Klik/Tryk for at zoome

G.H. Martel Champagne Premier Cru Brut

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

BREAKING NEWS, DEC. 2020:

FLASKEHALSEN: ÅRETS BEDSTE NYTÅRSBOBLER MELLEM 250 OG 300 KR.

NU PÅ TILBUD TIL 179,95 !!

Smuk Premier Cru Champagne lavet på 60% Chardonnay og 40% Pinot Noir af G.H Martel. Huset er grundlagt i 1869 og har en lang tradition for Champagne produktion med anbefalinger, så langt øjet rækker

Flot gylden farve. Dejlig kompleks næse med smigrende blomster, tørret frugt, kaffe og ristede noter. Smagen er sprød og frisk, lækker Granny Smith æble bliver efterfulgt af honning, ristede mandler og vanilje.

95/100 Barego'mad - mad & vinblog
"Der er Premier Cru Champagne i glasset .. en rålækker dybsindig Champagne, som leverer et overraskende højt niveau til prisen .. Det er en indbydende og omfavnende Champagne, som jeg tror vil falde i god jord hos rigtig mange forbrugere med hang og kærlighed til vaskeægte Champagne. Denne Premier Cru viser en åben og smuk frugtig næse af tørrede frugter, parfume, blomster og ristet brød. Smagen er dyb, omfavnende og levende med et frisk frugtigt udtryk uden nævneværdig sødme, men med veloplagte aromaer af grønne æbler, honning og ristede fadnoter som styres af en blid moden syre, inden en frisk blid tørhed lukker og slukker for forestillingen. G.H. Martel Premier Cru Brut leverer en overbevisende Champagne-oplevelse" 

★★★★★★ 6/6 Flaskehalsen
"Klasse-Champagne til uhørt pris ... Det er altså ikke tosset at opdage en Champagne til denne pris, der holder et så højt niveau, som denne. Vi har at gøre med en Premier Cru Champagne, der har en enormt flot dybde i smagen. Den er sprød og den er ristet i sit udtryk, og alligevel har den en omfattende frugtfornemmelse, der gør den tilgængelig og bredt appellerende. En rigtig lækker Champagne til en super lækker pris." (vurderet ved 279kr)

TOP 6 - Børsen Champagne-test
"Der var 28 rigitg gode champagner på bordet, da blindsmagningen begyndte, og seks tilbage, da den var ovre. En af dem koster så lidt som 170 kr., og så stiger prisen stille og roligt til 1095 kr. Den til 170 kr. er G.H. Martel Premier Cru, hvis normalpris er 349 kr..."

 ❤️❤️❤️❤️❤️ Kvindevin
"Supervin har vine fra champagnehuset Martel, og det er altså et hus, der er værd at holde øje med. Jeg har smagt deres “almindelige” brut-champagne, som er virkelig, virkelig dejlig. Den får mine varmeste anbefalinger, 5 bankende hjerter"

Nyd den, solo, som aperitif eller velkomstdrik. Eller brug den som G.H Martel anbefaler til skaldyr eller Foie Gras på ristet brød med ingefær. Er også perfekt til velkomst-hapsere.

De sidste års anmeldelser underbygger, at kvaliteten af denne Premier Cru er mere end i orden:

-Vinalies Nationales
Excellent Price

-International Wine Guide
Guld 

Som sædvanlig står vi 100% inde for vores tilbud og denne Champagnes kvalitet, og derfor tilbyder vi Supervins unikke garanti: 

Hvis du ikke er tilfreds med vinen, tager vi alle flasker retur på vores regning og returnerer betalingen. Det gælder også den første, åbnede flaske (maks. 1 md. efter levering).

Er en kasse i overkanten så del med naboen eller arbejdskollegaen ! 

Supervins unikke garanti:
Hvis du ikke er tilfreds med vinen, tager vi alle flasker retur på vores regning og returnerer betalingen. Det gælder også den første, åbnede flaske (maks. 1 md. efter levering).

Læs mere

Passer godt til

Aperitif

Grøntsager

Skaldyr

Salat

1 fl. pr. stk. 349,00  DKK
6 fl. pr. stk. 269,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 Point

Barego'mad - mad & vinblog

★★★★★★ 6/6

Flaskehalsen

"TOP 6"

Børsen

❤️❤️❤️❤️❤️

Signe Wulff, Kvindevin

Excellent

Vinalies Nationales

Gold Medal

International Wine Guide

Vores vurdering

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering ca 8 grader
Gemme potentiale 2020
Alkohol 12%
Indhold 75 Cl