 fl. pr. stk.
279,95 DKK
BEDSTE PRIS
6 fl. pr. stk.
124,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
På lager - 1-2 dages levering
Unik smagsgaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Anmeldelser
Din rating
94 Point Winewherever, Rasmus Christensen
93 Point Mad og Monopolet
93 Point Flaskehalsen
★★★★★ – Imponerende kvalitet til prisen Flaskehalsen
92 Point Vinonyme
Value: ★★★★★ 5/6 Vinonyme
91 Point Vin.connaisseur
4,1 stjerner Vivino

Bestil inden

15 timer 1 min

og vi sender i dag!

Økologisk

Buglioni Ripasso Il Bugiardo 2023 ØKO

Italien

Italien, Veneto

13,5% alk.

75 cl

Billede af forfatteren

Vinen beskrives af

Thor Gottschalk Vinekspert WSET 3

"94 point. Jeg elsker simpelthen denne Ripasso ... Her får man langt mere end hvad man betaler for. Skynd dig inden de opdager fejlen." - Winewherever, Rasmus Christensen

"93 point. Det er fortsat imponerende flot Ripasso, som det store italienske hus Buglioni formår at producere" - Mad og Monopolet

"93 point. Buglioni er lidt af et mesterstykke, når det kommer til klassisk Amarone og Ripasso, og med Il Bugiardo får du en Ripasso efter alle kunstens regler, uden at prisen løber løbsk" - Flaskehalsen

"4,1 stjerner - Fra mere end 10.000 brugere på Vivino!" - Vivino

"★★★★★ Buglionis ripasso er lavet på den rigtige måde med kvaset fra amaronefremstillingen tilsat den "færdiggærede" valpolicella. Basevin og amaronekvas må have høj kvalitet ... En enormt vellykket ripasso" - René Langdahl(tidl. årg.)

"Hvis dette ikke er Amarone, så er det en løgnagtig vin!"

Danmarks bedst anmeldte Ripasso... Nu med over 10.000 topanmeldelser på Vivino, hvor Buglioni som regel ligger helt i toppen over landets højest bedømte Ripasso-vine.

Buglioni hæver hver årgang niveauet for, hvor stor Ripasso kan blive og faktisk er vinmageren Mariano nået så langt, at selv professionelle smagere sammenligner den med Amarone.

Il Bugiardo betyder "Løgneren". Buglionis Ripasso fik sit navn, da en kendt sommelier smagte vinen – og udbrød: "If this is not Amarone, then it is a lying wine!"

Buglionis toplækre "Amarone-lookalike" vader i lovprisninger fra de danske vinanmeldere, hvor den tidligere er udråbt som TESTVINDER i Flaskehalsens store julesmagning. Selv GASTROs meget kyndige vinanmelder, René Langdahl, må overgive sig til det høje niveau i "Il Bugiardo" - det er ikke hver dag, at en Ripasso høster topanmeldelser i dét mgasin.

Niveauet er ganske enkelt exceptionelt højt hos Buglioni og herfra skal der lyde en kæmpe anbafaling om, at man springer supermarkedets billig-amaroner over og i stedet lægger "Il Bugiardo" i kurven. Du får SÅ meget mere for pengene!

Nyd den til oksekød, vildt, lam, gris, simreretter og modne oste. Nyd vinen ved 16-18°C

1 fl. pr. stk.
279,95 DKK
BEDSTE PRIS
6 fl. pr. stk.
124,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
På lager - 1-2 dages levering
Unik smagsgaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Anmeldelser
Din rating
94 Point Winewherever, Rasmus Christensen
93 Point Mad og Monopolet
93 Point Flaskehalsen
★★★★★ – Imponerende kvalitet til prisen Flaskehalsen
92 Point Vinonyme
Value: ★★★★★ 5/6 Vinonyme
91 Point Vin.connaisseur
4,1 stjerner Vivino

Bestil inden

15 timer 1 min

og vi sender i dag!

Anmeldelser af Buglioni Ripasso Il Bugiardo 2023 ØKO

94 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

Jeg elsker simpelthen denne Ripasso. Den er super frisk og spillevende. Den har fylde, uden animeret sødme. Og så har den masser af bitterhed som smager af en blanding af friske nødder, grøn te, blommeskal og sort peber. Den efterlader munden med en vifte af udtryk. Her får man langt mere end hvad man betaler for. Skynd dig inden de opdager fejlen.

93 Point

Mad og Monopolet

Det er fortsat imponerende flot Ripasso, som det store italienske hus Buglioni formår at producere - høj kvalitet - år efter år. Denne er ingen undtagelse. Flot duft af viol, jordbær, modne blommer, mørk chokolade, espresso og vanilje. I munden er den blød, fyldig og har både en let frugtsødme og flot syre med dæmpet alkohol, som holder vinen i flot balance. Gennemarbejdet og vellavet Ripasso. pr. fl. 269,95 / BEDSTE PRIS pr. fl. v/6 fl. 99,95

93 Point

Flaskehalsen

Er du til powerfuld italiensk rødvin, så kigger du sikkert mod Valpolicella-området. I hvert fald hvis det er frugtpower og krydderier, du er ude efter. Buglioni er lidt af et mesterstykke, når det kommer til klassisk Amarone og Ripasso, og med Il Bugiardo får du en Ripasso efter alle kunstens regler, uden at prisen løber løbsk. Her er masser af mørke frugter og robust power, der er samlet på en balanceret og lækker måde, hvor det ikke bliver for voldsomt. Det er ikke en sommervin, men det er en kraftfuld oplevelse, der vil klæde efteråret og de mere tyngdebaserede madretter til fulde. Normalpris kr. 269,95, Set til kr. 99,95 | www.supervin.dk | ★★★★★ 5 Stjerner – Imponerende kvalitet til prisen

★★★★★ – Imponerende kvalitet til prisen

Flaskehalsen

92 Point

Vinonyme

"Valuerating: ★★★★★ 5/6 | Buglioni leverer her en økologisk dyrket Ripsso med en fræk dobbelthed, som jeg er ret vild med – det er både den klassiske kirsebærsødme og varme rosinering - MEN.. der er god syre, fenolisk bid og lakridset bundtræk. Den føles derfor aldrig tung, selvom den har teksturmæssigt har tyngde. En Ripasso med plusser i bogen for puls, personlighed og punch."

Value: ★★★★★ 5/6

Vinonyme

Valuerating: ★★★★★ 5/6 | Buglioni leverer her en økologisk dyrket Ripsso med en fræk dobbelthed, som jeg er ret vild med – det er både den klassiske kirsebærsødme og varme rosinering - MEN.. der er god syre, fenolisk bid og lakridset bundtræk. Den føles derfor aldrig tung, selvom den har teksturmæssigt har tyngde. En Ripasso med plusser i bogen for puls, personlighed og punch

91 Point

Vin.connaisseur

Økologisk Ripasso med mørk frugt, mokka og balsamico. Flot dybde og længde, pakket ind i silkeblød struktur. En seriøs Ripasso i elegant forklædning. 1 stk 269,95 / 6 stk 99,95

4,1 stjerner

Vivino

(10761 bedømmelser – gennemsnit over alle årgange. Set 02/06-2025)

94 Point(tidligere årgang)

Flaskehalsen

TESTVINDER - BEDSTE ITALIENSKE JULEVIN... har et rigtig dejligt bid, godt med krydderier – og alle de nuancer, der skal til, for at julemiddagen går op i en højere enhed.alle de nuancer, der skal til, for at julemiddagen går op i en højere enhed. Normalpris kr. 269,95 – Set til kr. 119,95

93 Point(tidligere årgang)

Best Italian Wines Annuario

(tidligere årgang)

René Langdahl

I denne søde juletid vælter ripassoerne over disken i supermarkedet, og de stabler sig op på julebordene. Gastros læsere fnyser nok af den slags, men her vil jeg lige stoppe dig. Husk: Ripasso kan laves med sans for balance, raffinement og tradition. Buglionis ripasso er lavet på den rigtige måde med kvaset fra amaronefremstillingen tilsat den "færdiggærede" valpolicella. Basevin og amaronekvas må have høj kvalitet. Blidt rosinpræget næse, tørrede tranebær og tørrede kirsebær, forbavsende slankhed og lys farve i øvrigt, kun 13,5 % alkohol og næsten hindbærlakrids i eftersmagen. En enormt vellykket ripasso. 129,95 kr. v/ 6 fl. supervin.dk

Hvordan smager Buglioni Ripasso Il Bugiardo 2023 ØKO?

Billede af forfatteren

Vinen beskrives af

Thor Gottschalk Vinekspert WSET 3

Den økologiske ”Il Bugiardo” Ripasso imponerer i glasset med en mørk og intens blommerød farve. I næsen flot koncentreret og stærkt forførende med superduft af violer, kirsebær, blåbær, blomme og rosin. Den delikate frugt suppleres af delikate fadkomplekse noter af vanilje, mørk chokolade, urter og tobak fra fadlagringen. I munden blød og imponerende fyldig med dejlig krydret bærsødme. Eftersmagen matcher god Amarone i længde, power og detaljerigdom! Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.

Smagenoter

Tasting Note Icon

Blomme

Tasting Note Icon

Rosiner

Tasting Note Icon

Røde kirsebær

Tasting Note Icon

Sorte kirsebær

Tasting Note Icon

Vanilje

Smagsprofil

Meget tør

Sød

Meget let

Meget kraftig

Meget blød

Meget tanninrig

Hvordan er Buglioni Ripasso Il Bugiardo 2023 ØKO fremstillet?

Vinen er fremstillet på 60% Corvina, 20% Corvinone, 10% Rondinella, 5% Croatina samt 5% Oseleta – samme blend som anvendes i husets almindelige Amarone. En del af druerne presses straks, mens den resterende del koncentreres yderligere ved lufttørring.
Den friskpressede del gærer ad to omgange – først alene og derefter efter Ripasso-metoden med druekvaset fra Amarone-produktionen. Den tørrede del af druerne gærer separat med 20 dages udblødning af drueskallerne. De to vine – Ripasso’en, og vinen fra de tørrede druer – blandes herefter sammen. Vinen modner 12 mdr. på mellemstore franske tonneauxfade og traditionelle 5000 liters fade samt 6 mdr. på flaske.

Lagringtype

Fad-/egetræslagring

Om Buglioni

image

”Buglioni skuffer bare aldrig - de har en bred portefølje med masser af topvine.” – Mad & Monopolet

”Buglioni laver lækker vin. Om det er ‘almindelig’ Valpolicella, Ripasso eller Amarone.” - Flaskehalsen 

"Wine is a passion for us. You have to follow nature, and you have to touch everything." – Mariano Buglioni

Det er absolut ikke kun hjemlige anmeldere, der har fået smag for verdensklassevine fra Buglioni i Valpolicella.

I Decanters store Valpolicella-test, hvor også berømte Dal Forno er repræsenteret, løber Buglioni-flagskibet Teste Dure meget sigende med prisen for den bedste Amarone.

Succeshistorien om Cantina Buglioni starter i 1993, da Alfredo Buglioni overtager en gammel bondegård med 4 ha vinmarker i hjertet af Valpolicella. Alfredo ved på dette tidspunkt intet om at lave vin, så frem til år 2000 doneres alle druer til omkringliggende vingårde.

Med hjælp fra eksperten Celestino Gaspari, der har lavet vin for Giuseppe Quintarelli, får Alfredo og Mariano Buglioni dog opført en vinkælder og påbegyndt produktionen af egne vine. I 2001 hyres den unge topønolog Diego Bertoni, som er forblevet kældermester for Buglioni helt frem til i dag.

Efter en kommercielt set udfordrende opstart gør familien et drastisk tiltag for at udbrede kendskabet til vinene: I januar 2005 åbnes dørene til Buglionis helt egen vinbar i Verona, og succesen er enorm. De lokale får smag for vinene, og hurtigt gør turisterne det samme.

I dag råder Buglioni over 50 økologisk certificerede hektar i hjertet af Valpolicella Classico. Alle druer håndhøstes, men kun de bedste 40 % ender i Buglionis egne vine! Hovedfokus ligger naturligt på Valpolicallas klassiske vintyper som Ripasso, Recioto og Amarone, men udvalget spænder hele vejen fra sprøde bobler over elegante rosévine til superlækre hvidvine – heriblandt ikke mindst kundefavoritten Il Disperato!   

Vindata

Producent

Årgang

2023

Indhold

75 cl

Alkohol-%

13,5 %

Servering

16-18°C

Gemmepotentiale

8-10 år fra høståret

Lagring

Fad-/egetræslagring

Proptype

Plastikprop

Emballage

6 stk. papkasse

Allergener

Sulferdioxid/ Sulfitter

Restsukker

3 g/L

Syreindhold

5,7 g/L
Lignende produkter