Økologiske og Biodynamiske Vine

VALGTE FILTRE:
58 produkter fundet

Økologisk og biodynamisk vin

Hos Supervin.dk er vi stolte af vores store sortiment af økologiske og biodynamiske vine fra alle de største vinproducerende vinlande fra Europa, Australien, Sydafrika og resten af verden. Vi har både økologiske rød- og hvidvine til super gode priser. Fremstillingen af økologiske vine tager i høj grad hensyn til miljøet. Hos Supervin.dk synes vi, det er ganske fantastisk, at man kan kombinere forrygende vinoplevelser og samtidig passe på vores miljø. Kig rundt i webshoppen, og lad dig inspirere af udvalget og de fangende flaskedesigns. Husk, at hvis du køber for mere end 1.000 kr., så får du gratis fragt hos Supervin.dk. Mangler du lige det sidste beløb for at opnå den gratis fragt, så anbefaler Supervin.dk, at du prøver en økologisk vin. Du vil med garanti blive positivt overrasket!

Alt i økologiske vine

Hvad vil det sige, at en vin er økologisk? Ved at købe økologisk vin får man et produkt, der indeholder druer, som ikke er sprøjtet med midler imod insekter, svampe og ukrudt. Der bliver heller ikke benyttet kunstgødning på jorden. Herudover er niveauet af svovl, der bliver brugt i vinkælderen kun ca. en tredjedel af, hvad de konventionelle vinproducenter bruger. Vil du have en vin uden sprøjtemidler, så er du helt sikkert kommet til at rigtige sted. Producenterne har fundet snedige metoder til at undgå, de udfordringer mange vinproducenter oplever. Hvis en edderkop eksempelvis spiser af druerne, så indsætter nogen af de økologiske vinproducenter større edderkopper, som spiser de mindre. Det handler om at holde jorden sund og frisk, så den kan bruges mange år frem.

Økologiske rødvine til gode priser

Hos Supervin.dk sælger vi også biodynamisk vin. Prøv eksempelvis rødvinen fra Mt Edward, som er en af de bedste til at producere Pinot Noir i New Zealands. Det vigtigste for de vinproducenter er at bevare en biologisk aktiv jordbund, der er sund af helt naturlige årsager. Konventionelle vinproducenter er nødt til at bruge kunstige sprøjtemidler, fordi de igennem mange år har taget alle de livsvigtige mineraler ud af jorden. Her hos Supervin.dk er vi stolte af at støtte en miljøbevidst og miljørigtig udvikling, og vi håber, at du vil være med til at hjælpe. Du får tilmed de vinene til fornuftige priser, fordi en af vores spidskompetencer er at købe billigt ind i store mængder. Det kommer alt sammen til din fordel i sidste ende, for vores mission er at give dig muligheden for at få en lidt bedre vin for pengene. Måske endda en økologisk vin?