Likør

VALGTE FILTRE: Type: Likør
26 produkter fundet

Likør

Vi har samlet alt, hvad hjertet begærer af de lækreste alkoholiske drikke. Med vores hjælp kan du hurtigt og nemt fylde barskabet op med kvalitets-spiritus. Hos Supervin.dk finder du det bedste af det bedste til fornuftige priser. Vi er nemlig gode til at købe ind i store mængder, og derved kan vi tilbyde dig kvalitetsvin og –spiritus, uden at du skal tømme lommerne.  Der findes mange forskellige slags likører: flødelikør, kaffelikør, chokoladelikør, frugtlikør og mange flere. Det er en alkoholisk drik, som generelt er sød og fyldt med smag fra det, som den er kombineret med. 

Køb Likør hos Supervin.dk

Italienerne har altid været lidt fremme i skoene, og derfor overrasker det ikke nogen, at de allerede lavede likør tilbage i det 13. århundrede. I dag er alle landende med, så der findes et stort udvalg. Oftest ligger alkoholprocenter mellem de 15-30%, og under fremstillingen hviler likøren i stedet for at blive lagret, så smagsstofferne rigtig kan få lov til at sprede sig.
De flotte flasker og gyldne farver er desuden en fryd for øjet, så hvorfor ikke have en par flaske stående i hjørnet af stuen? Det skaber et stilet og modent udtryk, og så er du altid klar til at få fornemt besøg.