Tilbage

New Zealand

Toi Toi Sauvignon Blanc Reserve Marlborough 2022

1 fl. pr. stk.
229,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
99,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

96 Point

Natalie Maclean

95 Point

Wine Orbit

94 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

94 Point

Flaskehalsen

Delt #1 - 2023's bedst under 100,-

Flaskehalsen

93 Point

Cameron Douglas, Master Sommelier

93 Point

Houlberg

93 Point

Mad og Monopolet

Bestil inden

10 timer 13 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

New Zealand

Toi Toi Sauvignon Blanc Reserve Marlborough 2022

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"96 points. Vibrant, silky and lingering on the palate. Excellent now through 2025.” - Natalie Maclean

“95 points. A powerful expression showing passionfruit, kaffir lime, rockmelon and lemon zest...” – Wine Orbit

"94 point. Det her er en teknisk perfekt vin, og så er den urimelig billig i forhold til dens kvalitet. 94P" - WineWherever

"94 point. Delt #1 - 2023's bedst under 100,- Sauvignon Blanc helt efter bogen – men sammensat, så det bare er megalækkert." - Flaskehalsen

"93 points. A young yet complete wine..." - Cameron Douglas, Master Sommelier

"93 point. Det smager sgu da rasende godt... " - Houlberg 

"93 point. Til prisen er den her noget af den bedste hvidvin, du kan få! Den har vitterligt det hele!" - Mad & Monopolet

Verdens bedste Sauvignon Blanc?? Da et ekspertpanel med fem Masters of Wine i Sydney hylder Sauvignon Blanc-flagskibet Toi Toi Reserve med sølvpokalen ”The Perpetual Trophy” som Best Sauvignon Blanc blandt 1800 vine, tror vi ikke, det kan blive vildere...

VI TOG FEJL - DEN NYE ÅRGANG 2022 OVERGÅR ALT!!

Natalie Maclean er en af verdens førende anmeldere med over 300.000 ratings. Heraf 1462 på Sauvignon Blanc. Med 96 point - den højeste score nogensinde - imponerer Toi Toi Sauvignon Blanc Reserve 2022 som delt vinder af Natalies all time favorite Sauvignon Blanc. Foran Dog Point, Clos Henri, Cloudy Bay og de andre topnavne… Blot for at sætte din vanvidspris i perspektiv!

Selv winemaker Tim Adams, der har haft indtil flere Sauvignon Blanc-vine på Wine Spectators TOP100, er blæst bagover af ”this powerful, concentrated expression”.

"Only the most powerful and intense grapes are selected… Connoiseurs will delight in this vintage 2022 Reserve Sauvignon Blanc.” – Tim Adams, winemaker Toi Toi

Mango, kiwi, saltet grapefrugt, græs, passionsfrugt, solbærbusk, tomatstilk, grønne æbler, lime… og vi kunne blive ved! Reserve-flagskibet er tætpakket med markedets længste indkøbssedel af frugt og grønt. Marlborough Sauvignon Blanc i ren verdensklasse. Prøv den! 

Smagenote

Brillant og klar i glasset med et friskt grønt skær.... Allerede ved ophældningen trænger duften sig på med koncentreret velduft af hyldeblomst, lime, grønne æbler, stikkelsbær, saltet grape, kiwi, passionsfrugt, tomatstilk og mango… Det her er altså toppen af newzealandsk Sauvignon Blanc.... Let cremet på tungen med enormt ekspressive, purunge frugtnoter smag, der vækkes elegant til live af en sprød, vibrerende friskhed. En powerfuld, pulserende og let krydret finish tager stikket hjem. Excellent med pil op! Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.

Anmeldelser af Toi Toi Sauvignon Blanc Reserve Marlborough 2022

96/100 Natalie Maclean
"
Toi Toi Reserve 2022 Sauvignon Blanc is produced from sustainably grown grapes and is a dry, medium-bodied and fruit-driven SB with a mouthful of passionfruit, melon, fine herb and kaffir lime flavours vibrant, silky and lingering on the palate. Excellent now through 2025.”

95/100 Wine Orbit
”A powerful expression showing passionfruit, kaffir lime, rockmelon and lemon zest aromas on the nose. The palate is impressively concentrated and flavoursome, offering terrific fruit purity and intensity. Wonderfully supported by fine texture and juicy acidity, making it delicious and lingering.”

94/100 Flaskehalsen
"Et af de store dilemmaer, når man smager rigtig mange vine er, at man hurtigt bliver forblændet af de vine, der skiller sig lidt ud. Og så er det, at jeg tager et solidt greb om mine egne hårrødder, hiver mig selv i de endnu ikke helt grå lokker, og husker mig selv på, at når man står i en butik og vil købe en Sauvignon Blanc, så vil man formentlig også gerne have, at den smager af Sauvignon Blanc. Og det gør denne Toi Toi Reserve fra det vidunderlige Marlborough i New Zealand. Det er hyldeblomst, citrus og masser af frugt, der gør den helt saftevandsagtig. Det er Sauvignon Blanc helt efter bogen – men sammensat, så det bare er megalækkert. Det er ikke fordi, vinmageren har opfundet den dybe tallerken, men nogle gange har man også brug for dybe tallerkener, der bare er flotte, nydelige og lever op til formålet. Sådan er det med denne Toi Toi – og tak for det. Normalpris kr. 229,95, Set til kr. 99,95 | Supervin"

Delt #1 - 2023's bedst under 100,- Flaskehalsen

94/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Hylende aromatisk Sauvignon Blanc hvor hyldeblomster, fersken og vådt nyslået græs vælter op af flasken. Den er kødfuld og fyldig i munden og med en velafstemt syre, der giver den en helstøbt balance. Det her er en teknisk perfekt vin, og så er den urimelig billig i forhold til dens kvalitet. 94P"

93/100 Cameron Douglas, Master Sommelier
"An excellent bouquet and palate with aromas of fresh grapefruit and peach, sweet hay and honeysuckle, lemon and tropical fruit and a synergy form the collection. On the palate a young yet complete wine with a core of ripe peach and apple flavours, lemon and fruit spice, crumbled rock minerality and a lengthy persistent finish... 93 Points | Excellent"

93/100 Houlberg
"Sådan skal syreskarp Sauvignon Blanc sgu dufte ... det er pivfrisk med stikkelsbær, hyld, grøn peber, tomatblade, græs, mynte samt lemon, grape og citroner. Der er syrlig og skarpt på et himmelhøjt, svævende og luftigt niveau ... fadaftrykket kommer en smule frem med svag vanilje og lille diskret sødme. Men det er mest i munden, at fadlagringen kommer frem, for det giver en vin, der er lidt olieret, fyldig, dyb samt intens, men det også gør, at der kommer flere eksotiske frugter frem som både mango, melon, passionsfrugt og papaya oveni de mere klassiske lemon, grape, stikkelsbær, citroner og hyldeblomst ... det smager sgu da rasende godt, så dermed 93 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 229,95 kr., mens prisen er 99,95 kr. ved køb af 6 flasker ... og det er billigt. Vinanmeldelse 5,5/7"

93/100 Mad & Monopolet
"Til prisen er den her noget af den bedste hvidvin, du kan få! Den har vitterligt det hele! Skøn duft af tropiske frugter som mango, ananas og passionsfrugt, men også urter og en skøn friskhed. I munden er den syrlig og fyldt med mineralitet, hvor der bagved ligger en skøn frugtsødme. Et skønt glas hvidvin. Point: 93/100 | 1 stk 229,95/ BEDSTE PRIS v/ 6 fl. 99,95"    

Nyd den elegante hvidvin som aperitif i luksusklassen eller til friske asparges og tomater, alskens fisk og skaldyr (perfekt til "torsk med det hele"!), sprøde salater samt friske oste. Servér ved 8-10°C

Vinen er lavet på 100% Sauvignon Blanc, som winemaker Tim Adams i 2021 selekterer fra 8 parceller på 3 vinmarker i Marlborough, nærmere bestemt Brookdale Vineyard (Southern Valleys), Upper Wairau Valley samt kystnære Utawai Vineyard.

Druerne høstes i de kølige aftentimer for at bevare frugten renhed og smagspotentiale. Dette sker over flere høstrunder, så al frugt selekteres ved optimal modenhed. Efter 2-3 timers skindkontakt presses druerne næsomt, inden vinen gærer på ståltank med frugtbevarende temperaturstying mere flere forskellige gærtyper, der hver især fremmer udviklingen af særlige karaktertræk (aromatik, kompleksitet, fylde og struktur). Reserve 2022 er skabt på druer og vin fra 7 parceller. Heraf fremstilles de 6 komponenter på ståltank, mens den sidste gærer på egetræsfade for at berige frugtsmagen med et touch af krydret kompleksitet.

Om Toi Toi Wines

“Top 30 New Zealand Wine Brand”
“Top 5 Sauvignon Blanc brand in Australia”

Det siger vist alt om kvalitetsniveauet og seriøsiteten hos Toi Toi Wines, at det familieejede vinhus har formået at headhunte superstjernen Tim Adams hos tophuset Astrolabe, hvor den ekstremt dygtige unge winemaker har opnået indtil flere Wine Spectator Top 100-placeringer med sine fantastiske vine!

Ja, det er gået stærkt siden 2007, hvor grundlæggerne Kevin og Sara Joyce sendte den første flaske Toi Toi Marlborough Sauvignon Blanc på markedet. Navnet Toi Toi referer til en berømt fjerlignende græstype, som er en ikonisk del af landskabet over hele New Zealand. På samme måde har det fra starten har det været en vigtig del af familiens vinfilosofi ikke kun at være lokale, men at vise hver enkelt druesort fra sit mest ikoniske vinområde i New Zealand.

Således kommer Toi Tois Sauvignon Blanc, Pinot Gris og Riesling fra Marlborough, mens Toi Toi Chardonnay er fra Gisborne i nordøst og Pinot Noir fra Central Otago i syd. Hvad alle vinene har tilfælles er masser af topratings og et forhold mellem pris og kvalitet, som danskerne, indtil nu, aldrig har smagt mage til!

I 2020 blev der sat endnu en lårfed streg under de tårnhøje premium-ambitioner, da familien Joyce overtog det højt anerkendte boutique winery, Staete Landt.

Passer godt til

Salat

Grøntsager

Fjerkræ

Fisk

Skaldyr

Ost

Aperitif

Tapas

Pasta

Sushi

Hygge

Årgang 2022
Servering 8-10°C
Gemme potentiale 5-8 år fra høståret
Alkohol 13 %
Indhold 75 cl
Lukketype Skruelåg
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
229,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
99,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

96 Point

Natalie Maclean

95 Point

Wine Orbit

94 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

94 Point

Flaskehalsen

Delt #1 - 2023's bedst under 100,-

Flaskehalsen

93 Point

Cameron Douglas, Master Sommelier

93 Point

Houlberg

93 Point

Mad og Monopolet

Bestil inden

10 timer 13 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter