Champagne

G.H. Martel 

2019 var året, hvor det store og hæderkronede champagnehus kunne fejre 150 års jubilæum.  Og mærkeåret blev behørigt markeret med lanceringen af en ultrasjælden Vintage Champagne fra 2009 – frigivet efter næsten 10 års flaskelagring! G.H. Martel blev etableret tilbage i 1869 af familien Tabourin, der nåede at drive firmaet i mere end 100 år, inden den traditionsrige champagnefamilie Rapeneau overtog i 1979. 

G.H. Martel-champagnerne fordeler sig på to grundserier. I den value-orienterede ”Martel-serie” finder vi publikumsfavoritter som den sortklædte Brut Premier Cru, der uden konkurrence tager æren som DK’s bedst anmeldte Champagne. Også prestigeserien ”Victoire” gemmer på sande perler… eksempelvis Premier Cru Cuvée Victoire Brut eller den fadlagrede årgangschampagne ”Fut de Chêne”, der flaskemodner længere end berømte Dom Perignon.

VALGTE FILTRE: Område: Champagne
167 produkter fundet
1 fl. pr. stk.
349,00DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
325,00DKK
Indhent tilbud på storkøb
1 fl. pr. stk.
449,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
329,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
1 fl. pr. stk.
1.099,00DKK
BEDSTEPRIS1 fl. pr. stk.
799,95DKK
Indhent tilbud på storkøb

Champagne

Velkommen til siden, hvor du finder skøn kvalitetschampagne til billige priser. Hvis du er vild med den lækre, velsmagende og skønne drik, som stimulerer smagsløgene, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden har vi nemlig gjort os umage med at samle et stort udvalg af mange forskellige slags champagner i høj kvalitet, som med sikkerhed vil gøre festen eller en aften i godt selskab endnu bedre. Uanset hvad du leder efter, kan du være sikker på at finde noget, der falder i din smag her hos Supervin.

De bedste priser på champagne

Hos Supervin har vi mange forskellige slags champagner at vælge mellem. Det har vi, fordi vi har specialiseret os i at købe stort ind. Vores forretning bygger især på at opkøbe restlagre i både ind- og udland. Dette betyder, at vi kan sælge vores kvalitetsprodukter til rigtig lave priser. Vi mener, at gode smagsoplevelser ikke nødvendigvis skal koste en formue. I dag skal champagne være for alle, og det er det her hos os. Vi er nemlig specialister i at sælge velsmagende kvalitet til nettets absolut skarpeste priser. Derfor bliver du aldrig skuffet, når du handler hos Supervin!

Champagne til alle

Historisk set var champagne en drik, der var forbeholdt de adelige, der havde råd til at more sig og købe en luksusvare, som champagnen blev betragtet som. I dag produceres de dog i mange forskellige prisklasser hvilket betyder, at de fleste kan være med. En lækker flaske champagne associeres dog stadig med fest og fejring og kan være med til at sætte prikken over i’et til din fest eller til en hvilken som helst anden anledning, som er værd at skåle for. Hvad enten du er til en lækker flaske fra Moët & Chandon eller til en yderst eksklusiv flaske fra Armand de Brignac, finder du den her.  

Champagne online

Når du handler hos Supervin, er du i gode hænder. Vi hjælper dig altid gerne, hvis du har spørgsmål – vores kunder har altid førsteprioritet. Brug gerne chatten her på siden til at stille os spørgsmål. Vi vil svare dig hurtigst muligt. Hos Supervin bestræber vi os desuden på at kunne tilbyde dig hurtig levering til døren. Som udgangspunkt får du dine varer næste dag, hvis du bestiller inden kl. 14. Hvis du bestiller varer for over 1000 kr. leverer vi til dig ganske gratis. Velkommen til Supervin.dk, hvor du finder vin til enhver anledning. 


Se vores udvalg af kvalitets champagne fra producenten Dom Perignon og et af verdens største champagne brands Möet & Chandon.