
Cevico b.io Nero d’Avola Rosato 2020
Herlig frugtren rosé på Siciliens signaturdrue, Nero d'Avola. Veganervenlig og lavet på 100% økologiske druer, der holder DIN vin fri for herbicider, pesticider og GMO.
Insekterne på b.io-seriens etiketter er alle vigtige for økosystemet. Levende symboler på en grøn fremtid - med fokus på naturlig velsmag og fælles fravalg af kemi.
Nyd vinen på terrassen – eller til fisk, skaldyr, salater, fjerkræ, tapas og lette asiatiske retter. Servér ved 8-12°C
b.io er vores nye økologiske og veganervenlige vinserie fra Terre Cevico. Vi tilbyder nu hele 7 varianter.
Bag b.io-serien står Cevico fra byen Lugo i Romagna-regionen. Cevico blev grundlagt i 1963, og gruppen repræsenterer i dag 3 tapperier, 15 vinerier/kooperativer og 4500 associerede vinbønder.
Den topprofessionelle Cevico-gruppe superviserer sine vinbønder i forhold til vindyrkning, ønologi, laboratorieanalyse og forskning.
Hvordan smager Cevico b.io Nero d’Avola Rosato 2020?
Flot, lys orangerød i glasset med intens aromatisk duft af rosenblade, appelsinskal, jordbær og kirsebær. Blød og elegant frugtsmag med strejf af saltet mineralitet i den læskende og appetitskærpende finish. Drik nu, eller gem 2-3 år fra høståret.
Cevico b.io Nero d’Avola Rosato 2020 passer godt til...
Om Cevico

Sashy Chardonnay, Zealy Sauvignon Blanc, Galante, Poggio Siresa Ripasso og Poggio Maru Negroamaro...
Cevico fra Emilia Romagna står bag en perlerække af Supervins mest populære vine!
Dertil kommer, at Terre Cevico står bag Lambruscos nok bedste og mest præmierede vinhus, Medici Ermete.
Emilia Romagna hyldes ofte som Italiens spisekammer, da det er i denne nordøstitalienske region, vi finder verdensberømte specialiteter som parmaskinke, parmesanost, balsamico og lambrusco.
Med afsæt i dette gastronomiske paradis har Terre Cevico siden opstarten i 1962 etableret sig blandt Støvlelandets vigtigste vinproducenter med eksport til 69 lande verden over.
Vindata
Druer
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage