Cognac

VALGTE FILTRE: Type: Cognac
26 produkter fundet

Cognac

Du kender det selv, når du lister rundt blandt vinhylderne og nyder flaskernes æstetiske udtryk og mærkaternes design. Dine øjne flyver konstant hen til prismærket, uden at du overhovedet når at reagere. Det gør vi op med her hos Supervin.dk. Vi ønsker at tilbyde dig en online shoppingoplevelse, hvor du ikke behøver bekymre dig om prisen og dermed heller ikke gå på kompromis med kvaliteten. Hos os finder du ikke bare et stort vinudvalg, men også de fineste cognacer fra Frankrig. Er du vild med de lidt stærkere drikke, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Supervin.dk arbejder vi hårdt for, at du kan nyde kvalitetsvin og cognac til helt almindelige priser. Men hvordan formår vi så det? Vi har et kæmpe netværk i branchen, der gør det muligt for os at opsnuse restlagre til billige penge. Denne besparelse kommer dig til gode lige nu! Kig rundt i webshoppen, og lad dig inspirere af det, der virkelig tæller. Kvaliteten og ikke prisen!

Cognac fra byen Cognac

I den sydøstlige del af Frankrig helt ud til kysten finder du byen Cognac, som den fine spiritus er opkaldt efter. En cognac er egentlig en type Brandy, men adskiller sig idet den skal komme fra dette kvalitetsstemplede område. De omkringliggende marker og egne deles op i seks områder, som hedder: Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies, Fins Bois, Bon Bois og Bois Ordinaire. Til produktionen bruges ofte en meget tør og tynd hvidvin. Denne type hvidvin egner sig måske ikke så godt som hvidvin i sig selv, men er til gengæld fremragende til destillering. Det er ofte druesorter som Ugni blanc, Folle blanche og Colombard, der bruges, men man ser også at følgende druesorter blive brugt: Folignan, Jurancon blanc, Meslier St-Francois, Sélect, Montils og Sémillon. Der er især strikse regler om druesorterne ved de cognacer, der også har navnet cru.

Køb Cognac hos Supervin.dk

Cognac laves ved at destillere hvidvin, hvorefter den bliver lagt på fad i mindst to år. Alkoholstyrken er ofte omring 70%, når den lægges på fad, men falder gennem årene til ca. 40%. Det er ud fra hviletiden, at dens kvalitet bliver målt. Bærer den navnet V.S. har den hvilet i mindst to år. Bærer den navnet V.S.O.P. har den hvilet i mindst 4 år og bærer den navnet X.O. har den ligget i mindst 6 år. Sidder du tilbage med nogen spørgsmål, så skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt. Vi sidder altid klar med en hjælpende hånd og et godt tilbud.