Cantina Zeni

I de eleverede bakker over Bardolino ligger Cantina Zeni med den mest vidunderlige udsigt over Gardasøen. Grundlagt i 1870 og familieejet gennem generationer.

I dag drives vineriet af de tre søskende Fausto, Elena og Federica Zeni. Fausto, som lever efter sin fars filosofier, er ønologen som konstant er i vinmarkerne og som skal sørge for at vinen holder sit tårnhøje niveau år efter år. Elena og Federica står for den mere kommercielle del af virksomheden, hvor de sørger for at vinen bliver fordelt til alle de glade vinelskere verden rundt. Og når de vinelskende entusiaster vælger at rejse til Bardolino, står familien altid på spring til at tage imod og give rundture, smagninger eller et guidet besøg på deres helt eget vinmuseum.

Cantina Zeni er yderst velanset verden rundt for deres vine, som produceres i Bardolino, Custoza, Lugana, Valpolicella og Soave, og deres mange priser taler for sig selv.

VALGTE FILTRE: Producent: Cantina Zeni
89 produkter fundet

Cantina Zeni vine

Azienda Zeni er beliggende meget smukt og højt over badebyen Bardolino med en strålende udsigt over Gardasøen. Vejen hedder Via Costabella, som betyder den smukke kystvej. Zenifamilien har produceret vine siden 1870 - det vil sige i 4 generationer. I dag drives vingården af familiens søn, Fausto Zeni, godt hjulpet af hans 2 søstre Federica og Elena, som tager sig af gæsterne i det tilhørende vinmuseum. Selvom vinfirmaet Zeni daterer sig tilbage til 1870, så betyder fremtiden langt mere for Fausto Zeni end fortiden. Han ønsker ikke at være kendt for sin historie, men for sine vine.