Xavier

Dit valg:
66 produkter fundet

Xavier vin

Parker skrev i oktober 2012 i nr. 203: Xavier vignon og Philippe Cambie er højst sandsynligvis de to mest berømt ønologer i Chateauneuf du Pape såvel som området omkring Cotes du Rhone-regionen. Vignons kontor og laboratorium er placeret ved siden af Auto Route A7 i samme kompleks som Chateau Husson. Han er konsulent for velkendte domæner som Raymond Usseglio, Jerome Quiot, Beaurenard, La Nerthe, Mont Redon, Marcous, Grand Verneur and La Gardine. Jeg smager mig igennem de nye og kommende Xavier Vignons udgivelser. Xavier Vignons Chateauneuf de Papes blanding kan variere meget. Vignon fortalte mig, at det er en udvælgelse ud fra næsten 120 forskellige landområder. Vinen er dermed dannet af det bedste frugt fra gamle vinstokke plantet på de fineste områder som Chateaufeuf du Pape Cuvve Anonyme.

Xavier rødvin

Xavier Vignon har ikke tænkt sig at udgive 2007 Anonyme (hans bedste Chateaufneuf du Pape til dato) før 2013, so læserne har mulighed for at få noget af denne produktion. Jeg smagte tre årgange af denne cuvee sammen med Vignon. 
I oktober 2011 skrev Parker: Dette er en kommende, lille, højkvalitets, handlende operation, der bliver kørt af ønolog Xavier Vignon og to partnere. Som jeg nævnte sidste år, så har de nogen vigtige klienter – nemlig Raymond.