Gin

VALGTE FILTRE: Type: Gin
114 produkter fundet

Find et stort udvalg af spiritus og gin

Mange forbrugere har fejlagtigt troet, at gin kun smager af grannåle. Eller terpentin. Men tidens mange nye ginvarianter rummer store smagsoplevelser. Derfor er gin også er blevet en meget populær type spiritus de seneste år. Vi har ligefrem observeret en form for gintrend, hvor forbrugerne bliver mere og mere bevidste om, hvad god gin er. Med gin ser vi akkurat den samme tendens, som ved alt anden spiritus og øl: Det er håndværket, specialiseringen og de eksklusive produkter med høj kvalitet, som har drevet trenden frem.

Gin anvendes blandt andet i den kendte drink G&T, som længe har været en af favoritterne blandt danskerne. Hos Supervin har vi sørget for, at du har et stort udvalg at vælge imellem, hvor både kvalitet og smag altid er i topklasse. Så hvad end du er en ”ginnørd” eller ej, så har vi helt sikkert den rette gin for dig.

Det skal du vide om gin

Tidligere var gin blot spiritus destilleret med enebær og med en alkoholprocent på minimum 30%, men i dag er det ikke helt så simpelt. Rigtig mange producenter eksperimenterer med forskellige smage og variationer af den traditionelle gin, og tilsætter eksempelvis korianderfrø, lakrids eller kardemomme. Det gør det derfor endnu sværere for dig som forbruger at få et overblik over varianterne på markedet, og vælge lige nøjagtigt den gin, der matcher dig. Ydermere kan det gøre det vanskeligt at blande den helt perfekte drink medmindre, man har god forståelse for smagssammensætninger. 

To gode drinks med gin

Når du har fundet den perfekte gin, er det kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du kan bruge denne himmelske all around spiritus til. Nedenfor har vi forslag til to drinks, der er en sikker vinder. 

Gin & tonic: Vores første bud er den klassiske, gin og tonic, som blandes af fem centiliter gin og det dobbelte tonicvand. Forinden presses limesaft og citronsaft ud over dit glas, som er fyldt godt op med isterninger. Med denne drink skal du være opmærksom på, at dit valg af tonic også har en stor betydning for resultatet. Så vær opmærksom på at vælge tonicvand af høj kvalitet, når du skal blande din gin og tonic.

Dry martini: Vores andet bud på en god drink er en dry martini, som kan mikses af seks centiliter gin og to centiliter tør, hvid vermouth. Hæld vermouth og fryserkold gin op i et cocktailglas, skær et stykke af en citron, pres saften over glasset og kom skallen i. Skal den have det rette æstetiske udtryk, skal den serveres i et martiniglas, og toppes af med en oliven.  

Køb gin hos Supervin

Er du i tvivl om, hvilken gin du skal vælge? Så er du altid velkommen til at kontakte os i forbindelse med dit køb, da vi med glæde deler ud af den viden, vi har omkring gin. Vores udvalg rummer 56 forskellige typer gin, så mon ikke der er en variant imellem, som passer til dine kriterier. Du får både et bredt udvalg og en skarp pris, når du køber din spiritus hos Supervin. Find de bedste Gin tilbud lige her.