Tilbage

Rolland & Galarreta Tempranillo Merlot ”Parcelas en altura” Ribera del Duero 2019

Klik/Tryk for at zoome

1 fl. pr. stk.
229,95 DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
104,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point - TESTVINDER

Vinbladet

93 Point

Flaskehalsen

93 Point

Mad og Monopolet

92 Point

James Suckling

92 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

91 Point

International Wine Cellar

91 Point

Houlberg

Gold Winner

Mundus Vini

Bestil inden

2 timer 8 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Rolland & Galarreta Tempranillo Merlot ”Parcelas en altura” Ribera del Duero 2019

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

”94 point. 6 ud af 6 stjerner. Testvinder - Mest for pengene - Ribera del Duero. Et af de bedste vintilbud, jeg nogen sinde har smagt, og alle paneldeltagere var enige i denne vurdering" - Vinbladet

"93 point. Der er lækker balance i den meget flotte eftersmag" - Flaskehalsen

"93 point. Tempranillo og Merlot fungerer tydeligvis utrolig godt og navnlig, når det er lavet, som Rolland & Galarreta gør det." - Mad & Monopolet

"92 points. A velvety texture and ripe, luscious fruit character. Rich finish with hints of spiced oak and cocoa.” – James Suckling

Den verdensberømte franske 100-point-winemaker Michel Rolland har taget hele Spanien med storm. Enkeltmarksvinen "Parcelas en alturas" kåres som Ribera del Dueros bedste value, ifølge Vinbladet, der samtidig leverer en af de mest opsigtsvækkende anmeldelser vi har set til dato. Denne vin SKAL opleves!

Den mørke og silkebløde Tempranillo leverer lækker ”spansk spiciness” fra lagring på nye franske og amerikanske egetræsfade, mens de 15% Merlot, Rollands varemærke fra Pomerol, føjer luksusstrejf af violer, trøfler og blommer til smagen.

Frugtens kvalitet stammer fra snart 50 år gamle vinstokke øverst på enkeltmarken Finca La Revella. Her smager du tydeligt, at den officielt 5-stjernede årgang 2019 regnes for Ribera del Dueros bedste i årevis!  

Smagenote

Ved ophældningen intens mørk brombærrød med næsten sort kerne... Og wow for en luksuriøs næse! Ungdommelige aromaer af violer, lavendel, saftige mørke kirsebær, lakrids og brombær danner optakt til kælne strejf af mokka, vanilje, kokos og chokolade fra nye franske og amerikanske fade... Teksturen er crème de la crème med en indledningsvis smoothness, der serverer den perfekt krydrede bærfrugt på et sølvfad. Lang, lang finish med elegante tanniner og velgørende, kølig mineralitet... Det her smager ikke bare dyrt – men ekstremt godt! Drik nu, eller gem + 10 år fra høståret.

Anmeldelser af Rolland & Galarreta Tempranillo Merlot ”Parcelas en altura” Ribera del Duero 2019

94/100 Testvinder - Bedste køb i Ribera del Duero - Vinbladet
"****** – BEST BUY. Det var Rolland Galaretta Tempranillo Merlot 2019, Bodegas, der suverænt vandt æren af at blive smagningens BEST BUY. Tilbudsprisen gør denne vin til et af de bedste vintilbud, jeg nogensinde har smagt, og alle paneldeltagere var enige i denne vurdering. Så der er ikke blot tale om tårnhøj kvalitet, men også om en vin med bred appel, hvad der ellers er en sjælden kombination: Topelegant, sprød og ren frugt med udtalt delikatesse, stor præcision og herlig finesse. Kultiveret, vellykket, tiltalende og med markant personlighed. Imponerende mineralitet, der er afstemt på forbilledlig vis. International vin, der alligevel er klassisk spansk i sit udtryk. Fornem, rig og velbygget mundfrugt med udsøgt renhed. Harmonisk og lettilgængelig vin med sødmefuld charme. Håndværk i særklasse. 14,5 pct.
94 | 280,00 – 100,00 v/6 fl Supervin.dk" 

93/100 Flaskehalsen
"Ribera del Duero er et af de mest hypede spanske vinområder – og ikke uden grund. Rolland & Galaretta er med denne Parcelas en Altura leveringsdygtig i en lidt anderledes Ribera del Duero-vin, for her er den velkendte struktur blødt op af Merlot-druens bløde og frugtige stil. Det er dog stadig en vin med masser af struktur, og der er lækker balance i den meget flotte eftersmag. Normalpris kr. 229,95 – Set til kr. 99,95"

93/100 Mad & Monopolet
"Tempranillo og Merlot fungerer tydeligvis utrolig godt og navnlig, når det er lavet, som Rolland & Galarreta gør det. Dybe noter af brombær, solbær, vanilje, lakrids, espresso og et hint af fløde. I munden bider den først lidt fra sig, som en spansk vin gør det bedst, herefter kommer den runde cremede smag med skøn koncentration af bær frem. Den har tanniner og syre til at holde det hele i balance - godt gået."  (vurderet ved en tilbudspris på kr. 199,95)

92/100 James Suckling
”Aromas of ripe black fruit with hints of toast, roasted walnuts and baking spices. Medium-to full-bodied with firm, chewy tannins, a velvety texture and ripe, luscious fruit character. Rich finish with hints of spiced oak and cocoa.”

92/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Saftig, fyldig og frugtdomineret blend fra kyndige hænder. Her er der godt med mørke bær, krydderier og afrundede bløde tanniner der omfavner hele herligheden." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 199,95)

91/100 International Wine Challenge
"Ripe and dense with alluring ferrous notes, black plum core with good length."

91/100 Houlberg
"I næsen har vinen en god blanding af fad og frugt ... eller sagt med andre ord, som er fadnoterne bestemt ikke dominerende. Der er en mørk og fyldig dybde, hvor frugten er solbær, let blåbær, brombær og en snas blommer. Derudover fanger jeg toast, finsk lakrids, lidt nødder, vanilje, våde fade og lidt kaffebønner. Men det bedste er smagen ... virkelig blød og smyger sig ret forførende rundt om din tunge i rolige og erotiske bevægelser. Men der er dog bid i frugten, der er mørk, lidt spicy og har endda også en smule peber. Der er også pænt med mundudtørrende tanniner, der medvirker til en rank og krydret smag. 91 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 229,95 kr., mens prisen er 99,95 kr. ved køb af 6 flasker."

Gold Winner – Mundus Vini

………

Tidligere årgange:

94/100 Verema (årg. 2015)

93/100 James Suckling (årg. 2018)
“Extremely well made with precision and focus, showing blackberry, black-olive and lightly toasted oak character. It’s full-bodied with a firm, creamy-textured palate and a long, flavorful finish. A little tight now, but will come out nicely in a year or two.”

93/100 Guía Peñin (årg. 2015)
” Colour: deep cherry. Nose: ripe fruit, dried herbs, creamy oak, mineral. Palate: powerful, ripe fruit, spicy, round tannins, round.”

92/100 Guía Repsol (årg. 2015)
”Appearance: Intense and bright burgundy red. Nose: Intense candied tones, good toasted, smoked with a balsamic finish. Palate: Frank taste, intense with good tannins, persistent finish.”

90/100 Decanter (årg. 2018)
”High toast, smoky new oak bouquet with very pretty, almost crunchy red berries; beautiful purity on the palate, with elegance. Drinkability in spades.”

Nyd den til grillet oksekød, lam med krydderurter, and, vildt, sortfodsskinke samt modne oste. Servér ved 16-18°C.

Vinen er fremstillet på 85% Tempranillo og 15% Merlot, som Michel Rolland & Co. selekterer fra over 45 år gamle vinstokke i hele 960 meters højde - på de øverste parceller af enkeltmarken Finca La Revella.

Alle druer dobbeltsorteres – føst i vinmarken og siden ved vineriets sorteringsbord. Efter skånsom afstilkning af druerne gærer vinen på træfade ved 25-29°C, hvor 20 dages maceration med ”pump overs” trækker seriøs farve, frugtsmag og tanniner fra drueskindet. Efter skånsom presning med ”pneumatisk” blærepresse, omstikkes vinen til 12 måneders modning på helt nye franske og amerikanske egetræsfade. Vinen er aftappet uden filtrering.

Om Rolland & Galarreta

Frankrig møder Spanien. En af de mest indflydelsesrige franske ønologer allierer sig med en lokal entreprenør med kendskab til de fineste spanske terroirs. To kulturer og to forskellige traditioner for at lave vin smelter sammen. 

Michel Rolland har rådgivet et utal af vinproducenter, og hans indflydelse har haft stor betydning for tendenser inden for den franske og globale vinindustri. Den innovative Javier Ruíz de Galarreta har ligeledes være trendsættende for den spanske vinbranche siden grundlæggelsen af ARAEX Rioja Alavesa i 1993, der var med til at markedsføre og sætte vine fra regionen på verdenskortet samt åbne forbrugernes øjne for spansk vin. 

Senere kastede entreprenøren sin interesse på andre områder i Spanien såsom Ribera del Duero, Navarra, Rias Baixas og Rueda mfl. og grundlagde et en ny organisation kaldet Spanish Fine Wines. I dag går foretagendet under navnet ARAEX Grands Spanish Fine Wines, og Javier søger hele tiden nye vineventyr, men fælles for dem alle er, at der udvises respekt for naturen, den regionale identitet og nationale arv.

Javier Galarreta har endda ’’shanghajet’’ stjernen Michel Rolland til at lave vin for sig. Og der er i den grad kommet verdensklasse ud af samarbejdet mellem de to mænd, der udviser samme høje ambitioner og seriøsitet, når det gælder vin. Spansk vin med bravur!

Passer godt til

Tapas

Orientalsk

Hygge

Gris

Okse

Vildt

Lam

Ost

Servering 16-18°C
Gemme potentiale +10 år fra høståret
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl
1 fl. pr. stk.
229,95 DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
104,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point - TESTVINDER

Vinbladet

93 Point

Flaskehalsen

93 Point

Mad og Monopolet

92 Point

James Suckling

92 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

91 Point

International Wine Cellar

91 Point

Houlberg

Gold Winner

Mundus Vini

Bestil inden

2 timer 8 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter