
Cevico B.io Nero d'Avola & Cabernet 2018/19
b.io er vores nye økologiske og veganervenlige vinserie fra Terre Cevico! Vi tilbyder hele 7 varianter. Fra det solrige Sicilien kommer denne herlige rødvin på Nero d’Avola og Cabernet Sauvignon.
Dyb rubinrød i glasset. Næsen lokker med solmodne blommer, solbær og elegant urtede undertoner. Mellemfyldig og saftig i munden med blød tekstur og behagelige tanniner. Drik nu, eller gem 3-4 år fra høståret.
Anbefales til rødt oksekød, lam, svin, barbeque og ost. Nyd vinen ved 16-18°C.
Insekterne på b.io-seriens etiketter er alle vigtige for økosystemet. Levende symboler på en grøn fremtid - med fokus på naturlig velsmag og fælles fravalg af kemi.
Bag b.io-serien står Cevico fra byen Lugo i Romagna-regionen. Cevico blev grundlagt i 1963, og gruppen repræsenterer i dag 3 tapperier, 15 vinerier/kooperativer og 4500 associerede vinbønder. Den topprofessionelle Cevico-gruppe superviserer sine vinbønder i forhold til vindyrkning, ønologi, laboratorieanalyse og forskning.
Cevico B.io Nero d'Avola & Cabernet 2018/19 passer godt til...
Om Cevico

Sashy Chardonnay, Zealy Sauvignon Blanc, Galante, Poggio Siresa Ripasso og Poggio Maru Negroamaro...
Cevico fra Emilia Romagna står bag en perlerække af Supervins mest populære vine!
Dertil kommer, at Terre Cevico står bag Lambruscos nok bedste og mest præmierede vinhus, Medici Ermete.
Emilia Romagna hyldes ofte som Italiens spisekammer, da det er i denne nordøstitalienske region, vi finder verdensberømte specialiteter som parmaskinke, parmesanost, balsamico og lambrusco.
Med afsæt i dette gastronomiske paradis har Terre Cevico siden opstarten i 1962 etableret sig blandt Støvlelandets vigtigste vinproducenter med eksport til 69 lande verden over.
Vindata
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Proptype
Emballage
Allergener