Poggio Siresa Valpolicella Ripasso 2018
Poggio Siresa Valpolicella Ripasso 2018
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
”92 point. Meget indsmigrende.. Et ekstra krydret touch fra Amarone-kvaset.” - WineWherever
”91 point. Der er masser af smag og mørke noter i Poggio Siresas Ripasso" - Flaskehalsen
"90 point. En kæmpe crowd-pleaser - jeg har ikke mødt nogen endnu, som ikke er blevet imponeret over den.” – Mad & Monopolet
"4,5 Thumbs Up. Mørk frugt, fyldighed og sødme, der bare smyger sig ind til dig, comfortagtigt, rundt og lokkende" - Houlberg
Populær power-Ripasso i helt ny årgang! Så Amarone-lækker en Ripasso har danskerne aldrig smagt så billigt...
Ved at købe stort ind hos 96 point-Amarone-huset Montresor kan vi nu flytte grænsen for, hvor stor og saftig en Valpolicella Ripasso 2018 du kan opleve til hverdagspris!
Saftige Poggio Siresa Valpolicella Ripasso koster normalt langt over 150 kr. online, og crowd-pleaseren imponerer i flere årgange med 91 point hos International Wine Report...
Smagenote
Poggio Siresa 2018 fylder glasset med fed og fristende mørk kirsebærrød Ripasso… Næsen lover koncentreret Ripasso med fuld smæk på duften! Fra glasset strømmer violer, kirsebær med chokoladeovertræk, brombær, lakrids, rosiner vanilje, kanel og ristede kaffebønner... I munden blød og saftig med stor kirsebærfrugt og Amarone-strejf af rosinsødme, der runder smagen flot og harmonisk af... Klassisk, fløjlsblød Valpolicella - med ekstra smæk for skillingen! Drik nu, eller gem 7-10 år fra høståret.
Anmeldelser af Poggio Siresa Valpolicella Ripasso 2018
92/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Meget indsmigrende på alle punkter. Den har både de friske rødfrugtet elementer, kombineret med et ekstra krydert touch fra Amarone kvaset. Og det er her en Ripasso kommer til sin ret, og det gør Poggio Siresa så bestemt også. Friskheden i denne krydret vin, er jeg vild med."
91/100 Flaskehalsen
"Der er masser af smag og mørke noter i Poggio Siresas Ripasso. Nogle gange kan Ripassoer blive lidt for mørke og brændte i stilen til min smag, men her klarer vinmageren at skabe stor smag, uden at det bliver for mørkt og overkrydret. Dejlig Ripasso med en balance, der gør, at den er mere livlig og behagelig, end den er mørk og bombastisk. Det giver bonuspoint hos mig." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)
90/100 Mad & Monopolet
”Poggio Siresa Valpolicella Ripasso er en klassiker, og det er en kæmpe crowd-pleaser - jeg har ikke mødt nogen endnu, som ikke er blevet imponeret over den. Den er lavet på Corvina, Molinara, Rondinella, som også bruges til Amarone, så det er i teorien en Amarone, men så alligevel ikke for den er helt sin egen. I næsen har den en rund og cremet duft af vanilje, lakrids, blommer, mørk chokolade og sorte kirsebær. I munden er den helt smooth, cremet - blød og potent på samme tid og slutter af med en god livlig syre, som afholder den fra at blive en “marmelade-vin”.
4,5 stjerner - Houlberg
"Det er næsten klassisk Valpolicella Ripasso vin, hvor der er tilpas mængde mørk frugt, fyldighed og sødme, der bare smyger sig ind til dig, comfortagtigt, rundt og lokkende. Der er sgu godt med blommer, sorte kirsebær og brombær samt et pænt fadpræg med kakao, kaffe, vanilje og en smule engelsk lakrids samt en lille blækagtig note, men det bliver aldrig alt for voluminøst. I munden er der en fyldig, saftig og moden frugt … mest masser af kirsebær tilsat lidt blommer og en lille smule rosin. Selvom vinen har en mørk frugt, så er der masser af frugtintensitet, men også sødme samt en fyldig bitterhed, som bliver mere udtalt med luft i munden. Der er sgu skrald på … nogle brændte elementer, engelsk lakrids, peber og pakket blødt ind." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)
Nyd den solo - eller som en alsidig makker til saftige steaks, barbeque, pulled pork, pasta, pizza og modne oste. Server ved 15-18°C
Vinen er fremstillet på et klassisk Amarone-blend af Corvina, Rondinella og Molinara fra udvalgte topmarker i Valpolicella. Ripassoens berømte ”ekstra-gæring” sker på ståltank med druemateriale fra Amarone-produktionen. Herefter krydres og afrundes rødvinen gennem 6 måneders modning på egetræsfade, inden den er klar til frigivelse