Tilbage

USA

Long Valley Ranch Estate Grown Pinot Noir Monterey County 2021

1 fl. pr. stk.
159,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
69,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

92 Point

Flaskehalsen

BEDSTE RØDVINE UNDER 100,-

Flaskehalsen

91 Point

Mad og Monopolet

Vores vurdering

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

USA

Long Valley Ranch Estate Grown Pinot Noir Monterey County 2021

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"92 point. BEDSTE RØDVINE UNDER 100,- I denne årgang af Long Valley Ranch Estate Pinot Noir er det hele balanceret, så du får den umiddelbare nydelse samtidig med, at der faktisk er nuancer og lækkerier at gå på opdagelse. En enormt dejlig og charmerende Pinot Noir til tilbudsprisen." - Flaskehalsen

"Til prisen er den én af de bedste hverdags-Pinots, der findes." - Mad & Monopolet

“96 points. Classic Vintage. Wines of concentration and structure as well as freshness and purity” Wine Spectator Vintage Chart (årgangsskema, Pinot Noir 2021 fra Californien)
“One of the best vintages in recent memory” The New Wine Review

Californiens største årgang for Pinot Noir nogensinde? Nu er den her… 2021!

Long Valley Ranch er for længst hyldet som den måske bedste “hverdags-Pinot Noir” til prisen. Tror du ikke, det bliver bedre, så vent til du smager samme kundefavorit i den nye, himmelsk flotte årgang 2021.

Sonoma Coast og Russian River, pas på… Cool-climate Pinot Noir er i højeste kurs, og priserne er konstant stigende. Det er mere end svært at finde premiumkvalitet til under 200 kr. flasken. Men vi gjorde et forsøg og har nu gravet dette unikke eksemplar frem fra kølige Monterey.

Long Valley Ranch er i tidligere årgange flot anmeldt og sammenlignet med 2-3 gange dyrere konkurrenter. 2021 er endnu bedre!

Skal du opleve magien bag årgangen, der er historiens højest bedømte for californisk Pinot Noir i Wine Spectator?

Så forkæl dine smagsløg med toplækre Long Valley Ranch… Californiens bedste Pinot Noir til prisen!

Smagenote

Nyskænket står rødvinen elegant kirsebærfarvet i glasset… Næsen lover klassisk californisk cool-climate Pinot Noir med et perfekt spicy touch! Nyplukkede roser, hindbær, kirsebær og jordbær vælter frem med koncentreret finesse, der trumes med lakrids, vanilje og lækre espressobønner fra tiden på delvist nye franske egefade… Vinen glider silkeblød over tungen, mens den saftige Pinot Noir folder sig ud med årgangens historiske blanding af solmoden charme, kølig finesse og forrygende power. Lang og luksuskrydret finish med en vibrerende mineralsk nerve underneden. På bundlinjen rålækker Pinot Noir i en årgang, du ikke må snyde dig for at opleve. Superkøb! Drik nu eller gem 5-8 år fra høståret.

Anmeldelser af Scheid Long Valley Ranch Estate Grown Pinot Noir Monterey County 2021

92/100 Flaskehalsen
"BEDSTE RØDVINE UNDER 100,- Californisk Pinot Noir bliver nogle gange for saftevandsagtigt. På den ene side er det lidt sørgeligt, når den ædle druesort mister sin elegance – omvendt er det lige præcis det, Californien kan. Skabe Pinot Noir til de bredere masser, der gerne vil have charmerende og let drikkelig vin. I denne årgang af Long Valley Ranch Estate Pinot Noir er det hele balanceret, så du får den umiddelbare nydelse samtidig med, at der faktisk er nuancer og lækkerier at gå på opdagelse. En enormt dejlig og charmerende Pinot Noir til tilbudsprisen. Normalpris kr. 159,95, Set til kr. 79,95 | Supervin | 5 Stj., 92 Pts."

91/100 Mad & Monopolet
"
Jeg har smagt rigtig mange af Long Valley Ranch Estates vine, og fælles for dem er én ting – meget vin for pengene! Den smager glimrende, og til prisen kan alle vitterligt være med. Deres Pinot Noir er ægte ”american style”, hvor du får masser af duft af modne jordbær, hindbær, lakrids, kaffebønner, nelliker og vanilje. I munden er den fyldig med både sødme og mineralitet, hvilket styrer den udenom at blive tung og oversød. Til prisen er den én af de bedste hverdags-Pinots, der findes. 1 fl. pr. stk. 159,95 / BEDSTE PRIS 6 fl. pr. stk. 79,95"         

......

Forrige årgange:

92/100 Flaskehalsen (årg. 2020)
"Californisk Pinot Noir er ofte et godt valg til dig, der vil have letheden og nuancerne fra Pinot Noir-druen, men som gerne vil have dem pakket ind i lidt blødere og mørkere frugtflader, end eksempelvis dem, man finder i Oregon og Bourgogne. Derfor er det i allerhøjeste grad tilgivet, at der er en anelse bamse-basse-fornemmelse over denne Pinot Noir, især fordi den stadig holder fast i det elegante og nuancerige udtryk. Dejlig californier-Pinot Noir til dig, der leder efter en vin, der skal være velskabt, og som samtidig skal smage, som du forventer. Normalpris kr. 159,95, Set til kr. 79,95 Supervin"

91/100 "Gold Medal" - Monterey International Wine Competition (årg. 2020)

91/100 Mad & Monopolet (årg. 2020)
"Måske den bedste “hverdags-Pinot Noir” til prisen? Det er i hvert fald tæt på. Long Valley Ranch har glimrende vine, hvor denne Pinot bestemt ikke adskiller sig. Skøn duft af jordbær, kirsebær, vanilje, espresso og et lille hint af tomatstilke. I munden er den fyldig, hvor man fornemmer en skøn frugtfylde, lette krydderier og blide tanniner. Den fungerer fremragende som hyggevin. 1 fl. 159,95 / BEDSTE PRIS 6 fl. pr. stk 79,95 | Point: 91/100"

90/100 WineWherever, Rasmus Christensen (årg. 2019)
"Pinot Noir der har fået varme og sol. Sveskede røde frugter, krydderier og frugtsødme. Den har en lille bitter og krydret tone i slutningen, som skaber lidt tiltrængt modspil. En blød, rund og venlig vin."

Perfekt til grillet laks og tun, fjerkræ, andebryst, svampe samt lette asiatiske retter. Server ved 14-17°C.

Vinen er fremstillet på 100% Pinot Noir fra Scheid Family Vineyards egne marker i Salinas Valley, der grundet sin lange dalstrækning er døbt ”Long Valley” af forfatteren John Steinbeck. Druerne kommer fra topmarker nær kolde Monterey Bay, der forlænger frugtmodningen og giver den færdige vin ekstra elegance og finesse.

Høsten sker i de tidligere morgentimer, så alle druer når helt friske frem til vineriet. Vinen er modnet 8 mdr. på delvist nye franske egetræsfade.

Om Scheid Family Wines

Mellem San Francisco og Los Angeles finder vi Monterey County, der er Californiens absolutte cool climate hotspot - og eneste amerikanske vindistrikt på Wine Enthusiasts TOP 10 over verdens bedste vindestinationer.

Blandt Montereys pionerer finder vi den Harvard-uddannede entreprenør Al Scheid, der tilbage i 1972 blev tiltrukket af områdets uudnyttede potentiale. Næsten 50 år senere er Scheid Family Wines blandt Monetreys største og bedste vinproducenter.

Al Scheid har med årene afgivet meget af ledelsen til sønnen Scott og datteren Heidi, mens markarbejdet ledes af højt anerkendte Kurt Gollnick, der tidligere var ansvarlig for druekvaliteten hos legendariske Bien Nacido Vineyards.

I dag plejer Kurt Gollnicks team hele 39 forskellige druesorter, som høstes fra 12 vinmarker på en 115 km strækning af Salinas Valley. Den lange dal, som ligger i smørhullet mellem Gabilan-bjergene mod øst og Santa Lucia Mountains mod vest, er inddelt i 4 klimazoner fra nord mod syd.

I den nordligste del, nær den meget dybe og kolde Monterey Bay, har Chardonnay og Pinot perfekte dyrkningsbetingelser. Med morgentåge og eftermiddagsvind fra bugten nyder dette område Californiens længste modningssæson, og druernes ekstra lange ”hang time” givere vin med unikke aromatiske kvaliteter.

Lidt længere mod syd, med et klima som i Napa Valley, excellerer Scheid i topvine på Merlot, Syrah og Cabernet, mens Hames Valley i det sydligste af Salinas Valley kendes på powervine som hos naboen Paso Robles.

The Drinks Business: Green Awards 2019 Winner: "Commendation" – Scheid Family Wines

Hos Scheid Family Wines går topanmeldt premiumkvalitet hånd i hånd med en stærk grøn profil. Alle marker er certificeret bæredygtige, og en 80 m. høj vindmølle leverer strøm til 100% af produktionen samt 125 boliger i lokalområdet.

Vinene, der hyldes med op til 97 point ratings af amerikanske og internationale kritikere, fremstilles på Scheids topmoderne state-of-the-art vineri samt på familiens mindre ”Reserve-winery”, der er helliget en nicheproduktion af eksklusive specialvine.

Med kvalitet, bæredygtighed og value-for-money som kerneværdier er Scheid Family Wines i 2020 blandt Californiens stærkeste og mest forbrugervenlige vinproducenter.

Passer godt til

Grill

Salat

Grøntsager

Okse

Gris

Kalv

Vildt

Lam

Fjerkræ

Fisk

Ost

Tapas

Pizza

Pasta

Svampe

Hygge

Årgang 2021
Servering 14-17°C
Gemme potentiale 5-8 år fra høståret
Alkohol 13,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 12 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
159,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
69,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

92 Point

Flaskehalsen

BEDSTE RØDVINE UNDER 100,-

Flaskehalsen

91 Point

Mad og Monopolet

Vores vurdering

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter