USA

Scheid Family Wines

Monstrøs value-for-money i Monterey. Mellem San Francisco og Los Angeles finder vi Monterey County, der er Californiens absolutte ”cool climate” hotspot - og eneste amerikanske vindistrikt på Wine Enthusiasts TOP10 over verdens bedste vindestinationer. Vinhuset tryller med 39 forskellige druesorter, som høstes fra 12 vinmarker på en 115 km strækning af Salinas Valley. Den lange dal, som ligger i smørhullet mellem Gabilan-bjergene mod øst og Santa Lucia Mountains mod vest, er inddelt i 4 klimazoner fra nord mod syd.

Hos Scheid Family Wines går topanmeldt premiumkvalitet hånd i hånd med en stærk grøn profil. Alle marker er certificeret bæredygtige, og en 80 m. høj vindmølle leverer strøm til 100% af produktionen samt 125 boliger i lokalområdet. 

Dit valg:Land:USA
129 produkter fundet
PRISEN UDLØBER OM: 2 dage 3 timer 34 min 51 sek
1 pr. stk. 799,95 DKK
BEDSTEPRIS6 pr. stk. 399,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb

Amerikansk vin

Vi har et meget stort udvalg af vin fra mange lande, blandt andet Amerika. Amerika er ikke en af de mest velkendte vin-nationer, men dette betyder bestemt ikke at kvaliteten ikke er i top. Et glas amerikansk vin kan sagtens måle sige med både de franske og italienske. Samtidig byder den amerikanske rødvin på mange forskellige smagsnuancer, og du kan derfor altid finde den perfekte flaske vin til en bestemt lejlighed. De fleste vinproducenter ligger i Californien, men du finder også enkelte i Washington.

Smagfuld amerikansk røvin

Det kan ofte være svært at finde en rigtig god rødvin uden at prisen desværre også er derefter, hvilket kan være til stor irritation for alle os vinelskere. Sådan er tilfældet dog ikke her hos Supervin. Vi opkøber ofte restpartier af gode kvalitets rødvine fra de store etablerede vingårde verden over. Derfor kan vi også tilbyde dig disse vine til en meget favorabel pris.