



TO de Torre Oria Bobal Rosé 2022
Nu er den rekordlækre spanske rosé endelig landet i den dugfriske årgang 2022, der i glasset fremstår sommerlig og sprællevende som aldrig før!
Med ratings op til 94 point leverer Torre Orias frugtlækre TO-serie en grad af value-for-money, som hverken anmelderne, vi eller vinenes store fanskare har smagt mage til.
Skænk dig et glas i pokalstørrelse af denne jordbærsaftige lækkerbisken og forstå, hvorfor Valencias lokale Bobal-drue er den 3. mest populære i hele Spanien. Helt og aldeles uimodståelig...
En juicy og enormt læskende spansk rosé, der bare gør lige præcis det, som den skal. Og lidt mere til.
Nyd den på terrassen, som aperitif eller til en god omgang spanske tapas!
......
Nyd den som festlig aperitif og til salater, fisk og skaldyr, sushi, tapas og fjerkræ. Servér ved 8-10°C.
Hvordan smager TO de Torre Oria Bobal Rosé 2022?
Nyskænket står roséen elegant Provence-farvet med et vibrerende skær af viol…. Næsen åbner sig smukt op med friske rosenblade, generøse skovjordbær, hindbær og rabarber. En lækker fornemmelse af saftige sommerbær breder sig i hele munden! Blød og ufattelig vellavet rosé. Flot frugtkoncentration og en sitrende sprød friskhed, der læsker lækkert i afslutningen. Her får du virkelig rislende rosé for alle pengene! Drik nu eller gem 2-4 år fra høståret.
Om Torre Oria

I 1897 så vineriet Torre Oria dagens lys, og huset blev grundlagt af familien Oria de Rueda, der i dag regnes for en af de vigtigste vingårde i Valencias bakkede bagland, Utiel-Requena.
Torre Oria viste sig at få stor succes med deres mousserende vine og var de første uden for Catalonien, som fik licens til at lancere dem som cava. Det erfarne vinhus producerer dog også rødvine og hvidvine af solid kvalitet – altid med fokus på value-for-money og optimal drikkeglæde. Hele verden er Torre Orias legeplads, og de eksporterer til mere end 40 lande verden over, der dermed får lov til at nyde godt af vinene.
Vindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener
Restsukker
Syreindhold