Veneto

VALGTE FILTRE: Land: Italien Område: Veneto
166 produkter fundet

Veneto vin

Hos Supervin har vi specialiseret os i at opkøbe restlagre af kvalitetsvin fra nogle af de bedste vinområder i verden, fx fra Veneto-området i Italien. Det betyder, at vi kan tilbyde vores produkter til meget mindre priser, end de ville koste hos en almindelig vinhandler. Dermed har du mange penge at spare som kunde.

Du skal dog ikke frygte, at det er halvdårlige rødvine fra Veneto, du får ud af det. Tværtimod sælger vi altid nogle af de bedste og mest velsmagende flasker, man kan komme i nærheden af. Eneste forskel er, at du hverken skal gå på kompromis med smag eller pris.

Veneto hvidvin

I det nordlige Italien finder vi landets tredje største vinproduktion, nemlig regionen Veneto. De producerer hvert år mere en 5 millioner hektoliter vin, som vinelskere verden over nyder godt af. Du kender helt sikkert klassikerne Amarone og Ripasso, som begge er fra Veneto. Beliggenheden tæt ved Gardasøen betyder, at klimaet til dyrkning af druesorterne er optimal. Her er vejret nemlig lunt og mildt, hvilket afspejler sig i blandt andet lette hvidvine. Nogle af de mest bruge druer til Venetos eftertragtede hvide vine er Pinot Blanc og Pinot Grigio. Desuden er det værd at nævne, at over halvdelen af deres vine har opnået den anerkendte DOC status, der betyder, at de lever op til en lang række kvalitetskrav. Der findes en lang række vinproducenter fra Veneto, du kan se dem alle her: BertaniBuglioniCantina TinazziCantina ZeniCantine RiondoCorte AllodolaLe RagoseLorenzo BegaliMichele CastellaniPalazzo dei SignoriSchenk og Serena.

 

Se også vores udvalg af vine fra Piemonte her