23 produkter // side 1 of 3
23 produkter // side 1 of 3

Brunello di Montalcino-vine

Leder du efter en vin, der på bedste måde komplimenterer din kogekunst og formår at imponere selv dine mest vinelskende gæster? Med en Brunelleo di Montalcino får du en vin, hvis produktionsmetode gennem mange år er blevet udviklet og forfinet. Det resulterer i en vin, der hyldes for sin karakter og smag, og i dag har opnået så stor succes, at ordet ’klassiker’ næsten ikke er tilstrækkelig. Brunello di Montalcino bliver skabt, som navnet antyder, i byen Montalcino, der ligger 120 km syd fra Firenze i midten af Italien-støvlen. Det ligger i vinregionen Toscana, som udover sin betagende natur er en af absolut mest kendte vinregioner i Italien. Klik rundt i Supervin.dk’s webshop, og find din næste Brunelleo di Montalcino vin fra populære årgange som 2004, 2006 og 2008.

Brunello – Italiens stolthed

I 1888 aftappede og navngav Bionid-Santi, som den første, en Brunello efter en vellykket isolering af en overlegen klon af Sangiovese, Sangiovese Grosso. Brunello-vin er lavet på ren Sangiovese-druer, som dyrkes i området omkring Montalcino – og omtales som Italiens mest aristokratiske vin. Klimaet er måske vigtigere end de specifikke kloner, når vi taler om vinens særpræg. Klimaet omkring Montalcino er varmere og tørrere end klimaet i Chianti-distrikterne. Sangiovese når toppen af modenhed i dette område, og det giver fyldigere vine end noget andet sted i Toscana. Alkoholprocenten ligger ofte over 14 %. Allerede i 1980 blev vinen klassificeret som DOSG (Denominazione de Origine Controllate e Garantita). ’Brunello’ er en diminutiv af ordet ’Bruno’ og betyder ’lille brune’. Navnet blev givet til druesorten Sangiovese Grosso, som man tidligere mente var en anden druesort en Sangiovese. Lad dig inspirere af flaskernes eksklusive designs, som indeholder en overlegen vin, der på alle måder gør sig fortjent til sin ros og omdømme.

Køb verdenskendte Brunello di Montalcino hos Supervin.dk

Italienerne er i sandhed mestre i vinkunsten. Deres passion for druesorter og vinmarker sammen med en nysgerrighed efter at udvikle metoder har været tilstede gennem flere generationer, hvilket er grunden til at vinreolerne herhjemme bugner af italienske vin. Har du endnu ikke prøvet en Brunello, så har du muligheden nu. Mange af vores Brunello-vine har fået yderst gode anmeldelser af anerkendte vineksperter som Wine Enthusiast og WineSpectator. Vinen er verdenskendt og på grund af den høje kvalitet, følger der også en lidt dyrere pris. Hos Supervin.dk kan vi tilbyde dig Brunello-vine til rimelige priser, fordi vi handler ind i store mængder. 

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin