Klik/Tryk for at zoome

Gin Gold 999.9

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Premium Gin fra Alsace i Frankrig. Baseret på en gammel opskrift - og delvist destilleret i en "still" af guld. 

Populære Gin Gold er destilleret hele fire gange, for at opnå det blødeste spiritusbid i mands minde!

Tappet på 40% ABV. Lavet af "botanicals" og frugter som: enebær, mandarin, violer, valmue, kanel, ingefær og koriander. Mandler og lidt vanilje er også med, og det hele blandes sammen med angelikarod for at skabe balance.

Resultatet er en utrolig blød, frisk og velsmagende gin, med flere lag af frugtige smagsoplevelser. En dejlig enebærbase, som viser vej til mandarin og citrus. Smagen afsluttes med forfriskende blomsteragtige noter.

97/100 Verema

Silver - The Spirit Business

I begyndelsen af 1900-tallet ledte et udgravningsarbejde i Alsace til fundet af en pot still fremstillet i guld. En amatør-destillatør forelskede sig i destilleringsapparatet og købte det. Det menes at apparatet - sammen med andre værdifulde objekter - var blevet begravet under den fransk-tyske krig i 1870-1871.

Destillatøren endte med at fremstille sin gin med mandarinnoter og delikate strejf af vanilje og mandler. Den blev døbt Gold 999.9, idet han betragtede sit produkt som det pure, fyldende guld!

Gin Gold fremstilles i dag hos Paul Devoille, et mindre destilleri i en lille alsacisk landsby. Dele af opskriften hemmeligholdes, men Gin Gold fremstilles på samme måde som for et århundrede siden - og en del af produktet destilleres fortsat på den originale guld pot still!

I modsætning til mange andre gins, så fremstilles Gin Golds basisdestillat under samme tag som slutproduktet. Basisdestillatet raffineres først gennem tre indledende destilleringer. Den fjerde og afsluttende destillering foregår med infusion af bl.a. enebær, mandarin, mandler, ingefær, violer, koriander, angelikarod, kanel (cassia bark) og vanilje.

 

Læs mere

1 fl. pr. stk. 349,00  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

97 Point

Verema

Silver

The Spirits Business Silver

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering Afkølet - gerne med is
Alkohol 40 %
Indhold 70 cl