Frankrig

VALGTE FILTRE: Land: Frankrig
2227 produkter fundet
PRISEN UDLØBER OM: 0 dage 17 timer 56 min 12 sek
1 fl. pr. stk.
119,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
69,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
PRISEN UDLØBER OM: 0 dage 17 timer 56 min 11 sek
1 fl. pr. stk.
169,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
89,95DKK
Indhent tilbud på storkøb

Fransk vin

Franskmændene er særdeles kendte for deres gode madlavning, men i lige så høj grad også for deres fantastiske vine. Det er en helt enestående oplevelse og nydelse at smage en kvalitetsrødvin fra Frankrig, især klassikeren Chateauneuf du Pape. Derfor har vi her hos Supervin også et meget varieret og bredt udvalg af de franske rødvine, således at du og alle andre vinelskere kan finde den perfekte flaske til enhver lejlighed - og dette er uanset om middagen står på lam eller fisk og uanset om det er til afslappede måltid med kæresten eller til den helt store fødselsdagsfest. Vi tilbyder desuden en imponerende mængdepris, hvis du køber stort ind. På den måde kan du fylde din vinkælder op for billige penge, og hvis du køber for over 1000 kr. leverer vi tilmed gratis til dig.

Fransk hvidvin

Her på siden lægger vi stor vægt på at kvalitet og pris ikke nødvendigvis behøver at hænge sammen. Derfor opkøber vi her hos Supervin restlagte af gode kvalitetshvidvine fra respekterede vinproducenter verden over - ikke mindst fra Frankrig. Derfor kan vi tilbyde dig disse kvalitetshvidvine til helt fabelagtige priser, og der kan være mange penge at spare ved at købe dine vine her hos os. Franskmændene er kendte for at lave fantastiske vine, og deres hvidvine er bestemt ingen undtagelse. Smagsoplevelsen fra en fransk hvidvin er helt uovertruffen og bestemt en smagsprøve værd! Har du spørgsmål til vores vine, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar med en hjælpende hånd i hverdagen fra 08:30 på telefon 98 92 18 53. 

Udsøgt rødvin fra Frankrig

På grund af populariteten på fransk vin, ligger priserne desværre også derefter. Men ikke her hos Supervin. Du får altså den højeste kvalitet til kun en brøkdel af prisen. Grunden til, at vi kan tilbyde dette brede udvalg af kvalitetsrødvine, er, fordi vi hos Supervin indkøber restlagre fra respekterede vingårde rundt omkring i verden. Deriblandt fra Frankrig. Samtidig sikrer vores helt igennem fantastiske brede udvalg, at du altid kan finde den perfekte flaske til lige netop din smag. Vi har altid mange forskellige tilbud og masser af flasker på lager. Den franske hvidvin er helt ideel at nyde til fisk, men kan også sagtens nydes sammen med en lille aperitif i sommervarmen. Så uanset om du leder efter den perfekte Rhone, Bourgogne eller andet, så finder du det uden tvivl her på siden. Når du har foretaget dit køb, leverer vi selvfølgelig din nyindkøbte franske rødvin og hvidvin hjem til dig, og så er der kun tilbage at sige skål! For at du nemt kan finde vin fra dit favoritdistrikt, har vi opdelt vinene i følgende distrikter: Saint Guilhem Le DésertAlsaceBordeauxGraves/Pessac-LeognanBordeaux SuperieurMedoc og FronsacPauillac & MargauxBourgogneSt. Emilion & PomerolChampagneCôtes de DurasLanguedoc-RousillonLoireMidiRhône og Ventenac-Carbades.