20 produkter // side 1 of 4
 • I Comuni Barolo 2011

  Sjældent at vi oplever en så enestående kvalitet fra et kooperativ.

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  199,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  149,95 DKK
 • Broccardo Barolo I Tre Pais 2012

  Sidste år handlede vi for første gang med Filippo Broccardo fra det anmelderroste Piemonte hus af samme navn.

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  269,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  229,95 DKK
 • Broccardo Barolo 2011

  Vores utrættelige jagt på de bedste priser og tilbud på vin over hele verden stopper aldrig. Det er simpe

  Læs mere
  92 point
  Wine Enthusiast
  Decanter
  1 fl. pr. stk.
  269,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  229,95 DKK
 • Broccardo Barolo 2010

  Gammel i gårde, men en opstigende stjerne i international sammenhænd. Sådan er det med Broccardo-familien fra Monforte d’Alba.

  Læs mere
  1 fl. pr. stk.
  299,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  249,95 DKK
 • Barolo DOCG Bricat 2011 Manzone

  Manzone-familien fremstiller den ene flot anmeldte barolo efter den anden. Det er rødvine, som bringer stor finesse - og virkelig smæk for skillingen.

  Læs mere
  92 point
  WineSpectator
  91 point
  James Suckling
  1 fl. pr. stk.
  339,95 DKK
  6 fl. pr. stk.
  289,95 DKK
 • Barolo Levoluzione 2012, Montalbera

  Montalbera´s Barolo er blevet revet væk i alle de årgange, vi har haft: 2010-2011-2008 og NU er 2012 landet, men bare rolig, kvaliteten er lige flot.

  Læs mere
  93 point
  Luca Maroni
  1 fl. pr. stk.
  349,95 DKK
  6 fl. pr. stk. 289,95
  Tilbudspris
  6 fl. pr. stk.
  149,00 DKK
20 produkter // side 1 of 4

Barolo

Det nordlige Italien er i sandhed kendt for deres vinproduktion. Udover Amarone og Ripasso finder man også her den populære vintype Barolo, som vinelskere anerkender som Italiens bedste vin. Mere præcist bliver vinen produceret i det nordvestlige Italien i distriktet Piemonte. Det hele foregår i provinsen Cuneo sydvest for byen Alba i områder som eksempelvis Castiglione Falletto, Serralunga d’Alba og Barolo. Sidstnævnte område har lagt desuden navn til vinen. Takket være vinens kvalitet er den blevet kendt som vinens konge eller kongernes vin. Her hos Supervin.dk finder du et udsøgt udvalg af Barolo til ganske fornuftige priser. Vi giver dig mulighed for at drikke og nyde livet som en konge uden at betale den samme pris for det. Vi er nemlig knivskarpe i at indkøbe store restlagre fra vores udbredte netværk i vinbranchen. Når du handler hos os behøver prisen ikke længere betyde, at du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Barolo – kongernes vin!

Den italienske favorit produceres udelukkende af én druesort, nemlig nebbiolo. Man mener, at nebbiolo kommer af det Italienske ord nebbia, som betyder tåge - muligvis fordi vinmarkerne er dækket af en intens tåge under høsten i oktober. Druen giver en lidt lysere rødvin, som har en højt niveau af tannin. Grundet det høje tannin-niveau kræver en Barolo en lang hviletid for at gøre plads til andre smagsnuancer i vinen. Den skal lægge i mindst 38 måneder, hvoraf den 18 måneder skal foregå på træ. Herudover kræver vinen helt særlige fysiske forhold. Vinmarkerne skal ligge på bakker med en særlig hældning samt orientering, så man sikrer, at druerne får nok sollys. Har du endnu ikke prøvet den unikke Barolo fra Italien, så har du muligheden nu!

Stort udvalg af barolo hos Supervin

Gennem udviklingen af Barolo er der opstået en traditionel og en moderne produktionsmetode. I et forsøg på at gøre vinen mere frugtig og attraktiv for moderne smagsløg begyndte nogen producenter at lægge vinen på nye franske egetræsfade. Traditionalisterne foretrækker længere lagringstider på træfade, som ikke tilføjer smagsnuancer i samme grad. Uenighederne er der mange af, men hos Supervin mener vi, at begge produktionsmetoder er værd at smage. Den fornemme vin har fået klassificeringen DOCG (Denominazione di Origine Controllata e Garantita). Du finder vores udvalg af barolo-vin lige her, og vi lover, at du ikke vil blive skuffet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. 

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin