
Poggio Siresa Valpolicella Ripasso 2017
Hvem vil ha’ Premium-Ripasso til hverdagspris?
Den lækre Poggio Siresa Valpolicella Ripasso koster normalt over 150 kr. online, og vinen imponerer i flere årgange med 91 point hos International Wine Report...
Ved at købe stort ind af årgang 2017 hos 93 point-Amarone-huset Cantine Montresor kan vi nu flytte grænsen for, hvor stor og saftig en Valpolicella Ripasso du kan opleve til hverdagspris!
Nyd den solo - eller som en alsidig makker til saftige steaks, barbeque, pulled pork, pasta, pizza og modne oste. Server ved 15-18°C
Hvordan smager Poggio Siresa Valpolicella Ripasso 2017?
Poggio Siresa sejler mørk kirsebærrød rundt i glasset… Næsen lover dejlig Ripasso med venlig duft af kirsebær med chokoladeovertræk, brombær, lakrids, rosiner vanilje, kanel og ristede kaffebønner... I munden blød og saftig med stor kirsebærfrugt og et strejf af rosinsødme, der runder smagen flot og harmonisk af... Klassisk, fløjlsblød Valpolicella - med ekstra smæk for skillingen! Drik nu, eller gem 5-7 år fra høståret.
Poggio Siresa Valpolicella Ripasso 2017 passer godt til...
Om Cevico

Sashy Chardonnay, Zealy Sauvignon Blanc, Galante, Poggio Siresa Ripasso og Poggio Maru Negroamaro...
Cevico fra Emilia Romagna står bag en perlerække af Supervins mest populære vine!
Dertil kommer, at Terre Cevico står bag Lambruscos nok bedste og mest præmierede vinhus, Medici Ermete.
Emilia Romagna hyldes ofte som Italiens spisekammer, da det er i denne nordøstitalienske region, vi finder verdensberømte specialiteter som parmaskinke, parmesanost, balsamico og lambrusco.
Med afsæt i dette gastronomiske paradis har Terre Cevico siden opstarten i 1962 etableret sig blandt Støvlelandets vigtigste vinproducenter med eksport til 69 lande verden over.
Vindata
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage