
Bacio Della Luna Blanc de Blancs Spumante Extra Dry 2023
Bacio della Lunas buttede bestseller er festlig som aldrig før i den dugfriske årgang 2023.
Bacio della Lunas sprøde årgangsbobler er afsidingt populære i hjemlandet Italien, hvor husets Blancs de Blancs både nydes solo som aperitif – og serveres i den verdensberømte cocktail Aperol Spritz.
Gastronomisk set en dejlig vin til tapas, salater, sushi og asiatiske serveringer samt friske retter med fisk og skaldyr.
Selvom vi taler prestigiøse årgangsbobler i klassisk halvtør Prosecco-stil, så får du altså denne populære Veneto-vin til ultraskarp pris. Ikke så underligt at vinen konstant er udsolgt!
Den perfekte Aperol Spritz: - 3 dele Bacio della Luna Blanc de Blancs Vino Spumante Extra Dry 2021 - 2 dele Aperol - 1 del danskvand Servér over is, garnér med 1-2 halve skiver appelsin. Salute!
Festlig aperitif. Flot til fisk og skaldyr, sushi samt sprøde salater. Servér ved 6-8°C
Bacio della Luna fremstilles af topprofessionelle Schenk Italia, under ledelse af Roberta Deflorian og ønologen Dario Dellamaria. Bacio della Luna er garant for mousserende vine på tårnhøjt og topanmeldt niveau.
Hvordan smager Bacio Della Luna Blanc de Blancs Spumante Extra Dry 2023?
Nyskænket vibrerer vinen citrusgul med inviterende bobler... Næsen lokker med herlig frisk duft af jasmin, citron, saltet mineralitet, grønne æbler og saftige nektariner… På tungen let cremet og venlig i stilen. En lille sødme titter frem under den friske og vibrerende frugt, der vækkes lækkert til live med fine, sprøde bobler. Frugtcharme og friskhed i perfekt balance. Harmonisk, appetitvækkende finish. En herlig, norditaliensk Prosecco-type! Drik nu, eller gem 2-3 år fra høståret.
Smagsprofil
Meget tør
Sød
Bacio Della Luna Blanc de Blancs Spumante Extra Dry 2023 passer godt til...
Hvordan er Bacio Della Luna Blanc de Blancs Spumante Extra Dry 2023 fremstillet?
Bacio Della Luna Prosecco Spumante Extra Dry er lavet på Prosecco-druen Glera samt andre hvidvinsdruer fra Veneto. Druerne presses nænsomt og gæres køligt til en frisk og delikat frugtig hvidvin. Vinens bobler dannes ved ”andengæring” på ståltank under tryk (Charmat-metoden).
Vinen er aftappet med et sukkerindhold på ca. 14-15 gram pr. liter – i klassisk halvtør Prosecco-stil.
Vindata
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Proptype
Emballage
Allergener
Restsukker
Syreindhold


















