
Hans Greyl Sauvignon Blanc Marlborough 2024
Imponerende 4,2 stjerner fra langt over 50.000 begejstrede Vivino-brugere…
Præcis samme massegennemsnit som Marlboroughs suverænt mest ikoniske Sauvignon Blanc til omkring 200 kr. flasken. Ja, dén du tænker på… Behøver vi sige mere?
Og bare rolig – Hans Greyl holder i den dugfriske 2024-årgang fanen tårnhøjt som Danmarks nok bedste Marlborough Sauvignon Blanc-køb. Det giver vi dig vores unikke smagegaranti på!
Hyldeblomstduftende, stikkelbærsaftig, passionsfrugtstropisk og læskende limefrisk… Vi taler simpelthen enestående flot Sauvignon Blanc fra druens epicenter i Marlborough.
Du behøver ikke lede længere... Hans Greyl har for længst cementeret sin status som et af markedets største navne – og bedste køb – når vi taler New Zealand Sauvignon Blanc fra Marlborough.
Nyd den som en sprød aperitif eller til fisk og skaldyr, sushi, lette tapas, friske salater, asparges, frisk tomat og ost. Servér ved 8-12°C
Hvordan smager Hans Greyl Sauvignon Blanc Marlborough 2024?
Hans Greyl Marlborough 2024 glimter ren og krystalkar i glasset med et ungdommeligt citrusgrønt skær… Duften springer dig i møde med vibrerende aromaer af stikkelsbær, floral hyldeblomst, saftig lime og saltet grapefrugt. Bagved følger klassiske nuancer af tropisk mango og passionsfrugt og friske grønne urter – toppet med diskrete strejf af solbærbusk og tomatstilk... Hvidvinen bekræfter det høje niveauet på tungen. Den sprøde tekstur nærmest eksploderer i lækre, overdådige noter af grønne æbler, lime, hvid fersken, mango, passionsfrugt og et karakterisktisk hint af solbærblade. Hele herligheden kulminerer i en lang og mundrensende eftersmag, der hurtigt få dig til at række ud after glasset igen… Greyl gør det igen! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.
Smagenoter
Grapefrugt
Græs
Lime
Passionsfrugt
Solbærblad
Smagsprofil
Meget tør
Sød
Meget let
Meget kraftig
Meget blød
Meget tanninrig
Hans Greyl Sauvignon Blanc Marlborough 2024 passer godt til...
Vindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Lagring
Proptype
Emballage
Næringsindhold
Allergener