
Cevico B.io Sangiovese 2017
Mellemdyb rubinrød i glasset. Herlig frugtig næse med violer, friske kirsebær og delikat urtede undertoner. I munden mellemfyldig med læskende syre og milde tanniner. Drik nu - eller gem vinen 3-4 år fra høståret.
Anbefales til italienske hverdagsretter som pizza, lasagne, pasta bolognese, charcuterie og ost. Nydes ved 16-18°C.
Insekterne på b.io-seriens etiketter er alle vigtige for økosystemet. Levende symboler på en grøn fremtid - med fokus på naturlig velsmag og fælles fravalg af kemi.
Bag ”b.io”-serien står Cevico fra byen Lugo i Romagna-regionen. Cevico blev grundlagt i 1963, og gruppen repræsenterer i dag 3 tapperier, 15 vinerier/kooperativer og 4500 associerede vinbønder. Den topprofessionelle Cevico-gruppe superviserer sine vinbønder i forhold til vindyrkning, ønologi, laboratorieanalyse og forskning.
Cevico B.io Sangiovese 2017 passer godt til...
Om Cevico

Sashy Chardonnay, Zealy Sauvignon Blanc, Galante, Poggio Siresa Ripasso og Poggio Maru Negroamaro...
Cevico fra Emilia Romagna står bag en perlerække af Supervins mest populære vine!
Dertil kommer, at Terre Cevico står bag Lambruscos nok bedste og mest præmierede vinhus, Medici Ermete.
Emilia Romagna hyldes ofte som Italiens spisekammer, da det er i denne nordøstitalienske region, vi finder verdensberømte specialiteter som parmaskinke, parmesanost, balsamico og lambrusco.
Med afsæt i dette gastronomiske paradis har Terre Cevico siden opstarten i 1962 etableret sig blandt Støvlelandets vigtigste vinproducenter med eksport til 69 lande verden over.
Vindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage