Poggio Siresa Valpolicella Ripasso 2017
Poggio Siresa Valpolicella Ripasso 2017
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
"91 point. En Ripasso med masser af karakter"
- Rasmus Christensen, Winewherever
"Jeg har smagt den til smagninger, hvor der også var Amarone på programmet og flere har valgt denne som deres favorit."
- Mad & Monopolet
Hvem vil ha’ Premium-Ripasso til hverdagspris?
Den lækre Poggio Siresa Valpolicella Ripasso koster normalt over 150 kr. online, og vinen imponerer i flere årgange med 91 point hos International Wine Report...
Ved at købe stort ind af årgang 2017 hos 93 point-Amarone-huset Cantine Montresor kan vi nu flytte grænsen for, hvor stor og saftig en Valpolicella Ripasso du kan opleve til hverdagspris!
Smagenote
Poggio Siresa sejler mørk kirsebærrød rundt i glasset… Næsen lover dejlig Ripasso med venlig duft af kirsebær med chokoladeovertræk, brombær, lakrids, rosiner vanilje, kanel og ristede kaffebønner... I munden blød og saftig med stor kirsebærfrugt og et strejf af rosinsødme, der runder smagen flot og harmonisk af... Klassisk, fløjlsblød Valpolicella - med ekstra smæk for skillingen! Drik nu, eller gem 5-7 år fra høståret.
Anmeldelser af Poggio Siresa Valpolicella Ripasso 2017
91/100 Rasmus Christensen, Winewherever
"En Ripasso med masser af karakter og samtidig et godt bevis på, at det bedre kan betale sig at købe en god Ripasso frem for en billig Amarone. Her er der masser af smag, en livlig syre og god struktur i vellykket balance."
Nyd den solo - eller som en alsidig makker til saftige steaks, barbeque, pulled pork, pasta, pizza og modne oste. Server ved 15-18°C
Vinen er fremstillet på et klassisk Amarone-blend af Corvina, Rondinella og Molinara fra udvalgte topmarker i Valpolicella. Ripassoens berømte ”ekstra-gæring” sker på ståltank med druemateriale fra Amarone-produktionen. Herefter krydres og afrundes rødvinen gennem 6 måneders modning på egetræsfade, inden den er klar til frigivelse.