Klik/Tryk for at zoome

Xavier XV Arcane "Le Diable"

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Arcane XV Le Diable er den mest unikke vin, vi har set i år! En nytænkende Mourvedre-vin fra stokke, der er mere end 100 år gamle:

95/100 Verema

94/100 Robert Parker 
"Almost 100% Mourvèdre from a parcels close to Vinsobres, the sensational 2015 Vin de France Arcane XV Le Diable... Awesome purity, integrated acidity and plenty of structure. "

93/100 Vinhulen
"Smagen er silkeblød og rund med brombær, hindbær, sort peber, hård lakrids og frisk frugtsyre og endnu ung og frisk i både frugtsyre og tanniner. Imponerende harmoni og struktur og flot kraft og tyngde."

91/100 Sara d'Amato
"Spicy, peppery and surprisingly balanced. The palate has a dried mint note that compliments the dry, mostly black fruit."

91/100 John Szabo, Master Sommelier
"big, dense and satisfying red wine "

Topkarakterer i Magasinet Status! 

"Den er sort, lavet af et blend af mouvedredruer fra 17 forskellige terroirs ved Vinsobres. Her er stor dybde, peber, krydderurter, lakrids og elegante tanniner i en fantastisk balance. Hvis Darth Vader drak rødvin, ville han aldrig drikke andet!"

5 stjerner i Flaskehalsen
"Det er en powerfuld oplevelse allerede i øjnene og i duften. Smagen er flot og blød trods den markante alkohol på 15%, og den har en lidt vild stil, der passer eminent til efterårets stort smagende menuer. Der er masser af sol og sødme, men også en markant krydret stil med en god syre. Superflot – men også lidt særlig – vin."

Lavet på 100% Mourvédre-stokke, hvoraf flere er mere end 100 år gamle. Druerne er hentet fra 17 historiske parceller nær Vinsobre - i den alarmerende gode årgang 2015.

Det er tale om 17 forskellige terroirs, der er blended og kombineret til ypperste perfektion.

Alle druer er håndplukkede fra de små parceller. Vinen får ekstra lang tid i tanken med skallerne for at trække mest mulig farve, tannin og smag ud inden gæringen. Derefter ligger vinen på små fade og tanke.

Tæt på sort i glasset med rubinrøde nuancer. Le Diable er den mest komplekse Rhône-vin, vi længe har smagt: Blåbær, solbær, krydret peber og friske krydderurter - flot kombineret i ren symfoni.

Eftersmagen udkonkurrerer længden af en Ironman - med balancerede noter af lakrids og de mest elegante tanniner, du kan forestille dig.

 

Læs mere

1 fl. pr. stk. 199,95  DKK
6 fl. pr. stk. 169,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 Point

Verema

94 Point

Robert Parker

93 Point

Vinhulen.dk

91 Point

John Szabo, Master Sommelier

91 Point

Sara d'Amato

Magasinet Status

Flaskehalsen

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18°C
Gemme potentiale 2025
Alkohol 15%
Indhold 75 cl