Tilbage

USA

Scheid Family Wines Souvenir Pinot Noir 2021

1 fl. pr. stk.
139,95 DKK
BEDSTE PRIS 6 fl. pr. stk.
79,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
94 Point Flaskehalsen
Delt #1 - 2023's bedst under 100,- Flaskehalsen
93 Point Winewherever, Rasmus Christensen
92 Point Mad og Monopolet
91 Point Rolf Madsen, Vinexpressen
Vores vurdering

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

USA

Scheid Family Wines Souvenir Pinot Noir 2021

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

 

"GODT KØB VED 160 kr." - Ekstra Bladet (tidl. årg.)

"94 point. Delt #1 - 2023's bedst under 100,- Det bliver tit lidt for bøvet og bastant, når californierne prøver at lave Pinot Noir i den lidt lettere prisklasse. Men med denne Souvenir fra 2021 har Scheid Family Wiens skabt en forrygende hybrid mellem det frugtbløde og let tilgængelige – og det ultra charmerende, der stadig rummer en hel masse finesse og lethed. Det er rigtig flot til prisen" - Flaskehalsen

"93 point. Flot balance mellem det varme og det kølige, hvilket skaber en god vekselvirkning samt dybde i vinen. Vinen har simpelthen meget af det hele." - WineWherever

"92 point. Jeg har tidligere udråbt denne til “en af de bedste hverdags-pinots”, der findes. Det er den fortsat, og nu er prisen endnu lavere end tidligere- Mad & Monopolet 

"91 point. ANBEFALET" - Vinexpressen

“Winemakers across California predict that the 2021 vintage will be one of the best in recent memory…”- Wineinstitue.org

Grib telefonen og ring til alle dine vin-venner. Vores mest populære US Pinot Noir er tilbage i kongeårgangen 2021!

Smygende silkebløde Souvenir er så uforglemmelig lækker en Pinot Noir, og så kolonorm en californisk value, at vinen altid bliver udsolgt på rekordtid... Det smager jo af dyr Pinot Noir fra Russian River Valley!

Det er givetvis det som Ekstra Bladet troede, de havde i glasset, da de for et par år tilbage kårede Souvenir Pinot Noir som GODT KØB til 160 kr. Ved en fejl havde vinjournalisten fået en forkert pris og siden da har vinen været en af vores mest solgte.

Druerne høstes fra certificeret bæredygtige topmarker i Monterey, og vinen modner 18 måneder på 30% helt nye franske fade.... Hvornår har du sidst set så vild en luksusbehandling på en californisk Pinot Noir i det her prisleje? Kombineret med 2021-årgangen rekordhøje drue-kvalitet kan vi roligt sige, at Souvenir aldrig har smagt bedre!

Det har taget os måneder at få nye forsyninger, så tøv ikke for længe, hvis du skal have flasker af Danmarks bedste Californiske Pinot-køb!

Smagenote

Souvenir præsenterer sig med en mørk og intens Pinot Noir-farve. Næsen emmer af Californisk charme-Pinot med solmodne jordbær, rabarber, hindbær, kirsebær og vaniljekrydrede blåbær. Et par slyngture i glasset frigiver yderligere fadkomplekse strejf af Kongen af Danmark og nymalede kaffebønner. I munden saftig og koncentreret med stærkt forførende bærfrugt og silkebløde tanniner. Lang og luksuriøst fadkrydret finish, der gør næste mundfuld uundgåelig. Souvenir leverer endnu engang sensationel Pinot Noir-value. Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret.

Anmeldelser af Souvenir Pinot Noir Monterey 2021

94/100 Flaskehalsen
"Det bliver tit lidt for bøvet og bastant, når californierne prøver at lave Pinot Noir i den lidt lettere prisklasse. Men med denne Souvenir fra 2021 har Scheid Family Wiens skabt en forrygende hybrid mellem det frugtbløde og let tilgængelige – og det ultra charmerende, der stadig rummer en hel masse finesse og lethed. Det er rigtig flot til prisen, og det rammer rigtig bredt, hvis du skal have noget blidt men stadig let i glasset, når du serverer kød i den lidt lysere afdeling – eksempelvis kalv eller sådan noget. Normalpris kr. 139,95, Set til kr. 79,95 Supervin | 5 Stjerner – 94 Pts."

Delt #1 - 2023's bedst under 100,- Flaskehalsen

93/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"God blanding af sødlig og fyldig frugt, syrlige røde bær og en fin urtet krydring, hvor der også sniger sig en lille tørret appelsinskal med. Den har en flot balance mellem det varme og det kølige, hvilket skaber en god vekselvirkning samt dybde i vinen. Vinen har simpelthen meget af det hele. 93P" 

92/100 Mad & Monopolet
"
Jeg har tidligere udråbt denne til “en af de bedste hverdags-pinots”, der findes. Det er den fortsat, og nu er prisen endnu lavere end tidligere, så nu er det afgjort denne. I næsen har den de klassiske “Pinot Noir”-noter, hvor du fornemmer jordbær, kirsebær, vanilje, lakrds og eg. I munden er den læskende og utrolig nem at drikke - flot frugtfylde og syre. Point: 92/100 | 1 stk 139,95/ BEDSTE PRIS v/ 6 fl. 79,95 "

91/100 Rolf Madsen, Vinexpressen
"ANBEFALET. Indtagende næse, hvor man finder masser af søde kirsebær, lidt rabarber, neglelaksfjerner, strejf af marcipan og blommesten. Let buttet og saftig i smagen, der strutter af en puddersukkeragtig frugtsødme, der siger: kom og ta´ mig. Anbefalet. 91 Spottet hos Supervin til ca. 80 kr."

....

Tidligere årgang:

92/100 Mad & Monopolet (årg. 2018)
"Jeg elsker Pinot Noir, men ofte kan det være lidt svært at finde en god flaske til fornuftige penge - et godt tip er, at du skal kigge væk fra Bourgogne og fx mod USA, hvor denne Scheid Family Wines Souvenir Pinot Noir også kommer fra. I næsen har den duft af jordbær, ribs, hyben, vanilje og et lille hint af lakrids. I munden er den let, floral og har en fin diskret frugtsødme, som får vinen til at fremstå elegant. Perfekt hverdags-Pinot!" 
(vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)

92/100 WineWherever, Rasmus Christensen (årg. 2018)
"I 2018-årgangen har Souvenir Pinot Noir taget et skridt op ad stigen og leveret en vin, hvor der er skruet ekstra op for intentisiteten. Både i duften har den mere kompleksitet - og endnu mere udtalt i munden. Her har den masser af krydrede noter og en powerfuld syre, der skærer igennem den fuldmodne frugt og efterlader en mundvandsdrivende følelse, som gør den meget drikkevenlig." 
(vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)

Nyd den til grillet laks og tun, fjerkræ, andebryst, lyst kød og svamperetter. Servér ved 14-17°C

Souvenir 2018 er fremstillet på 100% Pinot Noir fra Scheid-familiens egne, certificeret bæredygtige topmarker nær kolde Monterey Bay. Her giver kølig maritim indflydelse, der giver langsomt modnet Pinot Noir med den helt rigtige kombination af friskhed og aromatisk finesse.

Scheid høster druerne i de tidlige morgentimer og fragter dem helt friske til vineriet. Her gærer vinen i åbne kar, så man på burgundisk vis kan støde drueskallerne ned i mosten (pigeage). Herved opnås et skånsomt udtræk af farve, smag og tannin, hvilket er nøglen til at skabe Pinot Noir udsøgt tekstur og elegance. Vinen fuldendes med 18 måneders modning på franske egetræsfade, heraf 30% helt nye.

Om Scheid Family Wines

Mellem San Francisco og Los Angeles finder vi Monterey County, der er Californiens absolutte cool climate hotspot - og eneste amerikanske vindistrikt på Wine Enthusiasts TOP 10 over verdens bedste vindestinationer.

Blandt Montereys pionerer finder vi den Harvard-uddannede entreprenør Al Scheid, der tilbage i 1972 blev tiltrukket af områdets uudnyttede potentiale. Næsten 50 år senere er Scheid Family Wines blandt Monetreys største og bedste vinproducenter.

Al Scheid har med årene afgivet meget af ledelsen til sønnen Scott og datteren Heidi, mens markarbejdet ledes af højt anerkendte Kurt Gollnick, der tidligere var ansvarlig for druekvaliteten hos legendariske Bien Nacido Vineyards.

I dag plejer Kurt Gollnicks team hele 39 forskellige druesorter, som høstes fra 12 vinmarker på en 115 km strækning af Salinas Valley. Den lange dal, som ligger i smørhullet mellem Gabilan-bjergene mod øst og Santa Lucia Mountains mod vest, er inddelt i 4 klimazoner fra nord mod syd.

I den nordligste del, nær den meget dybe og kolde Monterey Bay, har Chardonnay og Pinot perfekte dyrkningsbetingelser. Med morgentåge og eftermiddagsvind fra bugten nyder dette område Californiens længste modningssæson, og druernes ekstra lange ”hang time” givere vin med unikke aromatiske kvaliteter.

Lidt længere mod syd, med et klima som i Napa Valley, excellerer Scheid i topvine på Merlot, Syrah og Cabernet, mens Hames Valley i det sydligste af Salinas Valley kendes på powervine som hos naboen Paso Robles.

The Drinks Business: Green Awards 2019 Winner: "Commendation" – Scheid Family Wines

Hos Scheid Family Wines går topanmeldt premiumkvalitet hånd i hånd med en stærk grøn profil. Alle marker er certificeret bæredygtige, og en 80 m. høj vindmølle leverer strøm til 100% af produktionen samt 125 boliger i lokalområdet.

Vinene, der hyldes med op til 97 point ratings af amerikanske og internationale kritikere, fremstilles på Scheids topmoderne state-of-the-art vineri samt på familiens mindre ”Reserve-winery”, der er helliget en nicheproduktion af eksklusive specialvine.

Med kvalitet, bæredygtighed og value-for-money som kerneværdier er Scheid Family Wines i 2020 blandt Californiens stærkeste og mest forbrugervenlige vinproducenter.

Årgang 2021
Servering 14-17°C
Gemme potentiale 6-8 år fra høståret
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
139,95 DKK
BEDSTE PRIS 6 fl. pr. stk.
79,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
94 Point Flaskehalsen
Delt #1 - 2023's bedst under 100,- Flaskehalsen
93 Point Winewherever, Rasmus Christensen
92 Point Mad og Monopolet
91 Point Rolf Madsen, Vinexpressen
Vores vurdering

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter