Tilbage

USA

Scheid Long Valley Ranch Estate Grown Pinot Noir Monterey County 2020

1 fl. pr. stk.
159,95 DKK
BEDSTE PRIS 6 fl. pr. stk.
69,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
92 Point Flaskehalsen
91 Point Monterey International Wine Competition
91 Point Mad og Monopolet

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

USA

Scheid Long Valley Ranch Estate Grown Pinot Noir Monterey County 2020

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"92 point. Dejlig californier-Pinot Noir til dig, der leder efter en vin, der skal være velskabt, og som samtidig skal smage, som du forventer." - Flaskehalsen

"91 points. Gold Medal Winner" (vurderet v/ $17.95 ~ kr. 125) - Monterey International Wine Competition

"91 point. Måske den bedste “hverdags-Pinot Noir” til prisen? Det er i hvert fald tæt på." - Mad & Monopolet

Vil du ha' saftlækker og let fadkrydret californisk Pinot Noir til småpenge?

Forrige årgang blev flot anmeldt og sammenlignet med 2-3 gange dyrere konkurrenter. Med den nye 2020 løfter familien Scheid kvaliteten endnu hak med guldmedalje og 91 point ved prestigefyldte Monterey International Wine Competition.

Cool-climate Pinot Noir er i højeste kurs, og priserne er konstant stigende. Det er mere end svært at finde premiumkvalitet til under 200 kr. flasken. Men vi gjorde et forsøg og har nu gravet dette unikke eksemplar frem fra Montereys ’’gemmer’’.

Vi taler Pinot Noir fra Scheid-familiens egne, certificeret bæredygtige marker nær kølige Monterey Bay, som skaber de perfekte betingelser for dyrkning af den skrøbelige burgognedrue. Fadforkælelsen på franske egetræ gør lige det ekstra for kvaliteten…

Sonoma Coast og Russian River, pas på, for Monterey leverer Californiens bedste Pinot Noir-performance til prisen… 

Smagenote

Elegant kirsebærfarve i glasset. En klassisk Pinot-næse, der lover godt, hvor hindbær, kirsebær og jordbær går flot i takt med hinanden. Lakrids, vanilje og espressobønner fra fadet manes snart frem af glassets dyb. Smagen indfrier forventningerne og byder på en silkeblød og dryppende saftig mundfornemmelse uden skarpe kanter eller hidsige tanniner,der gnaver i ganen. Den krydrede finish akkompagneres af lette pust af mineralitet. En lækker Pinot Noir med masser af kølig frugtcharme og karakterfulde fadkrydderier. Glæd dig! Drik nu eller gem 5-8 år fra høståret.

Anmeldelser af Scheid Long Valley Ranch Estate Grown Pinot Noir Monterey County 2020

92/100 Flaskehalsen
"Californisk Pinot Noir er ofte et godt valg til dig, der vil have letheden og nuancerne fra Pinot Noir-druen, men som gerne vil have dem pakket ind i lidt blødere og mørkere frugtflader, end eksempelvis dem, man finder i Oregon og Bourgogne. Derfor er det i allerhøjeste grad tilgivet, at der er en anelse bamse-basse-fornemmelse over denne Pinot Noir, især fordi den stadig holder fast i det elegante og nuancerige udtryk. Dejlig californier-Pinot Noir til dig, der leder efter en vin, der skal være velskabt, og som samtidig skal smage, som du forventer. Normalpris kr. 159,95, Set til kr. 79,95 Supervin"

91/100 "Gold Medal" - Monterey International Wine Competition

91/100 Mad & Monopolet
"Måske den bedste “hverdags-Pinot Noir” til prisen? Det er i hvert fald tæt på. Long Valley Ranch har glimrende vine, hvor denne Pinot bestemt ikke adskiller sig. Skøn duft af jordbær, kirsebær, vanilje, espresso og et lille hint af tomatstilke. I munden er den fyldig, hvor man fornemmer en skøn frugtfylde, lette krydderier og blide tanniner. Den fungerer fremragende som hyggevin. 
1 fl. 159,95 / BEDSTE PRIS 6 fl. pr. stk 79,95 | Point: 91/100"

......

Forrige årgang:

90/100 Mad & Monopolet (årg. 2019)
"Long Valley Ranch Estate Grown Pinot Noir er et godt eksempel på en god “hverdags-Pinot Noir”, som sagtens kunne blive en “husvin” hos mig. For mig skal en god Pinot Noir ikke nødvendigvis komme fra det allerhelligste i Bourgogne, så længe der er balance mellem sødme og syre, og kan jeg så også få lidt noter af jordbær, skovbund og vanilje, så er jeg faktisk glad ... Det er klart, at du sagtens kan få en vildere amerikansk Pinot Noir, men denne kan snildt hamle op med konkurrenter, som koster 2-3 gange så meget."

90/100 WineWherever, Rasmus Christensen (årg. 2019)
"Pinot Noir der har fået varme og sol. Sveskede røde frugter, krydderier og frugtsødme. Den har en lille bitter og krydret tone i slutningen, som skaber lidt tiltrængt modspil. En blød, rund og venlig vin."

Perfekt til grillet laks og tun, fjerkræ, andebryst, svampe samt lette asiatiske retter. Server ved 14-17°C.

Vinen er fremstillet på 100% Pinot Noir fra Scheid Family Vineyards egne marker i Salinas Valley, der grundet sin lange dalstrækning er døbt ”Long Valley” af forfatteren John Steinbeck. Druerne kommer fra topmarker nær kolde Monterey Bay, der forlænger frugtmodningen og giver den færdige vin ekstra elegance og finesse. 

Høsten sker i de tidligere morgentimer, så alle druer når helt friske frem til vineriet. Vinen er modnet 8 mdr. på delvist nye franske egetræsfade.

Scheid Family Wines: monstrøs value-for-money i Monterey!

Mellem San Francisco og Los Angeles finder vi Monterey County, der er Californiens absolutte cool climate hotspot - og eneste amerikanske vindistrikt på Wine Enthusiasts TOP 10 over verdens bedste vindestinationer.

Blandt Montereys pionerer finder vi den Harvard-uddannede entreprenør Al Scheid, der tilbage i 1972 blev tiltrukket af områdets uudnyttede potentiale. Næsten 50 år senere er Scheid Family Wines blandt Monetreys største og bedste vinproducenter.

Al Scheid har med årene afgivet meget af ledelsen til sønnen Scott og datteren Heidi, mens markarbejdet ledes af højt anerkendte Kurt Gollnick, der tidligere var ansvarlig for druekvaliteten hos legendariske Bien Nacido Vineyards.

I dag plejer Kurt Gollnicks team hele 39 forskellige druesorter, som høstes fra 12 vinmarker på en 115 km strækning af Salinas Valley. Den lange dal, som ligger i smørhullet mellem Gabilan-bjergene mod øst og Santa Lucia Mountains mod vest, er inddelt i 4 klimazoner fra nord mod syd.

I den nordligste del, nær den meget dybe og kolde Monterey Bay, har Chardonnay og Pinot perfekte dyrkningsbetingelser. Med morgentåge og eftermiddagsvind fra bugten nyder dette område Californiens længste modningssæson, og druernes ekstra lange ”hang time” givere vin med unikke aromatiske kvaliteter.

Lidt længere mod syd, med et klima som i Napa Valley, excellerer Scheid i topvine på Merlot, Syrah og Cabernet, mens Hames Valley i det sydligste af Salinas Valley kendes på powervine som hos naboen Paso Robles.

The Drinks Business: Green Awards 2019 Winner: "Commendation" – Scheid Family Wines

Hos Scheid Family Wines går topanmeldt premiumkvalitet hånd i hånd med en stærk grøn profil. Alle marker er certificeret bæredygtige, og en 80 m. høj vindmølle leverer strøm til 100% af produktionen samt 125 boliger i lokalområdet.

Vinene, der hyldes med op til 97 point ratings af amerikanske og internationale kritikere, fremstilles på Scheids topmoderne state-of-the-art vineri samt på familiens mindre ”Reserve-winery”, der er helliget en nicheproduktion af eksklusive specialvine.

Med kvalitet, bæredygtighed og value-for-money som kerneværdier er Scheid Family Wines i 2020 blandt Californiens stærkeste og mest forbrugervenlige vinproducenter. 

Årgang 2020
Servering 14-17°C
Gemme potentiale 5-8 år fra høståret
Alkohol 13,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 12 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
159,95 DKK
BEDSTE PRIS 6 fl. pr. stk.
69,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
92 Point Flaskehalsen
91 Point Monterey International Wine Competition
91 Point Mad og Monopolet

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter