Australien

VALGTE FILTRE: Land: Australien
50 produkter fundet - Bedste pris vises altid først

Australsk vin

Vi er stolte af at præsentere et stort og bredt udvalg af australske vin i vores webshop. Klik rundt på siden, og lad dig inspirere af flaskernes tiltalende farver og etiketter. Mange australske vingårde har vundet store priser for deres rødvine, og du er derfor sikret en rødvin af højeste kvalitet. Da vi opkøber restpartier fra hele verden, kan vi også sikre dig det bredeste udvalg af kvalitetsrødvine og dermed garantere dig, at der er en vin til alle ganer og anledninger her hos Supervin.

Australsk rødvin fra Down Under

Australske vine er de senere år slået igennem i stor stil. Dette skyldes, at australske vinhuse år efter år leverer stor fylde og masser af bouquet. Prøv eksempelvis vin fra populære distrikter som South AustraliaVictoriaSouth Eastern Australia og Western Australia. Prismæssigt ligger australsk vin traditionelt noget under de gamle vinlande, og dette er til gavn for os, der også nyder et godt glas vin en gang imellem. Imidlertid er de gode australske vine nu kommet så meget op i pris, at de ikke er for alle og enhver. Medmindre man selvfølgelig køber dem lige her hos Supervin. Her på siden opkøber vi nemlig store restpartier af den bedste australske vin, og vi kan derfor sælge rødvinen til dig til spotpriser. Vi ønsker ikke, at prisen skal være en barriere mellem danskere og god vin. Så udnyt muligheden, og prøv en vin af lidt højere kvalitet end sædvanligt. Du vil opleve, hvordan du på ny forelsker dig i druernes udsøgte kvaliteter og bærenes sprængfyldte smag.

Eksklusiv australsk hvidvin

Vin er for mange mennesker synonym med livsnydelse, hygge og afslapning. Lyden af en korkprop der popper, og en flaske der åbnes kan bringe associationer til romantiske aftener og humorfyldte aftener i venners lag. Derudover har vin et unikt potentiale til at løfte enhver kulinarisk oplevelse op på et højere niveau. Vinens mange fordele er også med til at skyde priserne i vejret. Her hos Supervin.dk ønsker vi at gøre kvalitetsvine tilgængelige for alle. Idet vi opkøber restlagre fra store vinhuse i blandt andet Australien, gør vi det muligt for alle at prøve vine i verdensklasse. Vi mener, at vin ikke bare er noget, der skal drikkes, men det skal derimod nydes og opleves.