Tilbage

La Magia Brunello di Montalcino DOCG 2017 BIO

Klik/Tryk for at zoome

1 fl. pr. stk.
459,95 DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
319,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

97-98 Point

Houlberg

97 Point

Flaskehalsen

96 Point

James Suckling

96 Point

International Wine Report

95 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

94 Point

Intravino

94 Point

Mad og Monopolet

93 Point

Din VinGuide

92 Point

Vinous

92 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

Bestil inden

8 timer 26 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

La Magia Brunello di Montalcino DOCG 2017 BIO

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"97-98 points. Det er sgu åndeløst godt.. Bedste Brunello i mands minde” - Houlberg
"97 point. S
mækfyldt med smag... En Brunello af højeste karat.” - Flaskehalsen
"96 points. 
Beautiful red... So floral and perfumed" - James Suckling  
"96 points. D
ecidedly noble in quality... A true joy" - International Wine Report

Presenting La Magia 2017... En åndeløst god, smuk og nobel Brunello af allerhøjeste karat!

Anmelderne har sjældent været mere enige om en vins verdensklasse, og skal vi være helt ærlige, så har vi umådeligt svært ved at pege på en større Brunello i årgang 2017.

Så mørk og intens. Så mineralsk og karismatisk urtet. Så sitrende kirsebærsaftig med så utroligt lækre tanniner.. La Magia Brunello stråler igen magisk og jævner alle konkurrenter under 500 kr. totalt med jorden. Brunello-fans, feast on this!

Smagenote

Nyskænket sejler La Magia 2017 fed og mørk kirserbærrød rundt i glasset... I næsen et frontalangreb af frugtlækkerier med violer, blommer og sorte kirsebær helt fremme i frontlinjen! Samtidig enormt kompleks og nuanceret med en dybt begejstrende aroma-spice-box af urter, mørkristet kaffe, trøfler, kakao, lakrids, peber, vanilje og lidt rosin... Duften er simpelthen for lækker! I munden igen fed og frugtkoncentreret og med en vibrerende mineralitet, der sikrer den store smag en læskende og næsten svævende elegant kvalitet. Lang og kompleks finish, hvor frugt, fad, urter og friskhed balancerer lige efter Brunellobogens ABC... Ren Verdensklasse! Drik nu, eller gem +15 år fra høståret.           

Anmeldelser af La Magia Brunello di Montalcino 2017 BIO

97-98/100 Houlberg
”6,5 Thumbs Up. Uha ... vi kravler da vist lige et niveau op ... ren, intens, mineralsk og urtet næse, en direkte, præcis og skarpslebet frugt, mørk, dyb samt en smule animalsk med sorte kirsebær, brombær, æterisk intensitet, ristede champignons og østershatte, mintpastiller, medicinskab og så alligevel lidt sødme, vanilje og mælkechokolade. Det er som om, at alle tingene sidder de rigtige steder, i rigtige portioner og med rigtig volumen. Det er sgu åndeløs godt. Hvor smager det også godt. Det kan godt være, at dette ikke er en 2016'ener, men fader vor, hvor sidder det i skabet. Lad os starte med tanninerne, der er tørre, smertende tørre og vilde, men straks de vil overtage styringen, så kommer der en bølge af mørk, intens frugt og den har en lille frisk sødme med, hvorved vinen næsten bliver saftig og læskende. Men den er langt mere end det ... slank, ren, skarp og ultrapræcis, røget, mineralsk, støvet og sødsyrlig med tør engelsk lakrids ... og dermed bedste Brunello i mands minde.” (vurderet ved en tilbudspris på kr. 369,95)

97/100 Flaskehalsen
“Det er ikke lige i jantelovens danske juleland, at man kan vide sig sikker på reaktionerne, når man kalder sin vin ‘La Magia’. Men alle, der kunne have en tanke om at tale negativt om denne Brunello, kan ganske enkelt ikke have smagt den. For her er ret beset tale om en magisk oplevelse. Det er ikke hverdagskost at smide 429,95 efter en rødvin, men det er den ondelyneme heller ikke hverdagskost at opleve en vin med en kvalitet som denne. Det er frugtigt, livligt og smækfyldt med smag. Alle Brunello-trækkene er på højeste klinge, men det hele er pakket så sirligt og nænsomt ind i blide og behagelige afbalancerede frugtflader. Det er aldeles uimodståeligt – en Brunello af højeste karat.” (vurderet ved en tilbudspris på kr. 369,95)

96/100 James Suckling
“Beautiful red with floral and black-cherry aromas. So floral and perfumed for this hot and dry vintage. Full-bodied with ultra-fine tannins that are energetic and long. Structured and manicured. From organically grown grapes.”

96/100 International Wine Report
”Deep and decidedly spicy in the primary profile showing notes of black prunes, liquorice, black pepper, wild blackberries and sour cherries. Full bodied, very fine grain tannins decidedly noble in quality and in the polymerization and a solid, compact finale that shows strength and distension. A true joy.”

95/100 Rasmus Christensen, WineWherever
“Intens og kraftfuld Brunello vin der kommer ud af glasset med et kæmpe momentum. Sorte kirsebær, kamfor, dadler, hakkede svampe, rosenblade og en bemærkelsesværdig bitterhed i slutningen, hvilket bidrager med en elskværdig personlighed. Den har en livlig og kraftig næsten kantet syre, der flot opløfter den voluminøse krop og alle de modne frugtelementer. En vin der vil udvikle sig positivt over de næste 15-20 år.  Kompleks, varm og funklende Brunello.»

94/100 Intravino
”Readily juicy and straightforward, peach and lavender, black pepper and diffuse saltiness, very deep finish.”

94/100 Mad & Monopolet
”La Magia har jeg smagt utallige gange i forskellige årgange. Det er en absolut glimrende Brunello på 100 % Sangiovese og dyrket økologisk. Den har optrådt på listen over kandidater til årets julevin i flere år. Den ender altid på en høj score og falder i god jord til den smagsrige julemad. Sagen er den, at den har både alkoholen, kroppen og syren til at klare maden. Du skal dog ikke tro, at det er en ”marmeladevin” for det er det på ingen måder – det er mere en balletdanser med boksehandsker på. Den er kraftig, men også elegant. I næsen har den både dybe intense noter af mørke bær, men også en diskret syrlighed af syltede frugter. Efter lidt tid i glasset kommer der klare noter af skovbund, eg, vanilje og peber frem. Det er en vin, som du sagtens kan drikke nu, men om 10 år er den endnu bedre. Server den gerne på karaffel for at få den fulde oplevelse frem i vinen.”

93/100 DinVinguide
"Pæn og rolig duft med modne røde bær i front. Lidt røg fra fadet. Blød og afrundet stil, hvor vægten ligger på den modne frugt. Virkeligt flot frugt med brombær og kirsebær i fin forening. Meget balanceret og flot integreret tannin"

92/100 Vinous
“Sweet roses, lavender, blood orange, raspberry preserves and hints of camphor waft up from the 2017 Brunello di Montalcino. This is soft and fleshy upon entry, but it quickly gains a tactile grip, as a mix of tart wild berries, minerals and exotic spices penetrates deeply. That said, there’s plenty of vibrant acidity to balance as it enlivens the experience through the finale, where hints of black tea come together with candied citrus and cherry pits to form a long, lightly structured yet ultimately mouthwatering finale. Nicely done. In 2017, yields were down by a whopping 40% to maintain integrity. The winery also chose to add 600-liter tonneaux into the mix of their typical 500-liter barrels to help maintain freshness. The end result is a highly successful 2017 Brunello.”

92/100 Rolf Madsen, Vinexpressen
"En mandhaftig brunello, der kræver tid for at udvikle sig. Dyb, dyb næse, som her og nu forekommer lukket og stram med en lille kant af tørret frugt og svedskeblomme. Smagsmæssigt masser af koncentration med en bagkant af lakrids og teblade, der afsluttes af en resolut garvesyre."

4,2 stjerner Vivino (4139 ratings, set over alle årgange. 01/02/22)

Nyd den til store bøffer, saftige lammekød, kraftige pastaretter, svamperisotto og lagrede oste. Servér ved 16-18°C.

La Magia Brunello di Montalcino er lavet på 100% Sangiovese fra 40 år gamle stokke i det sydøstlige Montalcino. De økologisk dyrkede druer insamles over flere høstrunder, så kun perfekt modnet frugt finder vej til den færdige topvin.

Mosten gærer frugtbevarende på ståltank og store fade med hele 40 dages udtræk af farve, smag og tannin fra drueskindet. Vinen lagrer herefter 36 måneder på 500 liter franske egetræsfade, heraf 1/3 helt nye og resten 1 år gamle. Efter yderligere 6 måneder på flaske er vinen klar til frigivelse.

Om La Magia

Fabian Schwarz laver i sandhed magisk Brunello. Men rent faktisk er navnet La Màgia afledt af ”magione”, der betyder hus. Den historiske bygning var oprindeligt sidste hvilested for pilgrimme på vej til klosteret i Sant Antimo. Fabian Schwartz, der er ønolog fra Italiens mest prestigiøse vinskole, overtog La Màgia fra sine forældre i 2011.

Alle druer høstes fra én samlet vinmark, der dyrkes økologisk. Sydvendt eksponering og høj beliggenhed giver Sangiovese med en unik kombination af power og friskhed. I vineriet frembringer Fabian vine med ekstra parfume og klasse ved en langvarig udblødning af drueskallerne samt inklusion af hele drueklaser. Alle Brunello-vine modnes på delvist nye 500 liters franske egetræsfade (tonneaux). La Màgias absolutte flagskib, Ciliegio, stammer fra en unik Cru-parcel, der frembringer druer og vin med særlig koncentration.

Anmeldelserne er i en klasse for sig, ikke mindst når de attraktive priser tages i betragtning. Vineriet drives i vid udstrækning på basis af solenergi.

Passer godt til

Pasta

Svampe

Okse

Lam

Ost

Servering 16-18 °C
Gemme potentiale +15 år fra høståret
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl
1 fl. pr. stk.
459,95 DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
319,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

97-98 Point

Houlberg

97 Point

Flaskehalsen

96 Point

James Suckling

96 Point

International Wine Report

95 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

94 Point

Intravino

94 Point

Mad og Monopolet

93 Point

Din VinGuide

92 Point

Vinous

92 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

Bestil inden

8 timer 26 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter