Scheid Family Wines

Vi holder lige nu BRANDUDSALG på en række af vores amerikanske vine indkøbt til dårlig (høj) valutakurs i 2022. Den ekstra flaskelagring har KUN gjort vinene endnu mere spændende, og der er potentiale til mange flere års lagring. Men vi skal ikke have flasker på lager så længe. Derfor vælger vi nu at reducere tilbudspriserne drastisk!

"100% Premium Estate Grown Grapes" fra Scheid Vineyards. Og vi prisdumper hele sortimentet lige fra den fadlagrede Chardonnay til den komplekse Pinot Noir.

Alle vine er TOPANMELDT og har flere års flaskelagring på bagen. Det er NU, du skal købe stort ind af vores Premium-serie Long Valley fra Californien.

VALGTE FILTRE: Producent: Scheid Family Wines
38 produkter fundet

Monstrøs value-for-money i Monterey. Mellem San Francisco og Los Angeles finder vi Monterey County, der er Californiens absolutte ”cool climate” hotspot - og eneste amerikanske vindistrikt på Wine Enthusiasts TOP10 over verdens bedste vindestinationer.

Vinhuset tryller med 39 forskellige druesorter, som høstes fra 12 vinmarker på en 115 km strækning af Salinas Valley. Den lange dal, som ligger i smørhullet mellem Gabilan-bjergene mod øst og Santa Lucia Mountains mod vest, er inddelt i 4 klimazoner fra nord mod syd.

Hos Scheid Family Wines går topanmeldt premiumkvalitet hånd i hånd med en stærk grøn profil. Alle marker er certificeret bæredygtige, og en 80 m. høj vindmølle leverer strøm til 100% af produktionen samt 125 boliger i lokalområdet.